35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Gratki zielonym a nam duzo nadziei
Weekend byl super
W piatek Kabaret Rak
W sobote Kopalnia soli Wieliczka a wczoraj slodkie lenistwo
O zesz ale ta pogoda na mnie ma fatalny wplyw
Wstalam rano zrobilam sniadanie moim chlopakom i stwierdzilam ze jeszcze poleze
I co wstalam terzabliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
witam nowe koleżanki, zarówno tym zielonym jak i mamusiom przytulającym już swoje Maleństwa ogromnie gratuluję
miłego dnia życzę, choć ja dzis mam humor do dupy
aga mam nadzieje ze humor lepszy niz z rancabliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wszystkim! Ja zmeczona ciezkim nic nie robieniem znalazlam sobie pilates dla kobiet w ciazy. Kobieta ma brzuch jak murzynski beben, a wygina cialo jakby miala tam poduszke! Zrobilam z nia 2 serie ( sa 4 filmiki po 10 min ) i ledwo dysze, ale tez normalnie czuje, ze mam miesnie, bo ostatnio to slabo bylo z nimi... Zobaczcie, ocencie
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcMBursztyn, samira, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczeta
Dzis maz w domu, ma urodziny, wiec bedziemy swietowac
Slonce nadal swieci, fenomen prawdziwy w tym kraju
MartaD, moj bratanek tezma na imie Juliusz
Paszczak, ciesze sie ze nowa klinika bardziej do rzeczy i powodzenia na IUI, oby to bylo ostatnie i owocne.
Dorka, co u Ciebie?
Aga, poprawy humoru
Panda, trzymam kciuki za brzemiennyw skutkach wykres
Panda, samira, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hej wszystkim! Ja zmeczona ciezkim nic nie robieniem znalazlam sobie pilates dla kobiet w ciazy. Kobieta ma brzuch jak murzynski beben, a wygina cialo jakby miala tam poduszke! Zrobilam z nia 2 serie ( sa 4 filmiki po 10 min ) i ledwo dysze, ale tez normalnie czuje, ze mam miesnie, bo ostatnio to slabo bylo z nimi... Zobaczcie, ocencie
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM
Babka wygimanstykowana, elastyczna, ma lekkosc ruchow, brzuch nie niejamniejszy ale jakis taki zgrabny. Wiekszosc tych cwiczen dla mnie bylaby trudna teraz, a co dopiero w ciazy, aleto mi jednynie uswiadamia jak bardzo sflaczalam. Jednym slowem- biore sie za siebiePusurek, samira, bliska77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
.kilka dni temu byłam na usg i były 3 pęcherzyki ale gin.stwierdził,ze nic z nich nie będzie,ale nie o to chodzi.Jak to jest z tym sluzem?Dzisiaj rano miałam taki mega rozciagliwy śluz chyba jeszcze nigdy takiego nie było,ale po kilku godzinach jest juz taki kremowy raczej juz nie rozciagliwy.Ciagnie mnie podbrzusze,tak jakby jakiś ciężarek mi przyczepiono,kłuje,temperatura nadal nisko.I tu moje pytanie.Jak to wszystko miałoby sie do mojej ewentualnej owu(jeśli wogole wystąpi).Seks(nie wiem jak te serduszka robicie;) był 2 dni temu.Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 12:20
bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:.kilka dni temu byłam na usg i były 3 pęcherzyki ale gin.stwierdził,ze nic z nich nie będzie,ale nie o to chodzi.Jak to jest z tym sluzem?Dzisiaj rano miałam taki mega rozciagliwy śluz chyba jeszcze nigdy takiego nie było,ale po kilku godzinach jest juz taki kremowy raczej juz nie rozciagliwy.Ciagnie mnie podbrzusze,tak jakby jakiś ciężarek mi przyczepiono,kłuje,temperatura nadal nisko.I tu moje pytanie.Jak to wszystko miałoby sie do mojej ewentualnej owu(jeśli wogole wystąpi).Seks(nie wiem jak te serduszka robicie;) był 2 dni temu.Co myślicie?
wenus ja bym za duzo nie myslala tylko jak macie ochote to serduszkuj mialam podobna sytuacje ze sluzem i tez sie zastanawialam co to znaczy hmmm czasami moze to pozostalosci po poprzednim stosunku? ciezko wytlumaczyc zwykle jak brzucho boli i jest sluz i niska tempka to ovulka na moj rozum ale moze sie myle.bliska77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam się
Czołem nowe koleżanki
Wenus - a dlaczego z tych 3 jajek nic nie będzie? Co powiedział gin - za małe są, czy o co chodzi?
I uważam, że i tak dziś można by się było bzyknąć,,, -
wenus wrote:Powiedział,ze są zbyt małe i nic juz raczej z nich nie bedzie
wenus, samira, Panda, bliska77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczeta
Dzis maz w domu, ma urodziny, wiec bedziemy swietowac
Slonce nadal swieci, fenomen prawdziwy w tym kraju
MartaD, moj bratanek tezma na imie Juliusz
Paszczak, ciesze sie ze nowa klinika bardziej do rzeczy i powodzenia na IUI, oby to bylo ostatnie i owocne.
Dorka, co u Ciebie?
Aga, poprawy humoru
Panda, trzymam kciuki za brzemiennyw skutkach wykres
dzieki
oooo to sto lat masz jakas niespodziewanke dla lubego Bursztynie czy bedziesz go urodzinowo molestowacBursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość