35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie wiem czy skuteczne - przeciez ja sie modle tylko za Ciebie
To Ty mi musisz powiedziec
A poza tym to jestem w ciazy od dwoch dni. Tak postanowilam.ale juz powinno byc widac czy chlopiec czy dziewczynka?
moremi, Simba, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie wiem czy skuteczne - przeciez ja sie modle tylko za Ciebie
To Ty mi musisz powiedziec
A poza tym to jestem w ciazy od dwoch dni. Tak postanowilam.
dotsłam kaszlu z tych modlitw...
na serio, przekaszlałam całą noc, dzis jestem padnieta, jakis ochydny wirus panuje, wszyscy znajomi chorzy..
rozumiem że masz wszystkie objawy ciążowe? again?polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej własnie wykąpana leże w łóżku z laptopem i pisze,ze włąsnie skonczyliśmy najważaniejszą cześć remontu i cały dom wysprzatany nawet okna myłam mimo paskudnej pogody ale korzystałam z chwil słonecznych gorzej było z wiatrem
teraz czekamy jeszcze na fototapete do tescia pokoju - jako były myśliwy bedzie miał las - ale naprawde wybraliśmy sliczny (sami byśmy taka chcieli)
skaleczyłam sobie palec u prawej reki i coraz bardziej mnie boli ale gorzej,ze ja jestem praworeczna wrwrwrwr
A u tescia bez zmian praktycznie -leki dostaje jak na 200 kg faceta a On ma ledwo 50 kga nie działają
My z meżem bedziemy jutro odpoczywać bo ledwo żyjemy ale zadowoleni
Powinnam już dostać @ ale pewnie przez poronienie opóźni mi sie i to bardzo byle nie przyszła na wizyte u gina za tydzień.
SPokojnej nocy i jutrzejszej niedzieli kochanesamira, Bursztyn, malgos741, aszka, grosza, Sabina, bliska77, Viv78, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/photo.php?v=151716908320904
To tak dla poprawy nastrojuBursztyn lubi tę wiadomość
-
A ja kwitne na weselu ale chyba szybko się skończy bo wesele na 30 osób w tym 10 dzieci, jest już po oczepinach. Teraz mmamusie zabrały dzieci do domu i zostało moze z 15 osób.
szybciej będziemy w domciu hura
aszka, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:dotsłam kaszlu z tych modlitw...
na serio, przekaszlałam całą noc, dzis jestem padnieta, jakis ochydny wirus panuje, wszyscy znajomi chorzy..
rozumiem że masz wszystkie objawy ciążowe? again?bliska77, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:A ja kwitne na weselu ale chyba szybko się skończy bo wesele na 30 osób w tym 10 dzieci, jest już po oczepinach. Teraz mmamusie zabrały dzieci do domu i zostało moze z 15 osób.
szybciej będziemy w domciu hura
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
pisałam tutaj kiedyś, potem jakoś weny nie było, jednak podczytywałam was czas od czasu. Doszłam do wniosku, że trzeba tchnąć trochę pozytywnych wirusów na ten świat i powiedzieć wam, że i w naszym wieku można, naprawdę można zajść w ciążę. Mam dwie kreski! Staraliśmy się prawie rok.
Pozdrawiam i życzę pomyślności.polarmiś, Monia37, aszka, bliska77, mama78, samira, Viv78, Biała, Simba, gosia7122, Mango, Alis, moremi, Sabina, anna maria, inessa, mysza1975, Bozia3, malgos741, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam.
Jakie dobre wieści z rana. Gratuluję Marynka
A ja na kanapie w piżamie oglądam co tam w świecie słychać. Na razie mam lenia ale to w końcu niedziela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 08:11
aszka, bliska77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
marynka wrote:Dzień dobry,
pisałam tutaj kiedyś, potem jakoś weny nie było, jednak podczytywałam was czas od czasu. Doszłam do wniosku, że trzeba tchnąć trochę pozytywnych wirusów na ten świat i powiedzieć wam, że i w naszym wieku można, naprawdę można zajść w ciążę. Mam dwie kreski! Staraliśmy się prawie rok.
Pozdrawiam i życzę pomyślności.
Marynka gratuluję.
-
Witajcie Dziewczyny
Ja niedlugo zmykam na kurs, ale przyjemnie wstac rano kiedy slonce swieci
Biala, witaj -kiedys byla tu jakas Biala ale nie wiem czy to ta sama?
Marynka, gratulacje
Spokojnej, ewentualnie ekscytujaccej, ewentualnie owocnejniedzieli
bliska77, samira, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny