35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj kupiłam sobie hiacynta w doniczce i czekam, aż rozkwitnie
Mam nadzieję, że to będzie mój początek wiosny, bo ostatnio jakoś tak ...
aszka, Sabina, anna maria, Kate 75, ania.g, samira, Bursztyn, moremi, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello a ja jadę z siostrą na warsztaty wizażu dla panny młodej i swiadkowej ..może być ciekawie
Sabina, Bursztyn, anna maria, grosza, Simba, malgos741, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewuszki
Slonce jest, wiewiorki biegaja, ptaszki spiwewaja,chlop chrapie- poszedl spac bo wlasnie powrocil z wojazy wiec wszystko na swoim miejscu
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 12:36
anna maria, moremi, Mango, sjoanka, Simba, Niuta, gosia7122, samira, malgos741, bliska77, mysza1975, ania.g, Andzia33, Sabina, aszka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewuszki
Slonce jest, wiewiorki biegaja, ptaszki spiwewaja,chlop chrapie- poszedl spac bo wlasnie powrocil z wojazy wiec wszystko na swoim miejscu
Milego dnia
U nas leje - jakiś halny pomieszany z ch...j wi z czym...Simba, bliska77, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Och Mango smutno Ci ? mi wczoraj wieczorem tez bylo smutno (mialam lekkie starcie z moim synkiem),ale Helenka mi dala takiego kopniaka ze odrazu humor mi sie poprawil
i panikę, że dla mnie jest już za późno
Zazdroszczę takiej Helenki i przesyłam dla Was
Bursztyn, Simba, samira, bliska77, anna maria, Nati74, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
je niestety nie mam kabiny jedyne co wiem to dobrze jest nie brać gładkiej szyby tylko z jakimś np wzorem kropel ponieważ na gładkiej po jakimś czasie widać plamy wody trudne do usunięcia
no chyba że ktoś bardzo lubi sprzątać
Sabina wrote:Dziewczyny mam zamiar zmienić kabinę prysznicową. Czy ktoraśz Was ma coś z sanplastu? Miałam kabinę z cersanitu, ale niestety obecne ceny są poza naszym zasięgiemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 13:54
samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zgłaszam się do grupy 35+++ = 38
Staramy się już od wielu miesięcy i nadal nie tracimy nadziei... Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki.
samira, caffe, malgos741, bliska77, mysza1975, ania.g, anna maria, Nati74, Reni, Sabina, inessa, aszka, moremi, Panda, Lucky, Kate 75, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nawet cykl w dobrym miejscu...
U nas leje - jakiś halny pomieszany z ch...j wi z czym...
Mama mi mowila ze pogoda sie zmienila, w marcu jak w garncu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 14:36
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Mango wrote:No wpadłam w jakiś ogromny dół
i panikę, że dla mnie jest już za późno
Zazdroszczę takiej Helenki i przesyłam dla Was
Skoro tyle czasu probowalas bez zabiegu, to moze nalezaloby wkoncu dac szanse sobie i dziecku przyszlemu i usunac to dziadostwo? W naszym wieku niestety Czas faktycznie nie dziala na nasza korzysc.caffe, bliska77, mysza1975, grosza, anna maria, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Bursztynku ja jestem z tych co ryczą po kątach i boją się własnego cienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 15:17
Mango, samira, caffe, bliska77, anna maria, moremi, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem, zyje!
Obiecywalam zagladac czesciej i
sie nie udalo.
Ale zajeta w tym tygodniu bylam bardzo.
Maz wszedl w tryb wicia gniazdka i kupilismy i zamontowalismy wreszcie karnisze i zaslonke w sypialni, karnisz w salonie, polki i ramki ze zdjeciami w przedpokoju.
Planujemy juz nastepne zakupy tego czego nam jeszcze w mieszkaniu brakuje.
Mezowi wyszly lepsze wyniki badan niz poprzednio a do tego wiosna u nas pelna para wiec nastroj mu sie udzielil.bliska77, mysza1975, moremi, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczęta
Nie było mnie parę dni a tu stron przybyło ze nie dam rady nadrobić.
Nie ma co - płodne jesteście jak króliki
A ja w końcu wybrałam się na akupunkturę.
Babka - lekarz neurolog - trochę mnie podniosła na duchu.
Że w cale nie jest tak źle.
Że tak na prawdę wystarczy przecież tylko jedno jajko więc mam się przestać przejmować że się kończą, itd.
I powiedziała coś co wszyscy powtarzają i zdaje się to jest chyba na prawdę najważniejsze: WYLUZOWAĆNIE MYŚLEĆ O TYM
ZAJĄĆ SIĘ SOBĄ
Wiosna idzie więc będzie dobrze
A tak w ogóle - Dzień dobryMango, samira, bliska77, grosza, anna maria, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards