35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrogie KObietki.
100 lat mnie tu nie bylo. Czytuje sobie Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się uaktywnić ku pokrzepieniu serc. Może niektóre z Was mnie pamiętają... I mnie się udało. Mały ma już 2 miesiące- drugi chłopaczek mi się przytrafił- na totalnym luzie "robiony". Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Za starające i zaciazone, żeby i jedne i drugie jak najmniej się stresowały...
Pozdrawiam gorąco i trzyma mocno kciuki...megan8, Bursztyn, Mango, mama78, ania.g, Nati74, Viv78, inessa, samira, malgos741, grosza, polarmiś, bliska77, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Drogie KObietki.
100 lat mnie tu nie bylo. Czytuje sobie Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się uaktywnić ku pokrzepieniu serc. Może niektóre z Was mnie pamiętają... I mnie się udało. Mały ma już 2 miesiące- drugi chłopaczek mi się przytrafił- na totalnym luzie "robiony". Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Za starające i zaciazone, żeby i jedne i drugie jak najmniej się stresowały...
Pozdrawiam gorąco i trzyma mocno kciuki...Bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo
Gratuluje
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biala wrote:witam kobitki,mam pytanie czy jak tracilyscie swoje aniołki czy mialyscie bole lub skurcze,przepraszam ze wracam do przykrych chwil ale nurtuje mnie jedno ze ja nic nie czulam
biała - ja też nie miałam żadnych niepokojących objawów. żadnych bóli, krwawień czy czegoś niepokojącego - czułam się świetnie, tyle że na usg wyszło, zę dziecko nie rozwija się od ok 2 tygodni
-
witam duzo odwiedzin i dobrych wiadomosci super, witam sie z nowymi i gratuluje tym co sie doczekaly...
u mnie nic nowego do pracy jeszcze nie poszlam czekam na termin poborowyhaha wiec delektuje sie ostatkami wolnosci...na wykresie czas odliczania bez mierzenia tem jest mi jakos fajniej a ovu i tak zaznaczylo ovulke mniej wiecej.... W sumie to nic tak na prawde tutaj nie jest pewne, byloby za latwo
sle slonce z krainy Oz i milego dnia dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 07:20
bliska77, Mango, samira, Kate 75, Bursztyn, grosza, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny