35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiam wszystkie. U mnie od 4 dni stan podgorączkowy u córeczki - była pani doktor, ale nic nie stwierdziła. Nie wiem czy to może ząbki? Kobietki - mamy może też przez coś takiego przechodziłyście?
bliska77, Simba, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Caffe, ten laktator to fajny zestaw za całkiem przystępną cenę
moja córka obudziła się dziś z temp 39,4 a wczoraj był tylko lekki kaszelek
jeśli do poniedziałku choć trochę nie przejdzie, kłania się lekarz, cholera piękna pogoda za oknem, obiecałam jej że nie wyjdę tez na dwór żeby jej nie było przykro
Angela, całkiem prawdopodobne że to od ząbków, musisz córcię bacznie obserwować
miłego dniaangela, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Pogoda u nas niestabilna, jakies slonce sie przebija przez chmury,ale szalu nie ma. Maz moj chyba jutro znowu pojedzie gdzies na tydzien, czeka na potwierdzenie.
Panda, dobrze ze praca pochlania, przynajmniej mysli sobie chwilowo przekierujesz na cos innego.
Imprezowiczkom zycze udanej imprezy
No i tradycyjnie milego dniabliska77, samira, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musze sie teez pospieszyc z zaciazaniem bo zaczyna byc na forum przewaga ciezarowek (na szczescie
) i bede mogla wtedy wtracic swoje trzy grosze na temat pieluch i wozkow
Chcialabym zdazyc zanim niektore z Was sie rozpakuja i nie beda mialy czasu zeby tu zagladac
samira, bliska77, Simba, moremi, Iwone, Sabina, Nati74, caffe, Bozia3, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Musze sie teez pospieszyc z zaciazaniem bo zaczyna byc na forum przewaga ciezarowek (na szczescie
) i bede mogla wtedy wtracic swoje trzy grosze na temat pieluch i wozkow
Chcialabym zdazyc zanim niektore z Was sie rozpakuja i nie beda mialy czasu zeby tu zagladac
, przynajmniej ja, za bardzo zżyłam się z Wami
Bursztyn, Simba, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mówcie co chcecie, ale mnie też ovu pomogło. Zawsze myślałam, że mam owulację dużo wcześniej, a okazało się, że moja faza lutealna jest krótka i przy 26-27 dniowych cyklach owulacja jest w 15-16 dc a nie jak myślałam w 12dc.
Poszłam też za Waszymi radami i łykałam w dużych ilościach olej z wiesiołka i w udanym cyklu śluz był naprawdę imponujący.
No i mimo, że zaciążyła, zżyłam se z Wami i nie potrafię się rozstaćSimba, EwaT, samira, bliska77, ania.g, moremi, Bursztyn, Sabina, Nati74, caffe, Bozia3, Pusurek, malgos741, Iwone, Żanet, grosza, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mówcie co chcecie, ale mnie też ovu pomogło. Zawsze myślałam, że mam owulację dużo wcześniej, a okazało się, że moja faza lutealna jest krótka i przy 26-27 dniowych cyklach owulacja jest w 15-16 dc a nie jak myślałam w 12dc.
Poszłam też za Waszymi radami i łykałam w dużych ilościach olej z wiesiołka i w udanym cyklu śluz był naprawdę imponujący.
No i mimo, że zaciążyła, zżyłam se z Wami i nie potrafię się rozstać
masz juz sukienke? -
mysza1975 wrote:Mówcie co chcecie, ale mnie też ovu pomogło. Zawsze myślałam, że mam owulację dużo wcześniej, a okazało się, że moja faza lutealna jest krótka i przy 26-27 dniowych cyklach owulacja jest w 15-16 dc a nie jak myślałam w 12dc.
u mnie dokladnie tak samo, tylko jeszcze finał nie taki
jak pomyślę że najpierw chłopa "męczyłam" przez pół roku w nie te dni co trzeba to się sama z siebie śmieję.
miłej soboty, biorę mojego "zdrowowyglądającego" Labka i lecimy na rowerek.Sabina, Mango, moremi, mysza1975, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No i mimo, że zaciążyła, zżyłam se z Wami i nie potrafię się rozstać
-
angela wrote:Pozdrawiam wszystkie. U mnie od 4 dni stan podgorączkowy u córeczki - była pani doktor, ale nic nie stwierdziła. Nie wiem czy to może ząbki? Kobietki - mamy może też przez coś takiego przechodziłyście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 14:35
angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! U mnie leje, wiec zaszylam sie w kuchni. U mnie dzis zupa z czerwonej soczewicy z lososiem, lekko zmodyfikowany przepis z dzisiejszego programu Okrasy. Fajnie wyszla, zobaczymy jak moim posmakuje
Corka to zje wszystko, ale chuop to prawdziwy francuski piesek
Milego dnia!Sabina lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:A my kupiliśmy "ciuchową" wyprawkę w dość atrakcyjnych cenach. Resztę już zamówię przez neta, bo ja się już nie nadaję na maratony po centrach handlowych.
caffe, Sabina, Żanet, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:ja na razie nie mam nic i boję się cokolwiek kupować.Ostatnio u znajomej dentystki dowiedziałam się że jej córka ma ciuszki po swoich maluchach i co nieco mi odłoży .Wózek i łóżeczko wypatrzyłam na allegro ale z tym to poczekam do porodu.
Resztę zamierzam załatwić przez internet. Ale wózek, laktator czy ciuchy to chciałam pomacać, bo gatunkowo to różnie z tym bywa.
Teraz już bez ciśnieniasamira, Pusurek, Sabina, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:masz juz sukienke?
Jeszcze nie. Ale znalazłam krawcową, która zajarzyła o co chodzi i jestem z nią umówiona na środę, na wybór materiału. Bo ja chcę sukienkę do ślubu a nie ślubną bezę.samira, Pusurek, Sabina, mama78, EwaT, Simba, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn Dzisiaj, 10:47
Jesli jestes jeszcze w PL to zrob bete, bedziesz miala odrazu jasnosc.
Hej,nie jestem juz w PL,bylam tylko 3 dni,zrobilismy pierwsze wstepne badania,i mam juz wyniki,u mnie wszystko wyglada ok,ale u mojego mezczyzny niebardzo,morfologia plemnikow wszystko ponizej norm,koncenrtacja tez itd...troszke sie zalamalam,ale wiem ze trzeba powtorzyc kilka razy zeby bylo tak naprawde wiadomo,w tym tygodniu idzie na badanie tu w Uk,a wizyte mam 1 kwietnia wciaz jeszcze z moja GP,moze jak zerknie na te wyniki to wkoncu nas wysle do konsultanta.przedluzylam sobie abonament,bo po tym jednym miesiacu juz tez widze ze ovu pomaga poznac sama siebie,no i fajnie poczytac i popisac z wamipozdrowionka
samira, Sabina, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość