X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie również kurwa nie znam ale nie musze sie znać do cholery żeby wiedziec że pampersy sa za drogie!psia kostka!

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    prawda? zal dupe sciska.... ;) chujowa ze mnie potencjalna matka bedzie.... ;)

Mi sie wydaje, ze jak sie dziecko papierem toaletowym owinie, to tez bedzie ok. Albo kuchennym - lepiej chlonie

Bursztyn, samira, megan8, malgos741, Żanet, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja sie również kurwa nie znam ale nie musze sie znać do cholery żeby wiedziec że pampersy sa za drogie!psia kostka!

Chyba nie chcesz na dziecku oszczedzac?????

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli któraś chce zrobić zapasy - to bardzo dobre promocje ma drogeria Super-pharm. Ta sieć jest wszędzie w większych miastach. Sprzedają po kilka paczek na jedną kartę- wciąż kolejki i wynoszą pakami te pieluchy. Wychodzi chyba po 50 groszy za sztukę czy jakoś tak....
    Inne kosmetyki są też w super cenach.

http://www.klublifestyle.pl/cache/gfx/promocje/850x0/153.jpg

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przekręcacie pierwotne określenie....to nie było, że chujowa matka, tylko taka kobieta, która się brzydzi gówna to chuj nie matka...:)
    To jednak troszkę różnica...:)

Więc jeśli się nie znasz na pieluchach - to z Ciebie chuj nie matka...:)
    Bardzo sluszna uwaga Boziu, nalezy trzymac sie oryginalnego tekstu :)
    Tez jestem za czystoscia jezyka ;)

Bozia3, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeśli któraś chce zrobić zapasy - to bardzo dobre promocje ma drogeria Super-pharm. Ta sieć jest wszędzie w większych miastach. Sprzedają po kilka paczek na jedną kartę- wciąż kolejki i wynoszą pakami te pieluchy. Wychodzi chyba po 50 groszy za sztukę czy jakoś tak....
    Inne kosmetyki są też w super cenach.

http://www.klublifestyle.pl/cache/gfx/promocje/850x0/153.jpg
    dzięki za info

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o pieluchach nie było mowy :)
    ale w pieluchach jest to straszne gowno, wiec tekst niejako posrednio sie aplikuje :)

Simba, megan8, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chyba nie chcesz na dziecku oszczedzac?????

na dziecku napewno nie
    ale na czyms co po godzinie uzycia idzie do kosza- jak najbardziej
    za to napewno nie bede go karmić tymi słoiczkami które stoja po kilka miesięcy na półkach

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale w pieluchach jest to straszne gowno, wiec tekst niejako posrednio sie aplikuje :)

nie przekrecajmy ok?
    pisałam o problemach z PRZEWIJANIEM a nie wstrętem do gówna co pozornie nie jest tym samym

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotowe słoiczki polecam - mamom. Po spróbowaniu jednego - już nimi nie karmiłam dziecka...taka pychotka....
    Jedyne zjadliwe - to na słodko - jakieś tam jabłko - jogurt - gruszka ujdzie...ale te wszystkie indyki, kurczaki z ryżem i inne - do odstrzału....

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bardzo sluszna uwaga Boziu, nalezy trzymac sie oryginalnego tekstu :)
    Tez jestem za czystoscia jezyka ;)

To prawda, tym bardziej ze roznica miedzy bycia "chujem" a bycie "chujowym" jest mniej wiecej taka, jak miedzy cukrem waniliowym i wanilinowym :)

mysza1975, samira, Bursztyn, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie przekrecajmy ok?
    pisałam o problemach z PRZEWIJANIEM a nie wstrętem do gówna co pozornie nie jest tym samym
    ale kiedy to wlasnie bylo o wstrecie do gowna przy przewijaniu

Simba, samira, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na dziecku napewno nie
    ale na czyms co po godzinie uzycia idzie do kosza- jak najbardziej
    za to napewno nie bede go karmić tymi słoiczkami które stoja po kilka miesięcy na półkach

Cos Ty! Co jaka godzine? Przeciez pampersa sie wymienia dopiero wtedy, jak nie mozna dziecka podniesc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 21:24

mysza1975, EwaT, megan8, malgos741, mama78, Bursztyn, Żanet, Sabina, Mango, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale kiedy to wlasnie bylo o wstrecie do gowna przy przewijaniu

Egzakli

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To prawda, tym bardziej ze roznica miedzy bycia "chujem" a bycie "chujowym" jest mniej wiecej taka, jak miedzy cukrem waniliowym i wanilinowym :)
    no trochę na odwrót. bycie chujem jest jednak gorsze i mocniejsze od bycie chujowym...:) więc to jak różnica między wanilinowym a waniliowym...:)

polarmiś, samira, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no trochę na odwrót. bycie chujem jest jednak gorsze i mocniejsze od bycie chujowym...:) więc to jak różnica między wanilinowym a waniliowym...:)

A w ten desen.
    Ale waniliowy jest prawdziwy - tak jak chuj
    A wanilinowy to taki waniliopodobny, czyli chujowy to chujopodobny.
    :)

Bozia3, Bursztyn, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlaczajac sie do pieluszkwej dyskusji, kupowalam hugginsy, wychodzilo 13 dziennie. Sloiczkowego jadla nigdy nie podalam dziecku. Jabuszko sama skrobalam lyzeczka. To co pisala Bozia - po sprobowaniu zupki ze sloiczka odrzucilo mnie wiec na dziecku nawet nie probowalam testowac.

Simba
    Bycie chujem rozumiem jako bycie skurwysynem, bycie chujowym rozumiem - bycie kiepskim.

Simba, Bozia3, malgos741, Bursztyn, Sabina, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

podobno waniline używaną w przemysle spożywczym uzyskuje sie z kupy krowiej i ktoś za to nawet Nobla dostał...to nie jest żart

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Gotowe słoiczki polecam - mamom. Po spróbowaniu jednego - już nimi nie karmiłam dziecka...taka pychotka....
    Jedyne zjadliwe - to na słodko - jakieś tam jabłko - jogurt - gruszka ujdzie...ale te wszystkie indyki, kurczaki z ryżem i inne - do odstrzału....

o tak - kupne słoiczki sa obrzydliwe.

Ale sprzedam wam patent. Ja nie miałam ani czasu ani siły codziennie zupek gotowac. Gotowałam raz na 2 tygodnie wielki gar, - warzywka, kasza, indyczek itp. miksowałam to wszystko, pakowałam w małe słoiczki i wsadzałam do zamrażalki. Potem taki słoiczek można było wstawić do wody w garczku i w ciągu paru minut był obiadek, albo w specjalnych kubeczkach do mikrofali (to już bardziej awaryjnie) Młody się tym objadał z ogromnym apetytem. I codziennie była świeża zupka :)

megan8, Sabina, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    o tak - kupne słoiczki sa obrzydliwe.

Ale sprzedam wam patent. Ja nie miałam ani czasu ani siły codziennie zupek gotowac. Gotowałam raz na 2 tygodnie wielki gar, - warzywka, kasza, indyczek itp. miksowałam to wszystko, pakowałam w małe słoiczki i wsadzałam do zamrażalki. Potem taki słoiczek można było wstawić do wody w garczku i w ciągu paru minut był obiadek, albo w specjalnych kubeczkach do mikrofali (to już bardziej awaryjnie) Młody się tym objadał z ogromnym apetytem. I codziennie była świeża zupka :)
    Ale wielkiej wartosci spozywczej to to nie mialo. Warzywa gotowane same w sobie traca swoje wartosci a potem przechowywane w zamrazarce a potem w mikrofala. Pewnie lepsze to od kupnych ale jakos nie jestem przekonana. Na szczescie do roku zarcie dla dziecka mialam w cyckach.

EwaT, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 2668 2669 2670 2671 2672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ