35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Tu jest to lepiej opisane i pokazane, choć to kiepskie tłumaczenie - ale zawsze coś
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.baby2see.com%2F%2Fgender%2Fexternal_genitals.html%23topBozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie kombinuj, bo i tak sie nie dopatrzysz, wszysko i tak zalezy od jakosci sprzetu i wprawnego oka gienka
Bursztyn, Mango, malgos741, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:poczekaj..jak Ty będziesz Natankowi szukała jaj - to też Ci tak napiszę...
a wlasciwie to juz napisalas, a raczej krakalas dziewczynke zanim sie pojawila, wiec Ciebie i tak nie przebije chocbym nie wiem jak sie starala
Bozia3, Sabina, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A poza tym, to ja nie chce znac plci, gdybym zaciazyla cudownie
serio
Tyle zostało z mojego postanowienia
Bursztyn, Sabina, iwcia77, samira, Mango, malgos741, Iwone, Żanet, mama78, moremi, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ciekawe, ile wytrzymasz. Ja miałam tak samo w pierwszej ciąży - i na USG lekarka mi mówi, że widzi płeć - czy powiedzieć? A ja od razu - "tak - proszę"
Tyle zostało z mojego postanowienia
no, a teraz trzeba skads wziac ten pozytywny test, chyba se kupie na allegroBozia3, iwcia77, Simba, BISCA, samira, Mango, malgos741, megan8, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
umarlam ze smiechu
kulam sie pod stolem
sorki ale nie jestem w temacie a i tak mnie rozbawilyscie
co to za Andrzej? Simba, skad ty u licha bierzesz te fajne emotikony ruchome? no ten z szabelka na koniku to mistrz:D
iwcia77, samira, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
jestem po wizycie
musze iść na badanie- szklanke słodkiego paskudztwa wypić...
mały ma 960 gram, nie dał sobie zdjęcia zrobić, spał i rączke na połowie buzi trzymał, mało co widać na zdjęciu
wiecie co, nie wiem czy nie zdecyduje sie na cesare..Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jestem po wizycie
musze iść na badanie- szklanke słodkiego paskudztwa wypić...
mały ma 960 gram, nie dał sobie zdjęcia zrobić, spał i rączke na połowie buzi trzymał, mało co widać na zdjęciu
wiecie co, nie wiem czy nie zdecyduje sie na cesare..