X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A mnie własnie babka mówiła, że do 6 m-ca dziecko nie powinno spać na gryce, ale własnie na kokosie.
    Pewnie ile osób, tyle opinii. Wszystko ma swoje wady i zalety, zgłupieć można :)
    może już obejrzałaś filmik ,to on mówi ze dzieci mogą być uczulone na kokos czy grykę i podobno kokos pachnie w materacach jak mocz,a to opinia mamy jak on tam mowi...

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Chciałam kupić zestaw na sztuki, ale jak podliczyłam kasę i czas, to stwierdziłam, że mi się nie opłaca :)
    Jak nie będzie chciał spać w tym łóżeczku, to sama będę w nim spała hehehe, pod baldachimem :P
    będziesz się czuła ja księżniczka ;)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    może już obejrzałaś filmik ,to on mówi ze dzieci mogą być uczulone na kokos czy grykę i podobno kokos pachnie w materacach jak mocz,a to opinia mamy jak on tam mowi...
    To najwyżej wymienię :) wszystko i tak pewnie wyjdzie w "praniu" :)

Wiem jedno, jak się już zaczyna zakupy to można zgłupieć :P

Żanet, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    będziesz się czuła ja księżniczka ;)
    hehehe, no i git :P wolno mi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:46

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ivonko mam lenovo i windowsa8.1 tz. był z 8 ale przez serwis z lenovo zaktualizowaliśmy do 8.1 i to chyba był błąd ale to się stało teraz a 8.1 mamy już jakiś czas
    Spróbuj przywrócić system do czasu sprzed instalacji 8.1

Jeśli to nie pomoże, to spróbujcie pościągać wszystkie sterowniki do win 8.1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:53

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m już przygotował 4 płyty z piosenkami dziecięcymi... puszcza je i śpiewa... Nie jest lekko to znieść, chociaż głos ma "przystępny"... ;)

samira, Żanet, malgos741, moremi, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Spróbuj przywrócić system do czasu sprzed instalacji 8.1

Jeśli to nie pomoże, to spróbujcie pościągać wszystkie sterowniki do win 8.1
    sterowniki zaktualizowane i system tez ale chyba nie tak jak był przed 8.1

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój m już przygotował 4 płyty z piosenkami dziecięcymi... puszcza je i śpiewa... Nie jest lekko to znieść, chociaż głos ma "przystępny"... ;)
    ooo mój G lepiej niech nie śpiewa dziecku kołysanek bo nigdy nie zaśnie hehe oczywiście bobas nie zaśnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:19

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/44361010/

jeszcze do niedawna byla w ofercie taka sama tylko z kolorowym topem nad łóżeczko, wiem bo sama chcialam kupic

Widze, to starsza faktycznie oferta.
    Plusem IKEA jest to, ze im zalezy na kliencie, wiec wycofaja partie i oddadza kase. Jak sie dziecko poddusi moskitiera z allegro, to mozesz sobie monitowac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Chciałam kupić zestaw na sztuki, ale jak podliczyłam kasę i czas, to stwierdziłam, że mi się nie opłaca :)
    Jak nie będzie chciał spać w tym łóżeczku, to sama będę w nim spała hehehe, pod baldachimem :P

Ja kupilam uzywke za 250 zet, sam materac kosztuje prawie 300, wiec nawet jak postoi 1 rok, to chociaz kot w nim pospi ;)

caffe, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja kupilam uzywke za 250 zet, sam materac kosztuje prawie 300, wiec nawet jak postoi 1 rok, to chociaz kot w nim pospi ;)
    Podejrzewam, że mój kot też zmieni lokalizację spania gdy pojawi się łóżeczko :)

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe łóżeczko full wypas. Ja miałam dla młodego kokosowy materac i byłam bardzo zadowolona. Oddałam to łóżeczko koleżance i jej córka też na tym samym materacu spała. Ja osobiście na materac kładłam ceratkę, na to tetrowa pielucha i dopiero na to prześcieradło z gumką. Materac mój nie śmierdział moczem. Moja kumpela nie dbała o podkład- i po jej córce jest do wywalenia - bo śmierdzi. Dużo zależy od użytkowania...

caffe, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe łóżeczko full wypas. Ja miałam dla młodego kokosowy materac i byłam bardzo zadowolona. Oddałam to łóżeczko koleżance i jej córka też na tym samym materacu spała. Ja osobiście na materac kładłam ceratkę, na to tetrowa pielucha i dopiero na to prześcieradło z gumką. Materac mój nie śmierdział moczem. Moja kumpela nie dbała o podkład- i po jej córce jest do wywalenia - bo śmierdzi. Dużo zależy od użytkowania...
    Zgadza się. Mimo, że w zestawie chyba jest ceratka, to zamierzam dokupić jeszcze. Ja sobie nie wyobrażam, żeby nie zadbac o to, żeby zabezpieczyć materac przed nasiąkaniem o.O

samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zgadza się. Mimo, że w zestawie chyba jest ceratka, to zamierzam dokupić jeszcze. Ja sobie nie wyobrażam, żeby nie zadbac o to, żeby zabezpieczyć materac przed nasiąkaniem o.O
    może tak było ze ta o której mówi w filmiku nie zabezpieczyła ceratka i potem jej moczem jechał ;)

a twój zastaw super ,a jaki kolor pościeli wybraliście

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:48

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    może tak było ze ta o której mówi w filmiku nie zabezpieczyła ceratka i potem jej moczem jechał ;)

a twój zastaw super ,a jaki kolor pościeli wybraliście

Chyba te owce w kolorze pomarańczowym. Początkowo chciałam wyposażenie w zielonym kolorze. Ale jak kupowałam ciuchy to wszystko było albo kremowe, albo różowe albo właśnie zielone. I stwierdziłam, że to już przesada :P Dla kontrastu więc wezmę ten pomarańczowy kolor czy żółty, już nie pamiętam jak go nazwali :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:51

samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Chyba te owce w kolorze pomarańczowym. Początkowo chciałam wyposażenie w zielonym kolorze. Ale jak kupowałam ciuchy to wszystko było albo kremowe, albo różowe albo właśnie zielone. I stwierdziłam, że to już przesada :P Dla kontrastu więc wezmę ten pomarańczowy kolor czy żółty, już nie pamiętam jak go nazwali :P
    fajne owieczki :) a mi się takie owieczki podobają nr 4 i 5 a łóżeczko kolor sosna http://allegro.pl/lozeczko-4kolory-materac-posciel-moskitiera-gratis-i4050146142.html :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 22:06

caffe lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira Ty juz chyba zaciążona jestes a nam nic nie mówisz....że tak te akcesoria przeglądasz

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Samira Ty juz chyba zaciążona jestes a nam nic nie mówisz....że tak te akcesoria przeglądasz

na razie tylko oglądam,niestety :(

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam materac z kokosa i gryki - byłam bardzo zadowolna.

A śmierdzi każdy materac jak się go zaniedba - trzeba pilnować, by dziecko nie zasikało i nie ulewało bezpośrednio na materac i tyle. My kładliśmy pieluchy i takie oddychające a nieprzemakalne [prześccieradełka

samira, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    ja miałam materac z kokosa i gryki - byłam bardzo zadowolna.

A śmierdzi każdy materac jak się go zaniedba - trzeba pilnować, by dziecko nie zasikało i nie ulewało bezpośrednio na materac i tyle. My kładliśmy pieluchy i takie oddychające a nieprzemakalne [prześccieradełka

masz rację ,jak kto dba tak ma :) ale tam bardziej chodziło że dzieci mogą być uczulone na kokos np.

megan8, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 2703 2704 2705 2706 2707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ