X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    alez skad, nie draznie, wrecz przeciwnie, mi sie bardzo podoba :)
    a z Andrzejem dasz sobie rade, moze nawet sie polubicie ;)
    chodzi o to, ze ja sie tutaj czuje jak podwojna dziewica, bo nigdy nie rodzilam, dzieci nie mialam, i te pierwsze proby prokreacyjne..... ;)

to tek jak ja. :-)
    Bozia piękny brzuszek. :-)

inessa, Bozia3, samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie ma wskazan na razie
    ginka powiedziała że z e względu na mój wiek i fakt ze więcej dzieci moge nie miec jak cos pojdzie nie tak robią cesare z urzędu
    Ja w zasadzie jestem przeciwna cc na życzenie, ale w Twojej sytuacji rozważyłabym takie rozwiązanie ciąży, bo co, jeśli pójdzie coś nie tak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 19:01

EwaT, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, fajny brzuszek :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, fajny brzuszek :)
    dzięki Dziewczyny :)
    caffe - może pokażesz Twój? :)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki Dziewczyny :)
    caffe - może pokażesz Twój? :)
    Mój aparat został rozbity przez kota :P Musimy się zaopatrzyć w nowy bo przecież małemu trzeba będzie zrobić :P
    A tak w ogóle to nie wiem czy by się zmieścił w tym avatarku ;) :)

Żanet, Bozia3, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, za jakies 2 tygodnie brzuszek "podskoczy", a potem w okol. 25 tc. To będzie bardzo gwałtowny skok.
    Teraz u siebie nie obserwuję takiego dużego przyrostu i mam nadzieję, ze już tak zostanie. Bo byłam z deka przerażona.
    Za to ucisk robi się nie do zniesienia, nic nie pomaga. Dzisiaj mały pierwszy raz tłukł pod żebrami i żołądkiem, to chyba znak, że przyjmuje pozycję główką w dół.

Bozia3, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybraliśmy łóżeczko:

http://allegro.pl/002-lozeczko-materac-gpk-posciel-17-el-moskitiera-i4047710798.html

samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wybraliśmy łóżeczko:

http://allegro.pl/002-lozeczko-materac-gpk-posciel-17-el-moskitiera-i4047710798.html

U la la, lozeczko dla krolewicza :)
    My mamy IKEA, lubie te ich lozeczka rosnace z dzieckiem. Mam doswiadczenia z corka, ze na poczatku lozeczko stalo tylko jako ozdoba i schowek na pieluchy, dopiero pozniej sie do niego przeniosla, kiedy juz zrobilo sie z niego prawdziwe lozeczko. Teraz nie ma juz tego modelu, ktory mialam wtedy, ale jest cos dosc zblizonego.
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/
    Do tego najgubszy, calkiem wypasiony materacyk i wystarczy. :)

caffe lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikea wycofuje wszystkie moskitiery/ baldachimy jako niebezpieczne dla życia i zdrowia, za zakupione zwraca kase, czytałam pare dni temu, były skargi rodziców i przypadki zaplątania sie maluchów

Iwone, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wybraliśmy łóżeczko:

witam ,ja na chwile

caffe dam ci linka ,obejrzyj filmik na temat łóżeczko - materac tam jest mowa dlaczego lepiej nie kupować z kokosem ,warto posłuchać,ten facet co tym mówi bardzo ciekawie,a sa jeszcze inne filmikipolecam dla wszystkich http://www.youtube.com/watch?v=wbIQk-gzr2U

nie piszę dużo bo mam tylko klawiaturę ekranowa ,nowy laptop prawie i nagle nam pisze ze sterowniki ok ale klaw nie dziala,chyba musimy dac do serwisu

Iwone, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ikea wycofuje wszystkie moskitiery/ baldachimy jako niebezpieczne dla życia i zdrowia, za zakupione zwraca kase, czytałam pare dni temu, były skargi rodziców i przypadki zaplątania sie maluchów

Ale IKEA nie robi moskitier...

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam już wanienkę :-) Dostałam w prezencie :-) Ciekawe czy się przyda?

Iwone, samira, Sabina, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale IKEA nie robi moskitier...

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/44361010/

jeszcze do niedawna byla w ofercie taka sama tylko z kolorowym topem nad łóżeczko, wiem bo sama chcialam kupic

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam ,ja na chwile
    nie piszę dużo bo mam tylko klawiaturę ekranowa ,nowy laptop prawie i nagle nam pisze ze sterowniki ok ale klaw nie dziala,chyba musimy dac do serwisu
    Samirka jakiej firmy masz laptopa?

samira lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze

http://niezalezna.pl/53151-ikea-wycofuje-niebezpieczne-baldachimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samirka jakiej firmy masz laptopa?
    Ivonko mam lenovo i windowsa8.1 tz. był z 8 ale przez serwis z lenovo zaktualizowaliśmy do 8.1 i to chyba był błąd ale to się stało teraz a 8.1 mamy już jakiś czas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:34

Iwone lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    U nas nie da rady bez moskitiery, bo mieszkamy w lesie.Jak tylko zauważę, że jest jakies niebezpieczeństwo, to pewnie coś m wymyśli. Ale dzięki za info.

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam ,ja na chwile

caffe dam ci linka ,obejrzyj filmik na temat łóżeczko - materac tam jest mowa dlaczego lepiej nie kupować z kokosem ,warto posłuchać,ten facet co tym mówi bardzo ciekawie,a sa jeszcze inne filmikipolecam dla wszystkich http://www.youtube.com/watch?v=wbIQk-gzr2U

A mnie własnie babka mówiła, że do 6 m-ca dziecko nie powinno spać na gryce, ale własnie na kokosie.
    Pewnie ile osób, tyle opinii. Wszystko ma swoje wady i zalety, zgłupieć można :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A ja mam już wanienkę :-) Dostałam w prezencie :-) Ciekawe czy się przyda?
    a ja mam dużo ciuszków,jeszcze 20letnich,troszkę nowych i tez z lumpka ;)

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U la la, lozeczko dla krolewicza :)
    My mamy IKEA, lubie te ich lozeczka rosnace z dzieckiem. Mam doswiadczenia z corka, ze na poczatku lozeczko stalo tylko jako ozdoba i schowek na pieluchy, dopiero pozniej sie do niego przeniosla, kiedy juz zrobilo sie z niego prawdziwe lozeczko. Teraz nie ma juz tego modelu, ktory mialam wtedy, ale jest cos dosc zblizonego.
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10248519/
    Do tego najgubszy, calkiem wypasiony materacyk i wystarczy. :)
    Chciałam kupić zestaw na sztuki, ale jak podliczyłam kasę i czas, to stwierdziłam, że mi się nie opłaca :)
    Jak nie będzie chciał spać w tym łóżeczku, to sama będę w nim spała hehehe, pod baldachimem :P

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2702 2703 2704 2705 2706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ