35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no .. oni zawsze coś knują więc i na ovu też mogą siedzieć!Simba wrote:Tak zwale to na dwoch francuskojezycznych facetow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:36
Simba, Mango lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To akurat nie moja wina, ze nie potrafilas zrozumiec prostego graifku, albo ladowalas termometr nie w ta dziure, a sluz badalas w nosie.
I wyobraz sobie, ze to nie forum, a lekcje biologii daly mi wiedze na temat macicy i jajnikow. I tak, pamietam, ze jestes geniuszem w zachodzeniu w ciaze. Zastanawialam sie nawet czy ci tego nie zlecic, ale jednak chcialabym miec w przyszlosci dziecko zrownowazone psychicznie.
hahahahaha siedze sobie w pracy i Was podczytuje i przez ten post usmialam sie do lez. Dieki SIMBA !
Jezeli o mnie chodzi, to w ciaze (niestety pozamaciczna) zaszlam po 2 cyklach z ovufriend. Dowiedzialam sie wielu ciekawuch rzeczy i zastosowalam olej z wiesiolka i testy owulacyjne. Po operacji od razu wrocilam do mierzenie temperaturki itd. Bardzo sie ciesze ze znalazlam ten portal bo traktuje go jak towarzysza w moich probach.caffe, Bozia3, Sabina, moremi, Żanet, Żanet, samira, malgos741, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie dość, że tyłek chudy to jeszcze cukier może szamać garściami.. no wiecie co!
caffe wrote:Podobno bardzo dobrze, tzn. że cukier spalam już oczamicaffe, Simba, Żanet, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no masz tempo... na trzeźwo tego nie zniese.. ide do domu się napić
caffe wrote:hehehe, sama w szoku jestemWiedziałam, ze jestem szybka, ale nie az tak
caffe, Bursztyn, Sabina, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dostałam wyniki badań - wszystko w normie.
Toksoplazmoza - p/c w kl. IgM 0,08 Index
Wynik ujemny < 0,50
Wynik wątpliwy 0,50 - 0,59
Wynik dodatni 0,60 i powyżej
Wygląda na to, że z tego obecnego laboratorium jakoś potraktowali mnie łagodniejA więc nie wynik graniczny - a z tego co rozumiem - to w normie. Choć jednak jakieś ślady u mnie są....
Mam pytanie - co to oznacza? -
Przeciwciała anty-HCV - niereaktywnySabina, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
tak sobie mysle, ze mierzenie temp. i inne obserwacje po jakims czasie moga zmeczyc, znuzyc i wkurwic szczegolnie jesli nic sie nie dzieje. A ja sie szybko zniechecam...Z drugiej strony wiem o swoim organizmie duzo wiecej wlasnie dzieki tym "pomiarom". Podejrzewam ze jeszcze kilka cykli po czym moja cierpliwosc sie wyczerpie i rzuce w kat termometr. Zreszta ja mam teraz obsesje na punkcie zatkanych rur, wiec po wizycie w klinice bede wiedziala na czym stoje (albo leze i kwicze bynajmniej nie z radosci) bo narazie to nic nie wiadomo....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 16:17
Simba, bliska77, Żanet, samira, Kate 75, Reni, EwaT, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:uzywka? czy nowy? podobal mi sie bardzo, mozesz przypomniec jaka to firma?
. Nowy z fotelikiem kosztuje około 1350 zł, a ja kupiłam za 500 zł
. Mało używany - czyściutki
.
o taki:
http://kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=158&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=206&lang=pl
Pusurek, gosia7122, Bursztyn, bliska77, anna maria, Sabina, Iwone, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Mam pytanie - co to oznacza? -
Przeciwciała anty-HCV - niereaktywny
To znalazłam:
W zależności od laboratorium wyniki te mogą być opisane jako "ujemne" lub "dodatnie" bądź odpowiednio "niereaktywne" lub "reaktywne".Wynik "reaktywny" odpowiada "dodatniemu", a "niereaktywny" - "ujemnemu".bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:oczywiście dorwałam używany - jak nowy
. Nowy z fotelikiem kosztuje około 1350 zł, a ja kupiłam za 500 zł
. Mało używany - czyściutki
.
o taki:
http://kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=158&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=206&lang=pl
Bozia3 lubi tę wiadomość