X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, naprawde nie wiem, co nadal robisz na tym forum. Z tymi zakutymi lbami ze wsi, ktore sa tak chujowe, ze nawet nie potrafia zajsc w ciaze, majac wskazowki od eksperta. Modlacym sie od rana do nocy ciemnogrodem zabobonnym, ktory odprawia wieczorne modly za pomoca termometru. Naprawde Ewa - stac cie na lepsze towarzystwo. Nawet wirtualne.

Reni, Nati74, Pusurek, Sabina, paszczakin, samira, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, moremi, mama78, malgos741, anek42, Mango, mysza1975, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

Simba uwielbiam Cię

Ewka przywołuję cię do porządku .. pamiętaj, że zanim nie urodzisz to nie wymądrzaj się.. bo różne są nieszczęścia .. nie grzecznie tak
    daj spokój dziewczynom .. chcą to niech się gapią w śluz i inne takie

Simba, Sabina, samira, gosia7122, moremi, mama78, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry

Simba uwielbiam Cię

Ewka przywołuję cię do porządku .. pamiętaj, że zanim nie urodzisz to nie wymądrzaj się.. bo różne są nieszczęścia .. nie grzecznie tak
    daj spokój dziewczynom .. chcą to niech się gapią w śluz i inne takie

Chyba sie zwrusze normalnie, albo nie wiem co ;)
    37uscisk.gif

Reni, Sabina, samira, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może Ewka się wyrzyga ;-) wiem, że tego nie cierpi.. Simba tulski, całuski dzikuski tiu tiu tiu s0814.gif

Simba, samira, moremi, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poważnie.. to znowu cisza nastała..

ciekawe jak Viola :-(

Sabina przykro mi ale nie odpuszczaj

Bursztyn ten cykl jest na rozruch ;-) więc nie marudź wprawiaj się w "robocie" ;-)

Sabina, Bursztyn, moremi, Mango, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może Ewka się wyrzyga ;-) wiem, że tego nie cierpi.. Simba tulski, całuski dzikuski tiu tiu tiu s0814.gif

Reni kiss.gifkiss.gif buziulki, przytulki 0heart.gif mniam mniam zabawa.gif
    Niemozliwe zeby tego nie lubiala

Reni, samira, Bursztyn, moremi, mama78, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby weselej bylo. Ha ha...ha..........ha
    12251.png

Reni, samira, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, moremi, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pije to cholerne siemie lniane ale jakos nie bardzo zauwazylam zeby sluz sie pojawil lepszy, w ogole zaden sie nie pojawil... Pewnie trzeba wiadrami tego gluta pic...

Wiesz co, ja tez pilam siemie, bo sluzu u mnie to nie bylo od stuleci. I tez mi sie wydawalo, ze to siemie to o kant d... potluc... Ale jednak, zadzialalo. Moze sluz nie musi az z nas wylatywac, wystarczy moze ze jest go tyle ile trzeba wlasnie tam, gdzie jest potrzebny ;) Pij, pij! :)

Sabina, Żanet, samira, Bursztyn, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie podobno ten rozciągliwy nie zawsze wyłazi na zewnątrz.. zalecają badanie śluzu na koniec dnia.. nie wiem może dlatego, że przez cały dzień się zbiera i łatwiej go dostrzec..coś w tym jest

Simba, Pusurek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to tylko się zastanawiam po co KTOŚ siedzi na tym ovusrendzie, czy jak tam go zwał skoro to takie wszystko bez sensu, do d... i w ogóle głupie pipki tu tylko siedzą...

Żanet, samira, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kolejny raz powiem, ze to dzieki forum jestem w ciazy ;) Cale zycie zylam w przeswiadczeniu, ze owulacje mam 14 dc ( no i moze miewalam czasem ), ale bzykanie w te dni nie pomagalo. Dopiero wykresy pokazaly, ze owu mam sporo wczesniej, co przy marnych plemnikach chuopa moglo nie dac zadnego efektu pewnie do teraz. Na marnosc plemnikow tez cynk byl z forum, bo lekarz twierdzil, ze one sa w normie.
    I najsmieszniejsze jest to, ze gdyby nie forum, to teraz prawdopodobnie bylabym po jakiejs inseminacji albo IV w diabelnie drogiej klinice leczenia plodnosci...

Forum rules! :)

Simba, ania.g, Reni, Sabina, caffe, Żanet, samira, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, moremi, Iwone, malgos741, Viv78, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja kolejny raz powiem, ze to dzieki forum jestem w ciazy ;) Cale zycie zylam w przeswiadczeniu, ze owulacje mam 14 dc ( no i moze miewalam czasem ), ale bzykanie w te dni nie pomagalo. Dopiero wykresy pokazaly, ze owu mam sporo wczesniej, co przy marnych plemnikach chuopa moglo nie dac zadnego efektu pewnie do teraz. Na marnosc plemnikow tez cynk byl z forum, bo lekarz twierdzil, ze one sa w normie.
    I najsmieszniejsze jest to, ze gdyby nie forum, to teraz prawdopodobnie bylabym po jakiejs inseminacji albo IV w diabelnie drogiej klinice leczenia plodnosci...

Forum rules! :)

Uffff... :)

Pusurek, Sabina, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno jest pewne - tutaj przed wyjsciem z domu, nalezy zawsze zabrac ze soba parasol i okulary przeciwsloneczne.
    Marzy mi sie tydzien urlopu. Ktos juz cos planuje? Chetnie pomarze :)

paszczakin, Reni, Sabina, Żanet, samira, moremi, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja planuję :-)
    stąd te rybki :-)
    będę się nasłoneczniać, opalać.. od opalania pojawią mi się zmarchy i przebarwienia .. będę leżeć na leżaczku tyłkiem do góry pić kolorowe drinki obicinać opalonych facetów ;-) ..ale wrócę zajebiscie wypoczęta i szczęśliwa
    ..no chyba, że ciąża pokrzyżuje mi plany ;-)
    Simba wrote:
    Jedno jest pewne - tutaj przed wyjsciem z domu, nalezy zawsze zabrac ze soba parasol i okulary przeciwsloneczne.
    Marzy mi sie tydzien urlopu. Ktos juz cos planuje? Chetnie pomarze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:10

Simba, Sabina, sjoanka, Żanet, samira, Kate 75, Bursztyn, moremi, malgos741, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi chodzi po glowie.
    Mialam juz podejrzenie polipa w zeszlym roku.
    I ginekolog zrobila badanie z woda zeby zobaczyc co tam u mnie slychac.
    Ale nie takie jak wczoraj, ona zakladla ze rury sa drozne bez badan bo to byla moja stara pani ginekolog.
    I nic nie znalazla.
    Tak mysle ze moze go przeoczyla.
    I moze jakbym wtedy usunela dziad to bylabym juz w ciazy!

Żanet, samira, Bozia3, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja planuję :-)
    stąd te rybki :-)
    będę się nasłoneczniać, opalać.. od opalania pojawią mi się zmarchy i przebarwienia .. będę leżeć na leżaczku tyłkiem do góry pić kolorowe drinki obicinać opalonych facetów ;-)
    ..no chyba, że ciąża pokrzyżuje mi plany ;-)

Ale dzie? :)

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:02

Simba, Nati74, caffe, Żanet, ania.g, samira, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, moremi, anna maria, Iwone, malgos741, mama78, anek42, Mango, mysza1975, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie mamy podobne plany wakacyjne! ;)

Sabina lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja akurat moge te dwa - Paszczakina i Reni polaczyc w jeden.
    Morze mam pare minut jazdy samochodem stad. ;)
    I to cieple. ;)

samira, Mango lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja na urlopie w tym roku planuje byc w ciazy ;) Nigdzie nie latac, relaxing w domu i ogrodzie.
    jak ten plan nr 1 nie wyjdzie, to plan nr 2 - bede sie invitrowac..

Ja tez mam taki plan, ale chodzi mi bardziej o kwiecien-maj i krotki wyskok na doslonecznienie. Wtedy bede najwyzej w trzecim miesiacu, bo przeciez ja juz jestem w ciazy ;)

Pusurek, Sabina, ania.g, samira, Bursztyn, moremi, malgos741, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2683 2684 2685 2686 2687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ