X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • angela Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam wszystkie. U mnie od 4 dni stan podgorączkowy u córeczki - była pani doktor, ale nic nie stwierdziła. Nie wiem czy to może ząbki? Kobietki - mamy może też przez coś takiego przechodziłyście?

bliska77, Simba, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Caffe, ten laktator to fajny zestaw za całkiem przystępną cenę ;-)
    moja córka obudziła się dziś z temp 39,4 a wczoraj był tylko lekki kaszelek
    jeśli do poniedziałku choć trochę nie przejdzie, kłania się lekarz, cholera piękna pogoda za oknem, obiecałam jej że nie wyjdę tez na dwór żeby jej nie było przykro
    Angela, całkiem prawdopodobne że to od ząbków, musisz córcię bacznie obserwować
    miłego dnia

angela, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Pogoda u nas niestabilna, jakies slonce sie przebija przez chmury,ale szalu nie ma. Maz moj chyba jutro znowu pojedzie gdzies na tydzien, czeka na potwierdzenie.
    Panda, dobrze ze praca pochlania, przynajmniej mysli sobie chwilowo przekierujesz na cos innego.
    Imprezowiczkom zycze udanej imprezy
    No i tradycyjnie milego dnia :)

bliska77, samira, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, fajnie, że praca Cię wciąga ;-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie teez pospieszyc z zaciazaniem bo zaczyna byc na forum przewaga ciezarowek (na szczescie :) ) i bede mogla wtedy wtracic swoje trzy grosze na temat pieluch i wozkow ;) Chcialabym zdazyc zanim niektore z Was sie rozpakuja i nie beda mialy czasu zeby tu zagladac :)

samira, bliska77, Simba, moremi, Iwone, Sabina, Nati74, caffe, Bozia3, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jeżeli tylko stan podgoraczkowy to może na ząbki jeżeli temp była by wyższa to może być trzydniowka ale wtedy gorączka dochodzi nawet do 40stopni a po 3dniach wysypka

caffe, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Musze sie teez pospieszyc z zaciazaniem bo zaczyna byc na forum przewaga ciezarowek (na szczescie :) ) i bede mogla wtedy wtracic swoje trzy grosze na temat pieluch i wozkow ;) Chcialabym zdazyc zanim niektore z Was sie rozpakuja i nie beda mialy czasu zeby tu zagladac :)
    zaglądać będziemy :-), przynajmniej ja, za bardzo zżyłam się z Wami

Bursztyn, Simba, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówcie co chcecie, ale mnie też ovu pomogło. Zawsze myślałam, że mam owulację dużo wcześniej, a okazało się, że moja faza lutealna jest krótka i przy 26-27 dniowych cyklach owulacja jest w 15-16 dc a nie jak myślałam w 12dc.
    Poszłam też za Waszymi radami i łykałam w dużych ilościach olej z wiesiołka i w udanym cyklu śluz był naprawdę imponujący.

No i mimo, że zaciążyła, zżyłam se z Wami i nie potrafię się rozstać :-)

Simba, EwaT, samira, bliska77, ania.g, moremi, Bursztyn, Sabina, Nati74, caffe, Bozia3, Pusurek, malgos741, Iwone, Żanet, grosza, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mówcie co chcecie, ale mnie też ovu pomogło. Zawsze myślałam, że mam owulację dużo wcześniej, a okazało się, że moja faza lutealna jest krótka i przy 26-27 dniowych cyklach owulacja jest w 15-16 dc a nie jak myślałam w 12dc.
    Poszłam też za Waszymi radami i łykałam w dużych ilościach olej z wiesiołka i w udanym cyklu śluz był naprawdę imponujący.

masz juz sukienke? :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    U mnie piękne słońce i 19 na plusie :)
    Miłego weekendu dziewczyny.
    Zmykam na dwór cieszyć się słońcem.

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

u mnie dokladnie tak samo, tylko jeszcze finał nie taki ;)
    jak pomyślę że najpierw chłopa "męczyłam" przez pół roku w nie te dni co trzeba to się sama z siebie śmieję.
    miłej soboty, biorę mojego "zdrowowyglądającego" Labka i lecimy na rowerek.

Sabina, Mango, moremi, mysza1975, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

ile dni trwala Twoja faza lutelana?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Pozdrawiam wszystkie. U mnie od 4 dni stan podgorączkowy u córeczki - była pani doktor, ale nic nie stwierdziła. Nie wiem czy to może ząbki? Kobietki - mamy może też przez coś takiego przechodziłyście?
    Angela córcia w ostatnim czasie dużo się śliniła? Jeśli tak, to prawdopodobnie ząbki. Mój mały zawsze miał katar, lekkie stany podgorączkowe i mocno się ślinił przy ząbkowaniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 14:35

angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! U mnie leje, wiec zaszylam sie w kuchni. U mnie dzis zupa z czerwonej soczewicy z lososiem, lekko zmodyfikowany przepis z dzisiejszego programu Okrasy. Fajnie wyszla, zobaczymy jak moim posmakuje :) Corka to zje wszystko, ale chuop to prawdziwy francuski piesek ;)
    Milego dnia! :)

Sabina lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my kupiliśmy "ciuchową" wyprawkę w dość atrakcyjnych cenach. Resztę już zamówię przez neta, bo ja się już nie nadaję na maratony po centrach handlowych.

gosia7122, Bozia3, Sabina, mama78, grosza, peppapig, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A my kupiliśmy "ciuchową" wyprawkę w dość atrakcyjnych cenach. Resztę już zamówię przez neta, bo ja się już nie nadaję na maratony po centrach handlowych.
    ja na razie nie mam nic i boję się cokolwiek kupować.Ostatnio u znajomej dentystki dowiedziałam się że jej córka ma ciuszki po swoich maluchach i co nieco mi odłoży .Wózek i łóżeczko wypatrzyłam na allegro ale z tym to poczekam do porodu.

caffe, Sabina, Żanet, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    ja na razie nie mam nic i boję się cokolwiek kupować.Ostatnio u znajomej dentystki dowiedziałam się że jej córka ma ciuszki po swoich maluchach i co nieco mi odłoży .Wózek i łóżeczko wypatrzyłam na allegro ale z tym to poczekam do porodu.
    Ja nie jestem zwolenniczką zbyt wczesnych zakupów. Ale ostatnio koledze urodziło się dziecko prawie miesiąc przed terminem i tak mi to dało do myślenia. Tym bardziej, ze u mnie żeby coś kupić w rozsądnej cenie to trzeba kilometrów nabić nie tylko po sklepach, ale i po mieście (a w tygodniu nie ma szans bo więcej się w korkach stoi), a ja już nie mam na to siły. Dzisiaj po 2 godzinach byłam padnięta. Także najważniejsze rzeczy mam, jeszcze tylko staniki muszę mierzyć, chociaż wybrany w necie już mam, ale nie wiem jaki rozmiar teraz potrzebuję. Nie chcę jakiś zwykłych bawełnianych, bo potem cycki będę miała do pasa.
    Resztę zamierzam załatwić przez internet. Ale wózek, laktator czy ciuchy to chciałam pomacać, bo gatunkowo to różnie z tym bywa.
    Teraz już bez ciśnienia :)

samira, Pusurek, Sabina, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ile dni trwala Twoja faza lutelana?

Wg ovu 9-10 dni.

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    masz juz sukienke? :)

Jeszcze nie. Ale znalazłam krawcową, która zajarzyła o co chodzi i jestem z nią umówiona na środę, na wybór materiału. Bo ja chcę sukienkę do ślubu a nie ślubną bezę.

samira, Pusurek, Sabina, mama78, EwaT, Simba, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn Dzisiaj, 10:47
    Jesli jestes jeszcze w PL to zrob bete, bedziesz miala odrazu jasnosc.

Hej,nie jestem juz w PL,bylam tylko 3 dni,zrobilismy pierwsze wstepne badania,i mam juz wyniki,u mnie wszystko wyglada ok,ale u mojego mezczyzny niebardzo,morfologia plemnikow wszystko ponizej norm,koncenrtacja tez itd...troszke sie zalamalam,ale wiem ze trzeba powtorzyc kilka razy zeby bylo tak naprawde wiadomo,w tym tygodniu idzie na badanie tu w Uk,a wizyte mam 1 kwietnia wciaz jeszcze z moja GP,moze jak zerknie na te wyniki to wkoncu nas wysle do konsultanta.przedluzylam sobie abonament,bo po tym jednym miesiacu juz tez widze ze ovu pomaga poznac sama siebie,no i fajnie poczytac i popisac z wami :) pozdrowionka

samira, Sabina, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
‹‹ 2690 2691 2692 2693 2694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ