X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiewiorki to hardcory ;) Ja mysle, ze ona chciala zaczac tydzien na adrenalince ;)
    no oby oby, ale to wygladalo jak skok na bungee tylko liny nie bylo...

Simba, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - a Ty jak przystało na prawdziwego psychologa od razu dopatrujesz się samobójstwa....a może ona chciała sobie skoczyć po prostu głową w dół - nigdy nie masz na takie coś ochoty? :)

Pusurek, samira, Bursztyn, malgos741, Sabina, Mango, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - jutro kończę 15 tydzień i jeśli będą wyniki cytologii - idę do ginki. Jeśli ich nie będzie - pójdę w czwartek....Czy myślicie, że ginka może już zobaczyć siusiaka lub jego brak?

samira, Pusurek, malgos741, Sabina, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - a Ty jak przystało na prawdziwego psychologa od razu dopatrujesz się samobójstwa....a może ona chciała sobie skoczyć po prostu głową w dół - nigdy nie masz na takie coś ochoty? :)

Ja tez tak mysle, ze to zwykla krejzolka mogla byc, a Bursztyn od razu czarne mysli ma... :P

Bozia3, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, wiewiorki tak robia, sa pancerne ;)

Apropos ilosci alko i kacorow- wybralismy sie kiedys w Ari,deny do znajomej na urodziny. Jej tata, wielbiciel dobrych alkoholi serwowal szczerze szampana twierdzac, ze od porzadnego alko kaca nie ma. Raaaany, jak ja umieralam dzien pozniej, powrot do domu byl przerywany pawiami na poboczu ;)

Od tego czasu wiem, ze powyzej pewnej ilosci, jakosc nie ma juz wielkiego znaczenia ..
    mam podobne doświadczenie z młodości. Kupiliśmy (ja, mój ówczesny chłopak i jego przyjaciel) na sylwestra 15 butelek wina musującego - dosyć dobrej jakości - tzw. szampana. Dzień przed chcieliśmy sprawdzić jak smakuje i....wypiliśmy w trójkę wszystko. Kac - to za mało powiedziane - byłam pewna, że na drugi dzień umrę i prawie tak się stało...:)

Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam podobne doświadczenie z młodości. Kupiliśmy (ja, mój ówczesny chłopak i jego przyjaciel) na sylwestra 15 butelek wina musującego - dosyć dobrej jakości - tzw. szampana. Dzień przed chcieliśmy sprawdzić jak smakuje i....wypiliśmy w trójkę wszystko. Kac - to za mało powiedziane - byłam pewna, że na drugi dzień umrę i prawie tak się stało...:)
    No, po 5 flaszek na glowe! Bombelki mogly was zabic ;)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale z 20 metrow? chyba narazie nie mam ochoty.... :) ale widze ze dobrze rozumiesz ta wiewiorke.... ;)

malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, wiewiorki tak robia, sa pancerne ;)

Apropos ilosci alko i kacorow- wybralismy sie kiedys w Ardeny do znajomej na urodziny. Jej tata, wielbiciel dobrych alkoholi serwowal szczerze szampana twierdzac, ze od porzadnego alko kaca nie ma. Raaaany, jak ja umieralam dzien pozniej, powrot do domu byl przerywany pawiami na poboczu ;)

Od tego czasu wiem, ze powyzej pewnej ilosci, jakosc nie ma juz wielkiego znaczenia ..

Ja kiedys bylam na takiej szampanskiej imprezce w Lotaryngii - tam byly trzy gatunki szampana - Boze, jak mi bylo cudownie :) Nie dosc ze pol nocy pilam to jeszcze na drugi dzien powtorka do lunchu. Na nastepny dzien nic - zero dolegliwosci.
    Paszczak musialo Ci jedzenie zaszkodzic, a jesli nic nie jadlas, to pewnie zaszkodzilo Ci to, ze nic nie jadlas ;)

paszczakin, Pusurek, Bursztyn, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę do roboty :-(

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - jutro kończę 15 tydzień i jeśli będą wyniki cytologii - idę do ginki. Jeśli ich nie będzie - pójdę w czwartek....Czy myślicie, że ginka może już zobaczyć siusiaka lub jego brak?

Siusiak lub jego brak bedzie juz na bank widoczny, chyba, ze dzieciatko nie bedzie sie chcialo ujawnic ;)
    Ja mam usg polowkowe za tydzien i musze juz znac plec. Bo co bedzie jak sie okaze, ze to Adam, a mowimy caly czas Helenko? ;) A dzieciatko zaraz zacznie porzadnie slyszec i wyjdziemy na glupkow ;)

Bozia3, Mango, Bursztyn, Viv78, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, myslalam, ze ja to jestem hardcore w ilosciach alkoholowych, jednak nigdy 5 flaszek sama nie wypilam- szacun ;)

Simba, mi bylo cudownie do rana, potem zjedlismy sniadanie i ruszylismy na grzyby- wiec racja- albo sniadanie albo spacer mi musial zaszkodzic ;)

Spacer - to pewne :)

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno zobaczy siusiaka lub jego brak ;-)

dzień dobry
    Bozia3 wrote:

Mango, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkoholowo na forum to ja tez sie pochwale rozpracowalam pol litra przez dwa dni. Kaca nie mam choc flaki daja o sobie znac.
    Pozdrawiam w to piekne wiosenne przedpoludnie i licze za za chwile pojawi sie jakas fasolka u kolezanek.

Reni, Bozia3, samira, Sabina, peppapig, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo sie kupuje sowietskoje lub tym podobne i kaca nie ma
    no nic życia laski nie znają .. nic
    do-not-want111.gif
    Bozia3 wrote:

Simba, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn nie oglądałaś epoki lodowcowej? wiewióry tak mają od wieków
    daj jej spokój ;-)
    Bursztyn wrote:
    ale z 20 metrow? chyba narazie nie mam ochoty.... :) ale widze ze dobrze rozumiesz ta wiewiorke.... ;)

Simba, Mango, Bursztyn, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Spacer - to pewne :)
    cholera wie jakich grzybów się najadła...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 10:30

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakieś marne to zdjęcie :) - jak coś lepszego wyjdzie, to zmienię :)

Reni, Mango, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bozia, myslalam, ze ja to jestem hardcore w ilosciach alkoholowych, jednak nigdy 5 flaszek sama nie wypilam- szacun ;)

To było dawno temu :)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn chyba musimy iść na inne forum.. ciężarówki Nas osaczają ;-)

Bozia3, Simba, Mango, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn chyba musimy iść na inne forum.. ciężarówki Nas osaczają ;-)

Tak, chyba po to zeby tu za chwile z brzuchem wrocic ;)

Reni, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2697 2698 2699 2700 2701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ