WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 moje kondolencje, bardzo Ci wspolczuje.

bliska77, Dorka71 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, ciagle piszesz ze objadasz sie jakims tlustym wpieprzowym kotletem i dopiero 6 kg. Ja kurwa jedna kanapke i miske salaty i waga ani drgnie- bynajmniej chcialabym by drgala w odwrotnym kierunku.a jak sie glodze to ledwo zyje, glowa mnie napieprza i jest mi niedobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 18:38

bliska77, Simba, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan - Jagodka slodziak i to sliczny.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn udanej randki urodzinowej .

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Haha... Dobrze Ci tak.. :-P

przyjdzie kryska na Matyska....

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ewka, ciagle piszesz ze objadasz sie jakims tlustym wpieprzowym kotletem i dopiero 6 kg. Ja kurwa jedna kanapke i miske salaty i waga ani drgnie- bynajmniej chcialabym by drgala w odwrotnym kierunku.a jak sie glodze to ledwo zyje, glowa mnie napieprza i jest mi niedobrze.

bo ja poprawiam kefirem a po nim jest dobre sranie :) :) :)
    kolezanka chudzina kiedys mi powiedziała że grunt to duzo srac a nie mało jeść
    coś w tym jest być może ;)

poza tym najgorszy dla wagi jest cukier nie tłuszcz tak naprawde
    Misiek nie poddawaj sie!

bliska77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak na serio, to idziemy do restauracji, szampan sie mrozi, truskawki pachna, kupilam mu perfumy superowe, potem wyro ;) wiec powinien byc zadowolony :)

ale to Ty masz być zadowolona nie on

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bo ja poprawiam kefirem a po nim jest dobre sranie :) :) :)
    kolezanka chudzina kiedys mi powiedziała że grunt to duzo srac a nie mało jeść
    coś w tym jest być może ;)

poza tym najgorszy dla wagi jest cukier nie tłuszcz tak naprawde
    Misiek nie poddawaj sie!
    Musze wiec wlaczyc kefir choc na sranko nie moge narzekac. Slodycze lubie fakt ale zdrowe - czekolade i lody!!! Innych nie jem, nie slodze, napojow slodkich nie spozywam - chyba ze do wodki sok cytrynowy lub pomidorowy - ale to nieczesto. Malo mam ruchu jednak.

bliska77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Misiek- zdrowe czy nie, cukier to cukier
    wierz mi że mozna wpierdalac kotlet i golonke ale z kapustą... jak poprawiasz ziemniakami i czekolada to dupa urosnie

Simba, bliska77, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wierz mi że mozna wpierdalac kotlet i golonke ale z kapustą... jak poprawiasz ziemniakami i czekolada to dupa urosnie
    Najgorsze, ze to wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie demonizujmy, nie sadze zeby to byl powod :)
    dokładnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    a u mnie dym bo pies wykopał nowy dołek i na pewno zrobił na złość mojej teściowej
    też jestem tego pewna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hehe :) a wiesz kiedyś uwielbiałam colę, zimne piwko, cukier i kfc. Tak mi się jakoś nagle pozmieniało i trwa tak już kilka lat.
    niedawno o tym rozmawiałyśmy, ja podobnie jak Ty po prostu nie uznaję takiego żarcia, koleżanka moja ostatnio się dziwiła, ze w domu nie mamy żadnych "gazowników", chipsów itp, wyniosłam to z domu rodzinnego, po prostu nigdy tego typu żarełka nie potrzebowalam i tyle, jedyny mój słaby punkt to piwo, tylko nie smakowe, bez niego nie umiem żyć, choć teraz muszę ;-)

Bursztyn, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    znowu skwierczysz? mapecie jeden

oddałam dzis krew i mocz, zważyłam sie - 6kg do przodu od poczatku ciązy
    już naprawde zaczyna mi być ciężko, bolą kostki i kolana przy dłuższym chodzeniu już nie mówiąc o zadyszce..bzykać już tez sie nie chce, cipsko jakies takie nienormalnie luzne i mokre fuuuuuujjjjj
    niesprawiedliwe że faceci maja z tym wszystkim spokój
    znowu bozi coś nie wyszło...
    z tymi facetami to prawda, w sumie jakby nie patrzeć czerpia same przyjemności ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Nie martw sie - ja tyje od patrzenia na jedzenie

polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    no tak, to jest zdecydowanie niesprawiedliwe, przy podobnym jadłospisie ważyłabym pewnie około 90, właśnie zjadłam fasolkę z kurczakiem na parze, maż i córka fasolkę, ziemniaki i kurczaczka pieczonego

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    coś w tym jest, ja też staram się nie łączyć np ziemniaków z mięsem, w zasadzie to w ogóle nie jem ziemniaków, kefir i maślanka rządzą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no tak, to jest zdecydowanie niesprawiedliwe, przy podobnym jadłospisie ważyłabym pewnie około 90, właśnie zjadłam fasolkę z kurczakiem na parze, maż i córka fasolkę, ziemniaki i kurczaczka pieczonego
    Ja straczkowych nie moge bo mnie rozsadza i skreca w srodku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja straczkowych nie moge bo mnie rozsadza i skreca w srodku.
    ja na szczęście mogę ale nie za często, bo mam podobne objawy a np od tak zdrowych kasz, często mam bóle żołądka

polarmiś lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, wyrazy współczucia. Wiem jak to jest, bo 4 lata zmarł mój tato.

Wenus działajcie i nie patrzcie na wykresy i monitoringi. Moje pęcherzyki też były za małe.

Witam, wszystkie dziewczyny, które właśnie do nas dołączyły.

Trochę mnie pochłonęły przygotowania do ślubu. Jest trochę załatwiania, a myśl o szukaniu kiecki przyprawia mnie o zawał serca. Dzięki temu trochę mnie myślę o ciąży, ale żeby się całkowicie nie denerwować, musiałbym chyba robić usg co 2 dni.

samira, Bursztyn, Sabina, Bozia3, polarmiś, Żanet, wenus, Dorka71, malgos741, Pusurek, Monia37, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2651 2652 2653 2654 2655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ