35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...Viv78, samira, Iwone, bliska77, caffe, Sabina, Lucky, ania.g, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej Kobitki, pytanko mam do Was takie - czy przytyłyście po duphastonie? mam pierwszy cykl z dupkiem (dzisiaj 3. dzień) - i najchetniej bym jadła na okrągło...
w maju mam firmową wycieczkę w "tropiki", więc forma musi być - ale tak BARDZO bym chciała mieć przeciwwskazania do latania
czego się po nim spodziewać? wzrost tempki może? bo właśnie wskoczyłam w fazę lutealną i nie wiem czy on teraz "steruje" wykresem? czy dalej wypatrywać z niepokojem skoków/spadków?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItaj Peppapig i przytulam
Bursztynku to jest malutka iskierka która ledwo sie tli ale jeszcze tli!
ViV nie wiem czy to po Dupku ale też przytyłam (a wcale nie jem wiecej niż kiedyś a nawet mniej) tylko ja brałam inne leki oprócz Dupka.Viv78, peppapig, samira, malgos741, Bursztyn, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:hej Kobitki, pytanko mam do Was takie - czy przytyłyście po duphastonie? mam pierwszy cykl z dupkiem (dzisiaj 3. dzień) - i najchetniej bym jadła na okrągło...
w maju mam firmową wycieczkę w "tropiki", więc forma musi być - ale tak BARDZO bym chciała mieć przeciwwskazania do latania
czego się po nim spodziewać? wzrost tempki może? bo właśnie wskoczyłam w fazę lutealną i nie wiem czy on teraz "steruje" wykresem? czy dalej wypatrywać z niepokojem skoków/spadków?Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witaj Pepa ponownie. Ostatnio o Tobie myślałam. Przykro mi.peppapig wrote:Dziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...peppapig, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...
Wiesz juz coś wiecej dlaczego poroniłaś?bliska77, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:witaj Pepa ponownie. Ostatnio o Tobie myślałam. Przykro mi.
Miałam nadzieję, że jak odpuszcze liczenia, mierzenia to się poszczęści... nie mogłam sie ucieszyć ciàża od początku zagrożona... od 6 tyg byłam na podtrzymaniu w szpitalu,wkońcu dostałam krwotoku...pozostało mi tylko zdjęcie usg... dzieciątko było zdrowe rozwijało sie, nie wiem co myśleć czy zdołam jeszcze raz? A jeśli znowu poronię... moje badania wyniki były w normie skád biorą sie krwiaki?... tyle pytaň bez odpowiedzi...bliska77, caffe, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Miałam nadzieję, że jak odpuszcze liczenia, mierzenia to się poszczęści... nie mogłam sie ucieszyć ciàża od początku zagrożona... od 6 tyg byłam na podtrzymaniu w szpitalu,wkońcu dostałam krwotoku...pozostało mi tylko zdjęcie usg... dzieciątko było zdrowe rozwijało sie, nie wiem co myśleć czy zdołam jeszcze raz? A jeśli znowu poronię... moje badania wyniki były w normie skád biorą sie krwiaki?... tyle pytaň bez odpowiedzi...
Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pepa przytulam
Inesska nadzieja jest, walcz o skierowanie na nfz jak lwica, trzymam kciuki.
Simba smaku mi narobiłaś na winko, aż mi ślinka leci.
Viv ja akurat brałam luteinę, po niej tylko wysoką tempkę miałam ale skutków ubocznych raczej nie a apetyt to zawsze mam.
U nas cały dzień padał deszczyk ale i tak wyszliśmy na spacerek aby się dotlenić.peppapig, Simba, bliska77, samira, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyIwone wrote:Oczywiście że przyjmiemy. Wracaj do nas.
Wiesz juz coś wiecej dlaczego poroniłaś?
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ja też będę mogła napić się winka
od stycznia wiodłam ekologicznie zdrowe życie. Na święta zaszaleje ciasta sałatki i degustacja alkoholi. Wezmę sie za siebie basen joga jakaś biegania może pozwoli mi zapomnàć...mam dwoje dzieci ale to trzecie, ciàgle o nim marze...
Simba, Nati74, caffe, Sabina, samira, Żanet, ania.g, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Oj ja też będę mogła napić się winka
od stycznia wiodłam ekologicznie zdrowe życie. Na święta zaszaleje ciasta sałatki i degustacja alkoholi. Wezmę sie za siebie basen joga jakaś biegania może pozwoli mi zapomnàć...mam dwoje dzieci ale to trzecie, ciàgle o nim marze...
I o to chodzi!Nie poddajemy sie - nie ma mowy
peppapig, malgos741, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość