35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie mow Ewunia, ze nie dowiedzialas sie na owu nic o sobie
Przeciez to widac, ze stajesz sie sado-maso
Mam tu cos dla Ciebie, bejbe
alez oczywiście Kocie, ewidentnie jestem psychopatką
no cóż, nobody's perfectbliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:taki kryzys na wiosne?
może porozmawiajcie tak od serca? po burzy przychodzi słońcesamira, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie ma serca nie ma rozmowy od serca. Trzbaby wymienic na nowszy model. Szkoda sie nad tym tematem rowodzic. Ewaj zaktualizuj zdjecie swojego brzucha - na pewno zwiekszyl objetosc:-)
nie moge
leże obżarta dziczyzna z kluskami i ledwo dycham
może by tak lodami waniliowymi poprawić? -
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie moge
leże obżarta dziczyzna z kluskami i ledwo dycham
może by tak lodami waniliowymi poprawić? -
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .
ale obawiam sie w takim razie - przynajmniej jesli o mnie chodzi- ze posiedzisz tu pare latsamira, Sabina, polarmiś, grosza, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie ma serca nie ma rozmowy od serca. Trzbaby wymienic na nowszy model. /QUOTE]
to zawsze jest jakies wyjscie
nie jestem za utrzymywaniem malzenstw za wszelka cene
jesli da sie z chlopem zyc satyfakcjonujaco- ze sie tak wyraze - to nie ma po co zmieniac, a;e jesli nie, nie ma sensu sie meczyc....i nie uwazam zeby kazdy facet byl taki sam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 22:57
Żanet, moremi, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, ciesze sie,ze jest takie forum 35+ starajacych sie. Ja juz 3 lata sie staram o pierwsze dziecko W tym roku skoncze 36 lat. Czy sa tu Panie starajace sie po 35 roku zycia o pierwsze dziecko? Czuje sie nieco osamotniona, a to jednak cos innego starac sie o kolejne dziecko a nigdy nie byc mama? pozdrawiam!
malgos741, samira, Iwone, Simba, Reni, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Judytka ja też staram się o pierwsze dzieciątko, mam trochę więcej latek niż ty i staram się 4 lata.
samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .
Misiek Panda do Polarnego prosze nie rezygnowac misku drogi, miski trzymaja sie razem ciuszki tak mozna oddac a pozniej kupic nowa wyprawke
Dziewczyny a my bierzmy sie kurcze do roboty coby nie zawiesc PalarmisiaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 10:29
polarmiś, samira, Simba, Mango, moremi, Żanet, megan8, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość