35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam weny. Ale zagladam tu i czytam pasjami
Nie ma Ewki - nie ma sie do kogo przyp...c
Jedyne co mnie dzisiaj rozbawilo to to:
PS. Bursztyn, wyskakujesz dzisiaj z tortu?Reni, Sabina, Bozia3, Kate 75, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWenus, działajcie i tyle, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo
Bursztynku, 100 lat dla Męża no i świętujcie hucznie i owocnie
Pusurek, filmik świetny, ja właśnie z tą laską i Angeliką Pióro ćwiczyłam dopóki mogłam, teraz pozostają mi spacery ale mam nadzieje, ze po następnej wizycie czyli na początku kwietnia znów dostane zielone światło, po takich ćwiczeniach człowiek od razu czuje się lepiej
Bursztyn, Pusurek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiło, że "stare" koleżanki pamiętają
Dziewczynki u mnie dużo się działo, ale w zupełnie innej materii...3 marca zmarła moja mama i co tu dużo mówić...świat się zatrzymał, słońce zgasło...staram się wracać do normalności, stąd między innymi powrót na forum, ale cały czas mam wrażenie, że to film...
gratuluję wszystkim, którym się powiodło w międzyczasie i oczywiście trzymam kciuki za pozostałe wytrwałe, szczególnie myślę o tych dziewczynach, które w tym czasie poroniły...modlitwa za WSZYSTKIEsamira, Iwone, bliska77, Bozia3, grosza, Bursztyn, mama78, ania.g, moremi, inessa, polarmiś, Sabina, gosia7122, Simba, Viv78, Żanet, Olena, malgos741, anna maria, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:miło, że "stare" koleżanki pamiętają
Dziewczynki u mnie dużo się działo, ale w zupełnie innej materii...3 marca zmarła moja mama i co tu dużo mówić...świat się zatrzymał, słońce zgasło...staram się wracać do normalności, stąd między innymi powrót na forum, ale cały czas mam wrażenie, że to film...
gratuluję wszystkim, którym się powiodło w międzyczasie i oczywiście trzymam kciuki za pozostałe wytrwałe, szczególnie myślę o tych dziewczynach, które w tym czasie poroniły...modlitwa za WSZYSTKIE
Dorka Wyrazy Współczucia ,i wiem co przeżywasz.w czerwcu minie 5lat jak nagle zmarł mój jedyny brat aja myślę tak jak Ty chociaż tyle czasu już minęło ,niekiedy mam wrażenie ze podjeżdża pod blok autem i zaraz zapuka do drzwiBursztyn, Olena, Dorka71, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:miło, że "stare" koleżanki pamiętają
gratuluję wszystkim, którym się powiodło w międzyczasie i oczywiście trzymam kciuki za pozostałe wytrwałe, szczególnie myślę o tych dziewczynach, które w tym czasie poroniły...modlitwa za WSZYSTKIE
Przyjmij kondolencje.
Wiem że nie będzie Ci teraz łatwo, bo sama straciłam mamę trzy lata temu. Długo nie mogłam się z tym pogodzić, że jej już nie ma. Potrzebowałam dwóch lat żeby się spamiętać
Chociaż wiedziałam, że może to w każdej chwili nastąpić, ponieważ duzo chorowała przed śmiercią, ciężko mi było. Miała białaczkę i żadne leczenie nie przynosiło poprawy.
Do tego nie da się w żaden sposób przygotować.
samira, Bursztyn, grosza, Sabina, bliska77, Żanet, Dorka71, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wspominałaś kiedyś, że rodzinnie odżywiacie się według metody montignaca - jestem ciekawa opinii - czy są efekty i czy jest to bardzo uciążliwe? Po porodzie będę musiała cos wybrać- dukana już przerobiłam na wylot - to może teraz zajmę się tym drugim?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:w ogole to chcialam wam powiedziec, ze zenskie narzady rodne wygladaja jak "twarz" leniwca z Ice Age.
lekarz rysowal nam schemat, jajniki,jajowody, macica, endometrium, zarodek, a ja tylko Sidney'a widzialam
Moze ja jeszcze jednak nie doroslam do posiadania dziecimoremi, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie mam weny. Ale zagladam tu i czytam pasjami
Nie ma Ewki - nie ma sie do kogo przyp...cSimba wrote:PS. Bursztyn, wyskakujesz dzisiaj z tortu?moremi, grosza, Simba, bliska77, Sabina lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Wenus, działajcie i tyle, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo
Bursztynku, 100 lat dla Męża no i świętujcie hucznie i owocnie
Pusurek, filmik świetny, ja właśnie z tą laską i Angeliką Pióro ćwiczyłam dopóki mogłam, teraz pozostają mi spacery ale mam nadzieje, ze po następnej wizycie czyli na początku kwietnia znów dostane zielone światło, po takich ćwiczeniach człowiek od razu czuje się lepiej
bliska77 lubi tę wiadomość