X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to jeszcze nic- obok stoi piwo w sloiku i tam ginie masa slimakow smiercia szczesliwo-tragiczna- po pijaku ;)

a tu link, zebyscie stracily wspolczucie.. takie cos mi zzera wszytko w ogrodzie

http://tiny.cc/r1rycx

Znam typy! U mnie tez zra, ale jakos malo. Moja mama je soli, to chyba ekologiczny sposob zabijania? ;) Chociaz smierc po pijaku wydaje mi sie bardziej przyjemna ;) :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Z innej beki. Matki podrozujace albo te, ktore za chwile beda podrozowac z wozkami. Macie taki bajer?
    http://www.stokke.com/portable-and-travel-accessories/stokke-prampack/protect-your-pram.aspx

Rozwazam zakup, uzywki, jasna sprawa ;)
    wózek super tylko cena przeraża ale fajnie się go prowadzi podobno ,miałam okazję oglądać i macać :P

fajna stronka o tym wózku http://dobre-rady-nie-od-parady.blogspot.com/2012/09/wozek-wielofunkcyjny-stokke-xplory.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:25

• Żanet Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tez sie nigdy nie zaszczepie na grype- totalny bezsens to..

Raz w życiu się zaszczepiłam, przechodziłam grypę tak, że myślałam, że się przekręcę, gorączka przez 2 tygodnie, bóle mięśni, nie miałam siły na nic. Dochodziłam do siebie przez kolejne 2 tyg, a to wszystko po szczepionce na grypę. Nigdy więcej szczepionek na grypę!

Pusurek, samira, Nati74, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    wózek super tylko cena przeraża ale fajnie się go prowadzi podobno ,miałam okazję oglądać i macać :P

fajna stronka o tym wózku http://dobre-rady-nie-od-parady.blogspot.com/2012/09/wozek-wielofunkcyjny-stokke-xplory.html

Nom, tamten wozek tez fajny, ale ja pisalam i Pram Pack, to jest taki pokrowiec na wozek podczas podrozy. Wklada sie do niego wozek i ciagnie jak walizke na koleczkach. Taka torba podrozna. Tez drogi...

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nom, tamten wozek tez fajny, ale ja pisalam i Pram Pack, to jest taki pokrowiec na wozek podczas podrozy. Wklada sie do niego wozek i ciagnie jak walizke na koleczkach. Taka torba podrozna. Tez drogi...
    tak widziałam torbę na wózek fajna sprawa :)

martwi mnie w tym wózku tylko brak amortyzacji

ja jednak nadal obstaje przy tym wózku TAKO http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i4036010022.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra trza się brać za jakiś obiad ;)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak, to prawda z ta parafina, tez nie bylam zachwycona, jak zobaczylam ja w skladzie, ale ona jest baza w wiekszosci oliwek i olejkow dla niemowlat. A nie znalazlam tu jeszcze nic bez parafiny. No coz, poparafinuje sie troche i zobaczymy ;) . W koncu ona tez ma jakies wlasciwosci kosmetyczne :)

Hipp którego używam na brzuch i który jest również dla niemowlat nie ma parafiny....już nieraz o tym wspominałam

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to jest taki typowo podróżny
    moja przyjaciółka miała .. na wakacje jak znalazł..
    samira wrote:
    tak widziałam torbę na wózek fajna sprawa :)

martwi mnie w tym wózku tylko brak amortyzacji

ja jednak nadal obstaje przy tym wózku TAKO http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i4036010022.html

samira, Pusurek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale to jest taki typowo podróżny
    moja przyjaciółka miała .. na wakacje jak znalazł..
    tak dobry na wyjazdy,kompaktowy...

ten niżej co link dałam solidny,niedrogi i z fotelikiem i dobra Polska firma :)

często chodzi tez o wagę wózka (żeby był w miarę lekki)ale większość dobrych wózków i stabilnych,z dobra amortyzacją to waga 14-15kg

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni i Samira, mylicie mi sie przez wasze avatarki, oba ladne tylko kolory maja podobne :)

Reni, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i cena powala... jakieś 6000 ... jakby tak człowiek chciał mieć komplecik ;-)

samira lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na razie nie mogę zmienić bo naświetlam się ;-)
    Bursztyn wrote:
    Reni i Samira, mylicie mi sie przez wasze avatarki, oba ladne tylko kolory maja podobne :)

samira, Żanet, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja na razie nie mogę zmienić bo naświetlam się ;-)
    ja tez kiedy na niego patrze, nie zmieniaj :)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Masz Rację podobne a do tego takie niosące nadzieję :D

Bursztyn, Reni, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i cena powala... jakieś 6000 ... jakby tak człowiek chciał mieć komplecik ;-)
    no za ta cenę to ja mam wyprawkę dla bliźniąt łącznie z wózkami ,łóżeczkami i innymi duperelami :P

Reni, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Raz w życiu się zaszczepiłam, przechodziłam grypę tak, że myślałam, że się przekręcę, gorączka przez 2 tygodnie, bóle mięśni, nie miałam siły na nic. Dochodziłam do siebie przez kolejne 2 tyg, a to wszystko po szczepionce na grypę. Nigdy więcej szczepionek na grypę!

ja też grypę miałam raz w zyciu - po szczepionce - myślałam że zejdę, najpierw tydzień plackiem w domu - że do toalety nie miałam siły dojść potem kolejny w szpitalu z powikłaniami - o nie dzięuję - juz nigdy więcej się nei zaszczepię.

samira, Reni, Sabina, Żanet, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę patrzyć częściej na mój avatar może coś w brzuszku zakiełkuje jak na nim ;)
    a ten Reni pobudzi do kiełkowania ;)

Reni, Bursztyn, Sabina, Żanet, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dlaczemu ale jak patrzę Samira na Twój to chce mi się pić

samira, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem dlaczemu ale jak patrzę Samira na Twój to chce mi się pić
    hehe z powodu tej spalonej i popękanej ziemi ;) ? ale tam zbiera się na życiodajny deszcz :P

niby z pustego to i Salomon nie naleje a jednak tam wyrosło źdźbło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 12:15

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba zrobię placki ziemniaczane ,niestety mięso zmrożone na kość

‹‹ 2663 2664 2665 2666 2667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ