35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:tak duzo piszecie o tych wózkach, ja wózek juz mam ale sie zastanawiam gdzie do licha bede z nim chodzić?? fotelik i samochód rozumiem ale wózek? gdzie ja mam iść z tym wózkiem?
Każdy dobiera akcesoria pod swoje potrzeby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:46
mama78, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina, Caffe śliczne wózki właśnie w takich się lubuje! obecny x-lander jest moim 3 wózkiem pierwszy był firmy Zagma miał jedną z największych gondoli jakie widziałam potem kupiłam firmy Krsal Saturn2 ze wszystkich byłam zadowolona dodam że wszystkie kupione z drugiej ręki
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mama78 wrote:Sabina, Caffe śliczne wózki właśnie w takich się lubuje! obecny x-lander jest moim 3 wózkiem pierwszy był firmy Zagma miał jedną z największych gondoli jakie widziałam potem kupiłam firmy Krsal Saturn2 ze wszystkich byłam zadowolona dodam że wszystkie kupione z drugiej ręki
Nie mam nic w spadku
mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:eee tam spacer, malutkie to do ogrodu latem zabiore w nosidełku, w czerwcu sie rodzi, powinno byc goraco
a pózniej to juz bedzie za duze do tego wózka ...chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:56
-
mama78 wrote:Ewa to Ty zamierzasz kisić dziecko tylko w aucie? Ja nie wyobrażam sobie życia bez wozka
ja tu na wsi nie mam gdzie chodzic z tym wozkiem
do miasteczka mam 3km to z wozkiem nie pojde, na wsi jeden sklep ale tam nie kupujeIwone lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja tu na wsi nie mam gdzie chodzic z tym wozkiem
do miasteczka mam 3km to z wozkiem nie pojde, na wsi jeden sklep ale tam nie kupujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:58
-
EwaT wrote:no chyba że do kościoła?
Zawsze to będzie się o co wesprzeć gdy się z kolan będziesz podnosiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 22:01
mama78, Simba, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mama78 wrote:Caffe pewnie że nie żal mi po prostu się dobrze trafiło że koleżanki rodziły przede mną tak też bym kupowała nowy no może dłużej bym na niego zbierała;-)
Ja niestety nie mam takich koleżanek, ani nikogo w rodzinie od kogo bym mogła odziedziczyć
mama78 lubi tę wiadomość