35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kobiety, w koncu czuje co to znaczy weekend tylko po 3 dniach pracy ;)b....jestem ardzo zajeta i ucze sie wiele nowych systemow i procedur i ogolnie nowej firmy poprzeczka wysoka.Dzisiaj Sobota a ja jestem tak zmeczona ze najchetniej bym spala eh czego ja to nie mialam dzisiaj zrobic?...niestety po poludni bede grzebac w papierach i kompie. Mialam jechac na camping ale stwierdzialam ze lepiej jak jednak poswiece ten weeken na doksztalcanie
Moj luby pojechal i bardzo sie ciesze bo mam czas dla siebie a on milo spedzi weekend z kumplami i przywiezie pyszne rybki...
U Was jak zwykle duzo sie dzieje....przeskanowalam forum z grubsza
Sabina bardzo mi przykro
Ciazarowki trzymajcie sie zdrowo i udanych zakupow.
Walczacym, bzykajacym, czekajacym zycze wytrwalosci. U mnie 4/5 do konca tego cyklu co ma byc to bedzie...
Milego weekendu Panada zyczygrosza, Kate 75, Simba, Sabina, malgos741, mama78, anna maria, Bozia3, EwaT, caffe, samira, Bursztyn, Nati74, bliska77, mysza1975, Żanet, Mango, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia!!!!
Ja miałam tak ciężki tydz ze po prostu wymiękłam totalnie wieczorem ze zmęczenia nie mogę zasnąć rano nie mam siły wstać
masakra nie przypominam sobie podobnej sytuacji a pracuję już długo a dzisiaj też do pracy muszę iść ale potem impreska dla odstresowania
Sabina, anna maria, Iwone, Bozia3, caffe, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Jà tez mam weekend ale wstalam wczesnej bo postanowilam, ze po mojej niedawnej stracie i n'a poprawe samopoczucia nalezy mi sie kilku przyjemnosci.wiec zaczne od salonu pieknosci (manucure ) a pozniej shopping !!! Skoro nie moge wydawac n'a wozki i inne to wydam n'a super torebke, drogie perfumy itd Natomiast wieczorem mala imprezka z para przyjaciol ktora uwielbiamy i nie widzielismy od kilku dobrych tygodni
Oczywiscie to wszystko pod katem medycznym bo bandania dowodza ze dobre samopoczucie psychiczne pozytywnie wplywa n'a plodnosc
Milego dnia !!!!Simba, Sabina, malgos741, anna maria, mama78, Bozia3, moremi, caffe, samira, Nati74, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
12 godzin snu i człowiek jak nowo-narodzony. Niech sie juz ta wiosna rozkręci na dobre, bo ja chyba zapadam w sen zimowy. Śniadanko wszamane a teraz won na basen!
Miłego dnia, lalunieSabina, anna maria, EwaT, moremi, caffe, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, ja zaraz mykam do roboty, w końcu cieplutko jaż miło.
Miłego dnia dla wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:08
anna maria, samira, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam dziewczynki ,zimno i na deszcz sie zanosi.Dzis mam randke z mezem
z okazji 2 rocznicy slubu, ciekawe co za niespodzianke szykuje.Milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:48
moremi, caffe, samira, Bursztyn, Żanet, Sabina, gosia7122, polarmiś, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:ja gdybym była młodsza to chciałabym 3ke lub 4ke minimum...
Simba, mama78, EwaT, moremi, caffe, samira, Bursztyn, Reni, mysza1975, Żanet, Mango, ania.g, Sabina, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o matko - to ile lat byłabyś na forum ovu? Kto by to przeżył?
haha, otóż to!! postaram sie Wam umilać czas jak najdłużej
u nas 22 stopnie , wiatru brak, listeczków i pąków coraz więcej, jak to cieszy moje oczy!
dziczek w piekarniku, marynował sie od wczoraj, do tego robie kluski sląskie z dziurką i czerwona kapustę....jak dobrze pojdzie to machnę okna u siebie i u mamy na parterze też, słońce dodaje mi energii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny