X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Simba chyba do CIebie dołącze :P :D :D

Zapraszam :)

inessa, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, czyli jednak jest nadzieja :)

peppapig, inessa, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jest tak: spróbowałam dzisiaj 29 rożnych win. Życie jest piękne i kocham cały świat :)
    PS tak, ciebie Andrzej tez
    degustacja byla? :)

Simba, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
    Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...

Viv78, samira, Iwone, bliska77, caffe, Sabina, Lucky, ania.g, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    degustacja byla? :)

Yhyyyyy. I powoemCi Bursztyn, ze ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu Włosi wypadli cudooooownoe :)

samira lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobitki, pytanko mam do Was takie - czy przytyłyście po duphastonie? mam pierwszy cykl z dupkiem (dzisiaj 3. dzień) - i najchetniej bym jadła na okrągło...

w maju mam firmową wycieczkę w "tropiki", więc forma musi być - ale tak BARDZO bym chciała mieć przeciwwskazania do latania ;)

czego się po nim spodziewać? wzrost tempki może? bo właśnie wskoczyłam w fazę lutealną i nie wiem czy on teraz "steruje" wykresem? czy dalej wypatrywać z niepokojem skoków/spadków?

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItaj Peppapig i przytulam <3 <3 <3

Bursztynku to jest malutka iskierka która ledwo sie tli ale jeszcze tli!

ViV nie wiem czy to po Dupku ale też przytyłam (a wcale nie jem wiecej niż kiedyś a nawet mniej) tylko ja brałam inne leki oprócz Dupka.

Viv78, peppapig, samira, malgos741, Bursztyn, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    hej Kobitki, pytanko mam do Was takie - czy przytyłyście po duphastonie? mam pierwszy cykl z dupkiem (dzisiaj 3. dzień) - i najchetniej bym jadła na okrągło...

w maju mam firmową wycieczkę w "tropiki", więc forma musi być - ale tak BARDZO bym chciała mieć przeciwwskazania do latania ;)

czego się po nim spodziewać? wzrost tempki może? bo właśnie wskoczyłam w fazę lutealną i nie wiem czy on teraz "steruje" wykresem? czy dalej wypatrywać z niepokojem skoków/spadków?
    Ja po dupku czułam sie fatalnie ale robiłam wszystko co mogło utrzymać ciáże, raczej nie tyłam.

Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Pepa ponownie. Ostatnio o Tobie myślałam. Przykro mi.
    peppapig wrote:
    Dziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
    Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...

peppapig, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Oczywiście że przyjmiemy. Wracaj do nas.

Wiesz juz coś wiecej dlaczego poroniłaś?

bliska77, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witaj Pepa ponownie. Ostatnio o Tobie myślałam. Przykro mi.

Miałam nadzieję, że jak odpuszcze liczenia, mierzenia to się poszczęści... nie mogłam sie ucieszyć ciàża od początku zagrożona... od 6 tyg byłam na podtrzymaniu w szpitalu,wkońcu dostałam krwotoku...pozostało mi tylko zdjęcie usg... dzieciątko było zdrowe rozwijało sie, nie wiem co myśleć czy zdołam jeszcze raz? A jeśli znowu poronię... moje badania wyniki były w normie skád biorą sie krwiaki?... tyle pytaň bez odpowiedzi...

bliska77, caffe, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Miałam nadzieję, że jak odpuszcze liczenia, mierzenia to się poszczęści... nie mogłam sie ucieszyć ciàża od początku zagrożona... od 6 tyg byłam na podtrzymaniu w szpitalu,wkońcu dostałam krwotoku...pozostało mi tylko zdjęcie usg... dzieciątko było zdrowe rozwijało sie, nie wiem co myśleć czy zdołam jeszcze raz? A jeśli znowu poronię... moje badania wyniki były w normie skád biorą sie krwiaki?... tyle pytaň bez odpowiedzi...
    Pepa ja też poroniłam pierwszą ciążę, koniec 11 tyg. Później urodziłam dwóch zdrowych chłopców. Do dziś nie wiem co było przyczyną poronienia.

Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa przytulam <3
    Inesska nadzieja jest, walcz o skierowanie na nfz jak lwica, trzymam kciuki. :-)
    Simba smaku mi narobiłaś na winko, aż mi ślinka leci. ;-)
    Viv ja akurat brałam luteinę, po niej tylko wysoką tempkę miałam ale skutków ubocznych raczej nie a apetyt to zawsze mam.
    U nas cały dzień padał deszczyk ale i tak wyszliśmy na spacerek aby się dotlenić.

peppapig, Simba, bliska77, samira, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Oczywiście że przyjmiemy. Wracaj do nas.

Wiesz juz coś wiecej dlaczego poroniłaś?
    Diagnoza poronienie zagrażajáce...leżenie w szpitalu końskiedawki luteiny duphaston magnez nospa czułam sie źle,miałam ciàgły krwotok, dzieciotko sie jednak nie utrzymało..w tygodniu odbieram wyniki histopatologiczne... miałam nadzieję bo większość krwiakow sie wchłania mój zaczął sie ewakuować i zabrał ze sobą dzidzie...

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Yhyyyyy. I powoemCi Bursztyn, ze ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu Włosi wypadli cudooooownoe :)
    jak to ku zaskoczeniu? Wloskie wina sa wspaniale ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 21:31

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa, bardzo mi przykro, przytulam <3

peppapig, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też będę mogła napić się winka :-) od stycznia wiodłam ekologicznie zdrowe życie. Na święta zaszaleje ciasta sałatki i degustacja alkoholi. Wezmę sie za siebie basen joga jakaś biegania może pozwoli mi zapomnàć...mam dwoje dzieci ale to trzecie, ciàgle o nim marze...

Simba, Nati74, caffe, Sabina, samira, Żanet, ania.g, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jak to ku zaskoczeniu? Wloskie wina sa wspaniale ! :)

Teraz to juz wiem :)
    Jutro tylko Ci powiem, czy przypadkiem nie wypiłam jakiegoś Chateau Migraine ;)

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Oj ja też będę mogła napić się winka :-) od stycznia wiodłam ekologicznie zdrowe życie. Na święta zaszaleje ciasta sałatki i degustacja alkoholi. Wezmę sie za siebie basen joga jakaś biegania może pozwoli mi zapomnàć...mam dwoje dzieci ale to trzecie, ciàgle o nim marze...

I o to chodzi! :) Nie poddajemy sie - nie ma mowy

peppapig, malgos741, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Teraz to juz wiem :)
    Jutro tylko Ci powiem, czy przypadkiem nie wypiłam jakiegoś Chateau Migraine ;)

mysle Kocie że ci jutro bedzie łepek napier...ł

‹‹ 2694 2695 2696 2697 2698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ