35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Nie odchodźcie proszę
Jak tu zostaną ciężarówki - to co ja bez Was z Ewą zrobię?
Jeśli zdjęcie drażni - to mogę zmienić na stary avatar
a z Andrzejem dasz sobie rade, moze nawet sie polubicie
chodzi o to, ze ja sie tutaj czuje jak podwojna dziewica, bo nigdy nie rodzilam, dzieci nie mialam, i te pierwsze proby prokreacyjne.....Simba, Bozia3, Reni, samira, Sabina, Mango, megan8, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
wariatkaBursztyn wrote:alez skad, nie draznie, wrecz przeciwnie, mi sie bardzo podoba
a z Andrzejem dasz sobie rade, moze nawet sie polubicie
chodzi o to, ze ja sie tutaj czuje jak podwojna dziewica, bo nigdy nie rodzilam, dzieci nie mialam, i te pierwsze proby prokreacyjne.....Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
możesz spróbować seks.. Andrzej podobno wszystko wie
avatar zostaw - wmawiam sobie, że się bobu najadłaś.. chociaż może zmień sweter, bo się mylisz z Andrzejem
Bozia3 wrote:Nie odchodźcie proszęJak tu zostaną ciężarówki - to co ja bez Was z Ewą zrobię?
Jeśli zdjęcie drażni - to mogę zmienić na stary avatarWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 15:43
Bozia3, Bursztyn, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:możesz spróbować seks.. Andrzej podobno wszystko wie
avatar zostaw - wmawiam sobie, że się bobu najadłaś.. chociaż może zmień sweter, bo się mylisz z Andrzejem
Podobno? Masz watpliwosci?
1. Andrzej wie wszystko
2. Jesli Andrzej czegos nie wie - patrz punkt 1.Bursztyn, Reni, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chodzi o to, ze ja sie tutaj czuje jak podwojna dziewica, bo nigdy nie rodzilam, dzieci nie mialam, i te pierwsze proby prokreacyjne.....
Już za późno na cieszenie się dziewictwem....
Bursztyn, Reni, iwcia77, Żanet, Sabina, Mango, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty to masz fantazje - podwójna dziewica....-chciałaby dusza do raju....
Już za późno na cieszenie się dziewictwem....
after-virgin
prawie jak after-party
Reni, Simba, Bozia3, iwcia77, Żanet, malgos741, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:możesz spróbować seks.. Andrzej podobno wszystko wie
A ze sweterek nie jest rozowy, to jestem zdziwiona! Bozia, ubierz sie do fotki jakos, no!Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Żanet, paszczakin, Sabina, Mango, malgos741, mama78, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
wariatki
Ten sweterek jest różowy właśnie - tylko, że to blady róż.
i ja mam bandzioch w drugą stronę niż Andrzej....- no chyba, że mam tak duże dupsko, że wam się kierunki pomieszały....
Sabina, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość