X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    alez skad, nie draznie, wrecz przeciwnie, mi sie bardzo podoba :)
    a z Andrzejem dasz sobie rade, moze nawet sie polubicie ;)
    chodzi o to, ze ja sie tutaj czuje jak podwojna dziewica, bo nigdy nie rodzilam, dzieci nie mialam, i te pierwsze proby prokreacyjne..... ;)

to tek jak ja. :-)
    Bozia piękny brzuszek. :-)

inessa, Bozia3, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ma wskazan na razie
    ginka powiedziała że z e względu na mój wiek i fakt ze więcej dzieci moge nie miec jak cos pojdzie nie tak robią cesare z urzędu
    Ja w zasadzie jestem przeciwna cc na życzenie, ale w Twojej sytuacji rozważyłabym takie rozwiązanie ciąży, bo co, jeśli pójdzie coś nie tak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 19:01

EwaT, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, fajny brzuszek :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, fajny brzuszek :)
    dzięki Dziewczyny :)
    caffe - może pokażesz Twój? :)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki Dziewczyny :)
    caffe - może pokażesz Twój? :)
    Mój aparat został rozbity przez kota :P Musimy się zaopatrzyć w nowy bo przecież małemu trzeba będzie zrobić :P
    A tak w ogóle to nie wiem czy by się zmieścił w tym avatarku ;) :)

Żanet, Bozia3, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, za jakies 2 tygodnie brzuszek "podskoczy", a potem w okol. 25 tc. To będzie bardzo gwałtowny skok.
    Teraz u siebie nie obserwuję takiego dużego przyrostu i mam nadzieję, ze już tak zostanie. Bo byłam z deka przerażona.
    Za to ucisk robi się nie do zniesienia, nic nie pomaga. Dzisiaj mały pierwszy raz tłukł pod żebrami i żołądkiem, to chyba znak, że przyjmuje pozycję główką w dół.

Bozia3, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybraliśmy łóżeczko:

http://allegro.pl/002-lozeczko-materac-gpk-posciel-17-el-moskitiera-i4047710798.html

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wybraliśmy łóżeczko:

http://allegro.pl/002-lozeczko-materac-gpk-posciel-17-el-moskitiera-i4047710798.html

U la la, lozeczko dla krolewicza :)
    My mamy IKEA, lubie te ich lozeczka rosnace z dzieckiem. Mam doswiadczenia z corka, ze na poczatku lozeczko stalo tylko jako ozdoba i schowek na pieluchy, dopiero pozniej sie do niego przeniosla, kiedy juz zrobilo sie z niego prawdziwe lozeczko. Teraz nie ma juz tego modelu, ktory mialam wtedy, ale jest cos dosc zblizonego.
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/
    Do tego najgubszy, calkiem wypasiony materacyk i wystarczy. :)

caffe lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikea wycofuje wszystkie moskitiery/ baldachimy jako niebezpieczne dla życia i zdrowia, za zakupione zwraca kase, czytałam pare dni temu, były skargi rodziców i przypadki zaplątania sie maluchów

Iwone, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wybraliśmy łóżeczko:

witam ,ja na chwile

caffe dam ci linka ,obejrzyj filmik na temat łóżeczko - materac tam jest mowa dlaczego lepiej nie kupować z kokosem ,warto posłuchać,ten facet co tym mówi bardzo ciekawie,a sa jeszcze inne filmikipolecam dla wszystkich http://www.youtube.com/watch?v=wbIQk-gzr2U

nie piszę dużo bo mam tylko klawiaturę ekranowa ,nowy laptop prawie i nagle nam pisze ze sterowniki ok ale klaw nie dziala,chyba musimy dac do serwisu

Iwone, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ikea wycofuje wszystkie moskitiery/ baldachimy jako niebezpieczne dla życia i zdrowia, za zakupione zwraca kase, czytałam pare dni temu, były skargi rodziców i przypadki zaplątania sie maluchów

Ale IKEA nie robi moskitier...

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam już wanienkę :-) Dostałam w prezencie :-) Ciekawe czy się przyda?

Iwone, samira, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale IKEA nie robi moskitier...

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/44361010/

jeszcze do niedawna byla w ofercie taka sama tylko z kolorowym topem nad łóżeczko, wiem bo sama chcialam kupic

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam ,ja na chwile
    nie piszę dużo bo mam tylko klawiaturę ekranowa ,nowy laptop prawie i nagle nam pisze ze sterowniki ok ale klaw nie dziala,chyba musimy dac do serwisu
    Samirka jakiej firmy masz laptopa?

samira lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze

http://niezalezna.pl/53151-ikea-wycofuje-niebezpieczne-baldachimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka jakiej firmy masz laptopa?
    Ivonko mam lenovo i windowsa8.1 tz. był z 8 ale przez serwis z lenovo zaktualizowaliśmy do 8.1 i to chyba był błąd ale to się stało teraz a 8.1 mamy już jakiś czas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:34

Iwone lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    U nas nie da rady bez moskitiery, bo mieszkamy w lesie.Jak tylko zauważę, że jest jakies niebezpieczeństwo, to pewnie coś m wymyśli. Ale dzięki za info.

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam ,ja na chwile

caffe dam ci linka ,obejrzyj filmik na temat łóżeczko - materac tam jest mowa dlaczego lepiej nie kupować z kokosem ,warto posłuchać,ten facet co tym mówi bardzo ciekawie,a sa jeszcze inne filmikipolecam dla wszystkich http://www.youtube.com/watch?v=wbIQk-gzr2U

A mnie własnie babka mówiła, że do 6 m-ca dziecko nie powinno spać na gryce, ale własnie na kokosie.
    Pewnie ile osób, tyle opinii. Wszystko ma swoje wady i zalety, zgłupieć można :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A ja mam już wanienkę :-) Dostałam w prezencie :-) Ciekawe czy się przyda?
    a ja mam dużo ciuszków,jeszcze 20letnich,troszkę nowych i tez z lumpka ;)

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U la la, lozeczko dla krolewicza :)
    My mamy IKEA, lubie te ich lozeczka rosnace z dzieckiem. Mam doswiadczenia z corka, ze na poczatku lozeczko stalo tylko jako ozdoba i schowek na pieluchy, dopiero pozniej sie do niego przeniosla, kiedy juz zrobilo sie z niego prawdziwe lozeczko. Teraz nie ma juz tego modelu, ktory mialam wtedy, ale jest cos dosc zblizonego.
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/
    Do tego najgubszy, calkiem wypasiony materacyk i wystarczy. :)
    Chciałam kupić zestaw na sztuki, ale jak podliczyłam kasę i czas, to stwierdziłam, że mi się nie opłaca :)
    Jak nie będzie chciał spać w tym łóżeczku, to sama będę w nim spała hehehe, pod baldachimem :P

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2702 2703 2704 2705 2706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ