35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:dobrze by bylo bo ta "abstnecja" trwa juz za dlugo jak na moj gust
bo przez to wszystko serduszkowania nie bylo od ponad miesiaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 23:29
Viv78, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie Panie w ten poniedzialkowy poranek ( staram sie o radosny ton ale NIE NAWIDZE PONiEDZiALKOW I WSTAWAC WCZESNIE !!!!!)
Mimo wszystko zycze milego dnia
Iwone, wspolczujedlaczego tak dlugo ?!?
samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam
Peppa - dobrze, że wróciłaś - pytałam kiedyś o CIebie -bo to zwykle niedobry znak, jeśli ktoś nagle znika....Współczuję i cieszę się, że się nie poddajesz..
Inesska - podziwiam za siłę i determinację - podobnie jak Aga i Bursztyn wciąż mam przeczucie na dobry koniec u Was
Simba - jak dzisiejszy kacyk?Reni, Simba, Bursztyn, Mango, peppapig, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Bisca nie mogłam sobie pozwolić na ciążę w tym czasie z powodu leków i dentysty, który powodował u mnie paraliżujący strach (musiałam usunąć wszystkie kanałowo leczone zęby)
Najlepszą antykoncepcją było odstawienie m, a że w tym czasie był w trakcie sesji, jakoś udało się przetrzymać. Później cały czas krwawiłam i tak sie zeszło... -
Czesc Dziewczynki
Paszczak - beda inne okazjeNo i musze powiedziec, ze zero kaca, a obawialam sie ze mieszanka bedzie wybuchowa. Ilosci oczywiscie byly znikome, ale jednak po podliczeniu, mysle, ze butelke wypilam
U mnie juz chyba PMS, bo jakis taki maly wkurwik zalega sie w glowie
Ale w-end mialam wspanialy!
Milego dnia, babkiBozia3, Bursztyn, malgos741, Mango, EwaT, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! U mnie dzis piekne slonce, co wiecej, ma byl slonecznie caly tydzien! Wprost niewiadygodne!
Zaraz sobie ide kitrac stanowisko w ogrodzie, zabunkruje sie tam na caly tydzien
Wczoraj kupilismy lozeczko, uzywke oczywiscie i bardzo jestem zadowolona!
Milego dnia dla wszystkich!Bozia3, Bursztyn, Bursztyn, Sabina, malgos741, Mango, EwaT, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzien dobry! U mnie dzis piekne slonce, co wiecej, ma byl slonecznie caly tydzien! Wprost niewiadygodne!
Zaraz sobie ide kitrac stanowisko w ogrodzie, zabunkruje sie tam na caly tydzien
Wczoraj kupilismy lozeczko, uzywke oczywiscie i bardzo jestem zadowolona!
Milego dnia dla wszystkich!
A do roboty się wziąć jakiejś !!Pusurek, Mango, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczeta
Wlasnie przed chwila widzialam leca glowa w dol wiewiorke- z wysokiego drzewa,nie wiem czy to bylo samobojstwo czy wyladowala gdzies szczesliwie na galeziach bo siedzac przy stole widze tylko gorna polowe tego drzewaJesli sie zabila to pewnie z powodu tej pogody i zimna... Fajne rozpoczecie dnia....
wiec tym optymistycznym akcentem... zycze Wam sloncaSimba, Pusurek, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczeta
Wlasnie przed chwila widzialam leca glowa w dol wiewiorke- z wysokiego drzewa,nie wiem czy to bylo samobojstwo czy wyladowala gdzies szczesliwie na galeziach bo siedzac przy stole widze tylko gorna polowe tego drzewaJesli sie zabila to pewnie z powodu tej pogody i zimna... Fajne rozpoczecie dnia....
wiec tym optymistycznym akcentem... zycze Wam slonca
Niby smutna historia, ale jednak troche mnie rozbawilaBursztyn, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurek - jak tak czytam, to Ty nic innego nie robisz, tylko polujesz na leżak w słonecznym miejscu swojego ogrodu....
A do roboty się wziąć jakiejś !!
Robota nie zajac...
A z tym lezakiem i sloncem, to tutaj jest tak, ze na taras albo do ogrodu wychodzi sie nie tylko wtedy, jesli swieci slonce, ale natychmiast, kiedy przestaje padac deszcz!A teraz ma nie tylko nie padac, ale swiecic non stop!
Simba, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Dziewczeta
wiec tym optymistycznym akcentem... zycze Wam slonca
Wiewiorki to hardcoryJa mysle, ze ona chciala zaczac tydzien na adrenalince
samira, Bursztyn, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Bozia, a co do pracy, to przepracowalam ciezko caly weekend!Wzielam sie za porzadki w domu - siedzialam na sofie i komenderowalam choupu, co ma teraz robic. Sprzatnal cala chate na blysk, wiesz jacy bylismy zmeczeni?
Bursztyn, malgos741, Simba, Bozia3, Mango, samira, BISCA, Sabina, Żanet, mama78, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki witam się i ja, u nas mokro i buro.
Bursztynek biedna ta wiewiórka ale ona jak kot sterują spadanie ogonem aby na cztery nogi spaść.Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017