35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:na to pytanie chyba nie można odpowiedzieć dopoki sie nie zcaznie karmic i nie przekona jak to jest..ale kilka miesiecy to chyba wypada?
Wypada? Ale w stosunku do kogo? Do dziecka czy do sasiadek?
Ja bym bardzo chciala zeby karmienie bylo dla mnie przyjemne (a przynajmniej, zeby nie bylo katorga), chcialabym miec pokarm i karmic dziecko przynajmniej kilka miesiecy, rowniez ze wzgledow praktycznych, o ktorych pisal Misiek.
Ale tez jesli bede z tym miala problem, z jakichkolwiek powodow, to na pewno nie bede sie katowac. Wypada czy nie wypada.Sabina, samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wypada? Ale w stosunku do kogo? Do dziecka czy do sasiadek?
Ja bym bardzo chciala zeby karmienie bylo dla mnie przyjemne (a przynajmniej, zeby nie bylo katorga), chcialabym miec pokarm i karmic dziecko przynajmniej kilka miesiecy, rowniez ze wzgledow praktycznych, o ktorych pisal Misiek.
Ale tez jesli bede z tym miala problem, z jakichkolwiek powodow, to na pewno nie bede sie katowac. Wypada czy nie wypada.
a czy mi zalezy na zdrowiu sasiadek?
jestem w stanie nawet sie pokatować bo mysle że to małemu zaprocentuje
oczywiście bez przesadyzmu -
Simba wrote:Wypada? Ale w stosunku do kogo? Do dziecka czy do sasiadek?
Ale tez jesli bede z tym miala problem, z jakichkolwiek powodow, to na pewno nie bede sie katowac. Wypada czy nie wypada.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa najdłużej karmilam pierwszą córkę 9m-cy najkrócej średniaka 6tyg bo mialam zapalenie piersi z której cały czas leciała krew ból był niesamowity całe 6tyg na antybiotyku wiec trzeba było odstawić
drugą córkę pół roku a małego 3m-ce
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dla mnie i 5latek to już za duże dziecko
Ale 13!? Przecież niektórzy sami już się bzykająBursztyn wrote:hehehe
jedna kobita karmila do 13, to chyba bylo nawet w PL....dbala o zdrowie "malucha"
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny