35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie mow Ewunia, ze nie dowiedzialas sie na owu nic o sobie
Przeciez to widac, ze stajesz sie sado-maso 
Mam tu cos dla Ciebie, bejbe

alez oczywiście Kocie, ewidentnie jestem psychopatką
no cóż, nobody's perfect
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma serca nie ma rozmowy od serca. Trzbaby wymienic na nowszy model. Szkoda sie nad tym tematem rowodzic. Ewaj zaktualizuj zdjecie swojego brzucha - na pewno zwiekszyl objetosc:-)EwaT wrote:taki kryzys na wiosne?
może porozmawiajcie tak od serca? po burzy przychodzi słońce
nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie ma serca nie ma rozmowy od serca. Trzbaby wymienic na nowszy model. Szkoda sie nad tym tematem rowodzic. Ewaj zaktualizuj zdjecie swojego brzucha - na pewno zwiekszyl objetosc:-)
nie moge
leże obżarta dziczyzna z kluskami i ledwo dycham
może by tak lodami waniliowymi poprawić? -
nick nieaktualnyPopraw bedzie bardziej wyrazisty. Ja mam sorbeta z owocow lesnych ale odmowie sobie bo ja tlusta jestem. Marylka Rodowicz mnie zmobilizowala:-)EwaT wrote:nie moge
leże obżarta dziczyzna z kluskami i ledwo dycham
może by tak lodami waniliowymi poprawić? -
nick nieaktualny
-
dzieki Misiupolarmiś wrote:Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .

ale obawiam sie w takim razie - przynajmniej jesli o mnie chodzi- ze posiedzisz tu pare lat
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie ma serca nie ma rozmowy od serca. Trzbaby wymienic na nowszy model. /QUOTE]
to zawsze jest jakies wyjscie
nie jestem za utrzymywaniem malzenstw za wszelka cene
jesli da sie z chlopem zyc satyfakcjonujaco- ze sie tak wyraze - to nie ma po co zmieniac, a;e jesli nie, nie ma sensu sie meczyc....i nie uwazam zeby kazdy facet byl taki sam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 22:57
Żanet, moremi, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, ciesze sie,ze jest takie forum 35+ starajacych sie. Ja juz 3 lata sie staram o pierwsze dziecko W tym roku skoncze 36 lat. Czy sa tu Panie starajace sie po 35 roku zycia o pierwsze dziecko? Czuje sie nieco osamotniona, a to jednak cos innego starac sie o kolejne dziecko a nigdy nie byc mama? pozdrawiam!
malgos741, nick nieaktualny, Iwone, Simba, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Judytka ja też staram się o pierwsze dzieciątko, mam trochę więcej latek niż ty i staram się 4 lata.
nick nieaktualny, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .
Misiek Panda do Polarnego prosze nie rezygnowac misku drogi, miski trzymaja sie razem ciuszki tak mozna oddac a pozniej kupic nowa wyprawke

Dziewczyny a my bierzmy sie kurcze do roboty coby nie zawiesc Palarmisia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 10:29
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mango, moremi, Żanet, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

i resztę dziewczyn u nas pogoda się popsuła pada deszcz mimo wszystko miłego dnia życzę!