WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Witam Dziewczynki w pochmurnym dniu
    U mnie pogoda pod psem padało i wieje jak cholera a miałam dzisiaj tworzyć w ogródku - sadzić lawendę i kilka innych krzaczków :(
    Niestety u mnie tez. Dzień dobry :)

Sabina, anna maria lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj kupiłam sobie hiacynta w doniczce i czekam, aż rozkwitnie ;) Mam nadzieję, że to będzie mój początek wiosny, bo ostatnio jakoś tak ... :(

aszka, Sabina, anna maria, Kate 75, ania.g, samira, Bursztyn, moremi, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:24

anna maria, Kate 75, mysza1975, ania.g, Nati74, samira, Bursztyn, Bozia3, Mango, grosza, Simba, malgos741, bliska77, Andzia33, Żanet lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie pogoda tez sie zmienila na gorsze ,szkoda:-( i tak ma tu byc przez najblizsze dni.Milego dnia

Sabina, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry u nas podało w nocy teraz świeci słońce ale wieje taki wiatr że chce głowę urwac nawet nie chce mi się iść z psami na dwór

Sabina, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam zamiar zmienić kabinę prysznicową. Czy ktoraśz Was ma coś z sanplastu? Miałam kabinę z cersanitu, ale niestety obecne ceny są poza naszym zasięgiem :/

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Mango smutno Ci ? mi wczoraj wieczorem tez bylo smutno (mialam lekkie starcie z moim synkiem),ale Helenka mi dala takiego kopniaka ze odrazu humor mi sie poprawil

Sabina, mysza1975, Bursztyn, samira, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello a ja jadę z siostrą na warsztaty wizażu dla panny młodej i swiadkowej ..może być ciekawie

Sabina, Bursztyn, anna maria, grosza, Simba, malgos741, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewuszki

Slonce jest, wiewiorki biegaja, ptaszki spiwewaja,chlop chrapie- poszedl spac bo wlasnie powrocil z wojazy wiec wszystko na swoim miejscu :)
    Milego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 12:36

anna maria, moremi, Mango, sjoanka, Simba, Niuta, gosia7122, samira, malgos741, bliska77, mysza1975, ania.g, Andzia33, Sabina, aszka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewuszki

Slonce jest, wiewiorki biegaja, ptaszki spiwewaja,chlop chrapie- poszedl spac bo wlasnie powrocil z wojazy wiec wszystko na swoim miejscu :)
    Milego dnia :)
    Nawet cykl w dobrym miejscu...:)

U nas leje - jakiś halny pomieszany z ch...j wi z czym...:)

Simba, bliska77, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Och Mango smutno Ci ? mi wczoraj wieczorem tez bylo smutno (mialam lekkie starcie z moim synkiem),ale Helenka mi dala takiego kopniaka ze odrazu humor mi sie poprawil
    No wpadłam w jakiś ogromny dół :( i panikę, że dla mnie jest już za późno :( Zazdroszczę takiej Helenki i przesyłam dla Was <3

Bursztyn, Simba, samira, bliska77, anna maria, Nati74, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    je niestety nie mam kabiny jedyne co wiem to dobrze jest nie brać gładkiej szyby tylko z jakimś np wzorem kropel ponieważ na gładkiej po jakimś czasie widać plamy wody trudne do usunięcia :( no chyba że ktoś bardzo lubi sprzątać
    Sabina wrote:
    Dziewczyny mam zamiar zmienić kabinę prysznicową. Czy ktoraśz Was ma coś z sanplastu? Miałam kabinę z cersanitu, ale niestety obecne ceny są poza naszym zasięgiem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 13:54

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Biała Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłaszam się do grupy 35+++ = 38 ;) Staramy się już od wielu miesięcy i nadal nie tracimy nadziei... Trzymam kciuki za wszystkie Staraczki.

samira, caffe, malgos741, bliska77, mysza1975, ania.g, anna maria, Nati74, Reni, Sabina, inessa, aszka, moremi, Panda, Lucky, Kate 75, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nawet cykl w dobrym miejscu...:)

U nas leje - jakiś halny pomieszany z ch...j wi z czym...:)
    tak, miejmy nadzieje ze R. zostanie caly tydz. na miejscu :)
    Mama mi mowila ze pogoda sie zmienila, w marcu jak w garncu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 14:36

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    No wpadłam w jakiś ogromny dół :( i panikę, że dla mnie jest już za późno :( Zazdroszczę takiej Helenki i przesyłam dla Was <3
    Mango, Ty nie wpadaj w doly tylko bierz sie za siebie....wiesz co masz robic :)
    Skoro tyle czasu probowalas bez zabiegu, to moze nalezaloby wkoncu dac szanse sobie i dziecku przyszlemu i usunac to dziadostwo? W naszym wieku niestety Czas faktycznie nie dziala na nasza korzysc.

caffe, bliska77, mysza1975, grosza, anna maria, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku ja jestem z tych co ryczą po kątach i boją się własnego cienia :(

caffe, bliska77, mysza1975, Nati74, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Bursztynku ja jestem z tych co ryczą po kątach i boją się własnego cienia :(
    Mango, moze powinnas tak na spokojnie usiasc sobie gdzies i zastanowic sie. I podjac swiadoma decyzje czy naprawde chcesz tego dziecka. Jesli odpowiedz brzmi "tak" to musisz zmienic podejscie i strategie. Narazie nie wyczerpalas jeszcze wszystkich opcji...wiec wiele zalezy od Ciebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 15:17

Mango, samira, caffe, bliska77, anna maria, moremi, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, zyje!
    Obiecywalam zagladac czesciej i

sie nie udalo. ;)

Ale zajeta w tym tygodniu bylam bardzo.
    Maz wszedl w tryb wicia gniazdka i kupilismy i zamontowalismy wreszcie karnisze i zaslonke w sypialni, karnisz w salonie, polki i ramki ze zdjeciami w przedpokoju.
    Planujemy juz nastepne zakupy tego czego nam jeszcze w mieszkaniu brakuje.
    Mezowi wyszly lepsze wyniki badan niz poprzednio a do tego wiosna u nas pelna para wiec nastroj mu sie udzielil. :)

bliska77, mysza1975, moremi, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczęta ;-)
    Nie było mnie parę dni a tu stron przybyło ze nie dam rady nadrobić.
    Nie ma co - płodne jesteście jak króliki ;-)
    A ja w końcu wybrałam się na akupunkturę.
    Babka - lekarz neurolog - trochę mnie podniosła na duchu.
    Że w cale nie jest tak źle.
    Że tak na prawdę wystarczy przecież tylko jedno jajko więc mam się przestać przejmować że się kończą, itd.
    I powiedziała coś co wszyscy powtarzają i zdaje się to jest chyba na prawdę najważniejsze: WYLUZOWAĆ ;-) NIE MYŚLEĆ O TYM ;-) ZAJĄĆ SIĘ SOBĄ ;-)
    Wiosna idzie więc będzie dobrze ;-)

A tak w ogóle - Dzień dobry ;-)

Mango, samira, bliska77, grosza, anna maria, Bursztyn, Sabina, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. U mnie wieje na maxa, dwa razy padał grad ale też wychodzi słońce.
    Zabieram się za gotowanie póki mamy jeszcze prąd.
    Witam nową koleżankę.

bliska77, grosza, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2642 2643 2644 2645 2646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ