35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Dorka, bardzo Ci współczuję
Paszczak cieszę się że konkretnie działacie.
Bursztyn wszystkiego najlepszego dla męża i dobrej zabawyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 16:38
Bursztyn, bliska77, Dorka71, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Boziu na mnie najlepiej działa dieta żp czyli żryj połowę
Do tego nie jem po 18 ( chyba że jest impreza to robię wyjątek), nie przepadam za słodyczami. Nie słodzę, nie piję napoi gazowanych, piwa. Żadne chipsy, słone przekąski itp. Nie znoszę tłustego jedzenia. To dla mnie najlepszy sposób na nie hodowanie oponek
moremi, Bozia3, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kochana nie lubisz wszystkiego co ja niestety uwielbiam hehehe
to się nazywa równowaga w przyrodzie
ania.g wrote:Boziu na mnie najlepiej działa dieta żp czyli żryj połowęDo tego nie jem po 18 ( chyba że jest impreza to robię wyjątek), nie przepadam za słodyczami. Nie słodzę, nie piję napoi gazowanych, piwa. Żadne chipsy, słone przekąski itp. Nie znoszę tłustego jedzenia. To dla mnie najlepszy sposób na nie hodowanie oponek
bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
od przybytku głowa nie boli !
tylkoi już
u mie ból owulacyjny zauważyłam że trwa około 6-8 godz i jest wtedy mega śluz choć w tym cyklu wcale go za dużo nie było
wenus wrote:.kilka dni temu byłam na usg i były 3 pęcherzyki ale gin.stwierdził,ze nic z nich nie będzie,ale nie o to chodzi.Jak to jest z tym sluzem?Dzisiaj rano miałam taki mega rozciagliwy śluz chyba jeszcze nigdy takiego nie było,ale po kilku godzinach jest juz taki kremowy raczej juz nie rozciagliwy.Ciagnie mnie podbrzusze,tak jakby jakiś ciężarek mi przyczepiono,kłuje,temperatura nadal nisko.I tu moje pytanie.Jak to wszystko miałoby sie do mojej ewentualnej owu(jeśli wogole wystąpi).Seks(nie wiem jak te serduszka robicie;) był 2 dni temu.Co myślicie?wenus, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:Kochana nie lubisz wszystkiego co ja niestety uwielbiam hehehe
to się nazywa równowaga w przyrodziea wiesz kiedyś uwielbiałam colę, zimne piwko, cukier i kfc. Tak mi się jakoś nagle pozmieniało i trwa tak już kilka lat.
grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:co nie zmienia faktu, że Andżej jest oszołomem
znowu skwierczysz? mapecie jeden
oddałam dzis krew i mocz, zważyłam sie - 6kg do przodu od poczatku ciązy
już naprawde zaczyna mi być ciężko, bolą kostki i kolana przy dłuższym chodzeniu już nie mówiąc o zadyszce..bzykać już tez sie nie chce, cipsko jakies takie nienormalnie luzne i mokre fuuuuuujjjjj
niesprawiedliwe że faceci maja z tym wszystkim spokój
znowu bozi coś nie wyszło...
grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak tam dziewuchy? Św. Patryk zostawił komuś zieloną kropę???
obcowanie płciowe z małoletnim poniżej lat 15 raczej odpada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 18:04
moremi lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:znowu skwierczysz? mapecie jeden
już naprawde zaczyna mi być ciężko, bolą kostki i kolana przy dłuższym chodzeniu już nie mówiąc o zadyszce..bzykać już tez sie nie chce, cipsko jakies takie nienormalnie luzne i mokre fuuuuuujjjjj
znowu bozi coś nie wyszło...
no, niestety faceci maja w tym wypadku lepiej...Simba, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn ale masz dla niego jakąś niespodziewajkę?
wiec powinien byc zadowolony
bliska77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Haha... Dobrze Ci tak..EwaT wrote:znowu skwierczysz? mapecie jeden
znowu bozi coś nie wyszło...anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość