WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową koleżankę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:29

Mango, moremi, aszka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Łosiczka72 Nowa

Wysłany: 16 marca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja się przywitam cieplutko .Udzielałam się tutaj jak Angela planowała in vitro a teraz ma juz kilku miesięczną córeczkę . I u mnie stał się cud .Za miesiąc skoncze 42 lata .I w dniu kiedy minęły 2 lata od poronienia zobaczyłam upragnione wyczekiwane i już bardzo kochane 2 kreski więc kochane CYCE DO PRZODU I CZEKAMY NA SWOJA KOLEJ <3 <3 <3 POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 17:28

moremi, Mango, ania.g, Iwone, Sabina, Pusurek, mama78, megan8, samira, Simba, inessa, aszka, Nati74, grosza, bliska77, Bursztyn, EwaT, Bozia3, mysza1975, Viv78, malgos741, Panda, Monia37, madlen83, gosia7122, Żanet, sjoanka, Kocia, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łosiczka72 wrote:
    No to i ja się przywitam cieplutko .Udzielałam się tutaj jak Angela planowała in vitro a teraz ma juz kilku miesięczną córeczkę . I u mnie stał się cud .Za miesiąc skoncze 42 lata .I w dniu kiedy minęły 2 lata od poronienia zobaczyłam upragnione wyczekiwane i już bardzo kochane 2 kreski więc kochane CYCE DO PRZODU I CZEKAMY NA SWOJA KOLEJ <3 <3 <3 POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE
    Ja Cie pamietam. Serdecznie gratuluje, gratulacje dla Marynarki rowniez. Oby tak dalej!

Sabina, samira, bliska77, Bozia3, Łosiczka72, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę wiosna nadchodzi :) Łosiczka72 nie znamy się ale gratuluję :)

Łosiczka72, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:05

Łosiczka72, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mam nadzieje ze mine przyjmiecie w waszym gronie. Kilka slow o mnie. Mam 35 lat
    Jestem swiezo upieczona aniolkowa mama .... Pierwsza ciaza, po kilku miesiacach prob :-)
    Pozytywny test uszczescil mnie bardzo, niestety w 7 tygodniu ciazy wyladawalam w szpitalu z powodu ostrych boli. Ciaza pozamaciczna. Ciaza (zywa) zostala usunieta wraz z prawym jajowodem. Doktor, ktora mnie operowala, stwierdzila ze cp byla wynikiem niedroznego jajowodu. Ten ktory mi zostal, nie jest w super stanie. Dala nam 6 miesiecy na zajscie w ciaze ( z ryzykiem powtorki cp) po czym prawdopodobnie usuniemy pozostaly jajowod i przejdziemy n'a in vitro "ze wzgledu n'a moj wiek "
    Mozemy podjac starania juz po 1 cyklu i mam nadzieje ze sie uda. Ze szpitala wyszlam w srode, rany sa swieze.
    Dodam ze za pierwszym razem zaszlam rok po zatrzymaniu tabletek i wspomagalam sie wiesiolkiem + testami ovulacyjnymi.

Sabina, samira, inessa, aszka, Iwone, Bursztyn, EwaT, ania.g, Bozia3, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że Cię przyjmiemy :-D trzymam kciuki żeby udało się przed in vitro ale żeby nie było że mam coś przeciwko

• Mango Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowicjuszki ;) Mam nadzieję, że spodoba Wam się na tym forum. Dziś atmosfera jest "jak dawniej", ale niestety czasami pojawia się jeden troll i radzę się nim nie przejmować ;)
    Wsparcie dziewczyn jest bezcenne :) Fajnie, że jest to miejsce, gdzie rozumiemy się w pół słowa :)

aszka, samira, Sabina, malgos741, Łosiczka72, Olena, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Inessa raczej nie ale w kwietniu nie odpuszczę najwyższej jak mnie znowu wkur... to będę głucha i niema i do wyra... godzić się :-D
    a badz glucha ale seks ma byc :D

samira, mama78, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca hej :)

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą Nowe i Stare staraczki :)

Odkąd biorę Triqilar na regulację cykli źle się czuję. Zaczęłam obserwować u siebie wszystkie skutki uboczne z ulotki :(
    Nie wiem co robić, bo kiedyś już brałam inne antyki i z tego co pamiętam, to też źle je znosiłam. Jednak mam wrażenie że jeszcze gorzej je znoszę niż kiedyś. Najgorsze są stany depresyjne. Mam ochotę je przerwać, ale boję się że całkiem sobie rozreguluję cykle :(

bliska77 lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łał to się szykuje milusie powitanko <3
    :)
    Pusurek wrote:
    Hej niedzielnie! Witam nowe, swiezo zaciazonym gratuluje, a tym jeszcze bez ciazowego suwaczka - nie traccie nadziei! :)
    Ja po niedzielnym obiedzie ( rosol, mniam ), zalegam z kotem na sofie, czekam na chuopa, ktory ma w nocy wrocic ( nie bylo go 9 dni ). A ze po drodze mial urodziny, wiec zaraz sie biore za pieczenie ciasta, no i koronkowa koszulka nocna tez juz przygotowana, bo to najwazniejsze... ;)

Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję migreny też miewam :( okropieństwo

anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,Marynka moje gratulacje,witam nowa kolezanke.Wieje,zimno i deszczowo,wczoraj mialam paskudna migrene z bolu wylam,dzisiaj jest ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone hej :) moze porozmawiaj z lekarzem i da cos innego?

• Iwone Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Iwone hej :) moze porozmawiaj z lekarzem i da cos innego?
    Z lekarzem mam problem, bo nie będzie go cały tydzień i dlatego nie wiem co robić :(
    Spróbuję może do kogoś innego.

aszka lubi tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kobitki,mam pytanie czy jak tracilyscie swoje aniołki czy mialyscie bole lub skurcze,przepraszam ze wracam do przykrych chwil ale nurtuje mnie jedno ze ja nic nie czulam

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łosiczka pamiętam i gratuluję
    Witam nowicjuszki :)

Łosiczka72, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biala, nic nie czułam i było to dla mnie kompletne zaskoczenie. Trzy razy nic nie czułam...

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w gronie Bisca :)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anieleczka wrote:
    Ja mam inny problem. Od jakiego czasu - od miesiąca -badam sobie szyjkę macicy. Wczoraj późnym wieczorem zauważyłam na niej małą jakby okrągłą grulkę-jak pęcherz po odcisku średnicy około 0,5 cm. Dzień wcześniej jej nie czułam. Nie mam jednak żadnej infekcji-swędzienia, pieczenia, zero objawów. Co mogło mi wyrosnąć w jeden może dwa dni?? Może to podrażnienie mechaniczne bo to przecież bardzo wrażliwe miejsce... Jestem przed okresem więc jest to szczególnie wrażliwy okres i wtedy często łapie infekcje. W zeszłym cyklu podczas takiego samodzielnego badania zauważyłam parę takich jakby wypustek u ujścia szyjki ale one zniknęły same... Martwię się bardzo bo staram się o dziecko. Idę do gina we wtorek i zwariuję do tego czasu

obcy?

‹‹ 2646 2647 2648 2649 2650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: