35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Glukoze z obciazeniem mialam badana w sumie chyba cztery razy, w tym dwa razy z cytryna, teraz sue zastanawiam nad nia
Jestem więc nieświadoma niczego
bliska77, Iwone, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja mam polski wózek - SeKa Carlo Lux - 3 w jednym. I nie mam zamiaru go zmieniać, jest wygodny, bardzo zwrotny
Spacerówka świtna na długie wypady, przeszła z nami trasę do Morskiego Oka i z powrotem
Że o kilometrach spacerów nie wspomnę
Ale jest ciężka, co na wsi mi nie przeszkadza, ale jakbym miała ją targać na 2 piętro to dziękuję ;-/
Kupiliśmy go na allegro, ale tak naprawdę zaoszczędziliśmy koło 100zł. Więc niewiele.
Ubrań mam bardzo dużo po córce, niewiele będę dokupować, choć ona majowa, ale myślę, że nie będzie źle. Mogę jeszcze liczyć na ubranka po synku koleżanki, jest lutowy, a ona wszystko trzyma dla znajomych. Jak pisałam bardzo lubię takie dary, uwielbiam przeglądać ubranka dziecinne, uwielbiam, u mnie bedzie riznica trzech miesiecy, corka jest z kwietniam druga ma byc z lipca, zobaczymy jak z rozmwarowka bedzie, bo corka urodzila sie ok trzy tygdnie przed terminem i miala 49cm, pamietam, ze byl cholerny prblem z ubrankami
caffe, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mam nadzieję, że dam radę bez cytryny. Ja będę miała badaną pierwszy raz w życiu
Jestem więc nieświadoma niczego
Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No właśnie dzisiaj aptekarz mi powiedział, żeby raczej nie stosować cytryny, czym też pokrzyżował mi plany
Badanie robię u sąsiada w szpitalu, więc obiecał, że zapewni mi miseczkę na ...bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Zapytam, dzięki
Wiem, że między badaniami mam siedzieć na dupie
Późno każą Ci zrobić to badanie. Najczęściej wykonuje się je ok 24 tygcaffe, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z córką stosowałam takie pampersy (oczywiście inna nazwa) sprzedawana w netto - wtedy były świetne i 3 razy tańsze od pampersów - rok 97. Potem niestety je zlikwidowali.
z młodym kupowałam pampersy i haggisy - wolałam haggisy bo były mniej ceratowe i bardziej przewiewne, ale potem zaczęły za bardzo przeciekać i wróciliśmy do pampersów
parę razy spróbowałam alternatywnych - zawsze mi gdzieś bokiem pociekło.
Ja kupowałam w makro czy w selgrossie jak były promocje - zawsze wychodziło poniżej 50 gr za sztukę.
Sabina, caffe, Żanet, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja kupowałam pampoersy org. na giełdzie warzywno-przemysłowej w kartonach pakowane nie wiem po ile były chyba po 6 dużych paczek ale zaoszczędziłam dużo więcej niż bym w sklepie kupiła ,to była taka giełda w hangarze i boksy były można powiedzieć ze to były ceny hurtowe
(20 lat temu prawie )
Może Ivon będzie wiedziała to giełda na Obrokach (taka ulica)a osiedle WitosaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 20:07
Nati74, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja podziwiam, jeśli ktoś jest gotowy wywalać po 2 tys, albo po 4 na wózek - szkoda mi chyba kasy - ja tam szukam w tańszych.
Podoba mi się taki: szczególnie kolor tych wszystkich rurek - nie jest metalowy, tylko kremowy, a rączka skórzana przeszyta - dla mnie super. Czytałam, że i tak wszystkie one są produkowane z tych samych części (mówię o polskich producentach) więc niewiele się między sobą różnią...
http://kaps3.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=158&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=206&lang=plBozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa używam oryginalnych pampersow te z biedronki Natan dostał jak miał ok 2miesiecy i wtedy jeszcze się sprawdzały niedawno też kupiłam ale już widać różnicę bo są bardziej mokre jednak oryginalny najlepszy też kupuje jak są promocje co do x-landera to mam uzywany bo nowy jest za drogi
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:prawda? zal dupe sciska....
chujowa ze mnie potencjalna matka bedzie....
To jednak troszkę różnica...
Więc jeśli się nie znasz na pieluchach - to z Ciebie chuj nie matka...Simba, samira, Bursztyn, Iwone, caffe, Żanet, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:przekręcacie pierwotne określenie....to nie było, że chujowa matka, tylko taka kobieta, która się brzydzi gówna to chuj nie matka...
Więc jeśli się nie znasz na pieluchach - to z Ciebie chuj nie matka...
o pieluchach nie było mowy -
Bozia3 wrote:przekręcacie pierwotne określenie....to nie było, że chujowa matka, tylko taka kobieta, która się brzydzi gówna to chuj nie matka...
Więc jeśli się nie znasz na pieluchach - to z Ciebie chuj nie matka...
Bozia, chcesz klotni? Chcesz?Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Na pieluchach sie nie znam, wiec nie mam o czym pisac
Bursztyn, Iwone, samira, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017