35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A mnie własnie babka mówiła, że do 6 m-ca dziecko nie powinno spać na gryce, ale własnie na kokosie.
Pewnie ile osób, tyle opinii. Wszystko ma swoje wady i zalety, zgłupieć możnacaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Chciałam kupić zestaw na sztuki, ale jak podliczyłam kasę i czas, to stwierdziłam, że mi się nie opłaca
Jak nie będzie chciał spać w tym łóżeczku, to sama będę w nim spała hehehe, pod baldachimemcaffe lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może już obejrzałaś filmik ,to on mówi ze dzieci mogą być uczulone na kokos czy grykę i podobno kokos pachnie w materacach jak mocz,a to opinia mamy jak on tam mowi...
wszystko i tak pewnie wyjdzie w "praniu"
Wiem jedno, jak się już zaczyna zakupy to można zgłupiećŻanet, samira lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Ivonko mam lenovo i windowsa8.1 tz. był z 8 ale przez serwis z lenovo zaktualizowaliśmy do 8.1 i to chyba był błąd ale to się stało teraz a 8.1 mamy już jakiś czas
Jeśli to nie pomoże, to spróbujcie pościągać wszystkie sterowniki do win 8.1Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mój m już przygotował 4 płyty z piosenkami dziecięcymi... puszcza je i śpiewa... Nie jest lekko to znieść, chociaż głos ma "przystępny"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:19
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/44361010/
jeszcze do niedawna byla w ofercie taka sama tylko z kolorowym topem nad łóżeczko, wiem bo sama chcialam kupic
Widze, to starsza faktycznie oferta.
Plusem IKEA jest to, ze im zalezy na kliencie, wiec wycofaja partie i oddadza kase. Jak sie dziecko poddusi moskitiera z allegro, to mozesz sobie monitowac... -
nick nieaktualnycaffe wrote:Chciałam kupić zestaw na sztuki, ale jak podliczyłam kasę i czas, to stwierdziłam, że mi się nie opłaca
Jak nie będzie chciał spać w tym łóżeczku, to sama będę w nim spała hehehe, pod baldachimem
Ja kupilam uzywke za 250 zet, sam materac kosztuje prawie 300, wiec nawet jak postoi 1 rok, to chociaz kot w nim pospicaffe, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe łóżeczko full wypas. Ja miałam dla młodego kokosowy materac i byłam bardzo zadowolona. Oddałam to łóżeczko koleżance i jej córka też na tym samym materacu spała. Ja osobiście na materac kładłam ceratkę, na to tetrowa pielucha i dopiero na to prześcieradło z gumką. Materac mój nie śmierdział moczem. Moja kumpela nie dbała o podkład- i po jej córce jest do wywalenia - bo śmierdzi. Dużo zależy od użytkowania...
caffe, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe łóżeczko full wypas. Ja miałam dla młodego kokosowy materac i byłam bardzo zadowolona. Oddałam to łóżeczko koleżance i jej córka też na tym samym materacu spała. Ja osobiście na materac kładłam ceratkę, na to tetrowa pielucha i dopiero na to prześcieradło z gumką. Materac mój nie śmierdział moczem. Moja kumpela nie dbała o podkład- i po jej córce jest do wywalenia - bo śmierdzi. Dużo zależy od użytkowania...
samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Zgadza się. Mimo, że w zestawie chyba jest ceratka, to zamierzam dokupić jeszcze. Ja sobie nie wyobrażam, żeby nie zadbac o to, żeby zabezpieczyć materac przed nasiąkaniem
a twój zastaw super ,a jaki kolor pościeli wybraliścieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:48
caffe lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może tak było ze ta o której mówi w filmiku nie zabezpieczyła ceratka i potem jej moczem jechał
a twój zastaw super ,a jaki kolor pościeli wybraliście
Chyba te owce w kolorze pomarańczowym. Początkowo chciałam wyposażenie w zielonym kolorze. Ale jak kupowałam ciuchy to wszystko było albo kremowe, albo różowe albo właśnie zielone. I stwierdziłam, że to już przesadaDla kontrastu więc wezmę ten pomarańczowy kolor czy żółty, już nie pamiętam jak go nazwali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:51
samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Chyba te owce w kolorze pomarańczowym. Początkowo chciałam wyposażenie w zielonym kolorze. Ale jak kupowałam ciuchy to wszystko było albo kremowe, albo różowe albo właśnie zielone. I stwierdziłam, że to już przesada
Dla kontrastu więc wezmę ten pomarańczowy kolor czy żółty, już nie pamiętam jak go nazwali
a mi się takie owieczki podobają nr 4 i 5 a łóżeczko kolor sosna http://allegro.pl/lozeczko-4kolory-materac-posciel-moskitiera-gratis-i4050146142.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 22:06
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam materac z kokosa i gryki - byłam bardzo zadowolna.
A śmierdzi każdy materac jak się go zaniedba - trzeba pilnować, by dziecko nie zasikało i nie ulewało bezpośrednio na materac i tyle. My kładliśmy pieluchy i takie oddychające a nieprzemakalne [prześccieradełka
samira, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:ja miałam materac z kokosa i gryki - byłam bardzo zadowolna.
A śmierdzi każdy materac jak się go zaniedba - trzeba pilnować, by dziecko nie zasikało i nie ulewało bezpośrednio na materac i tyle. My kładliśmy pieluchy i takie oddychające a nieprzemakalne [prześccieradełka
masz rację ,jak kto dba tak maale tam bardziej chodziło że dzieci mogą być uczulone na kokos np.
megan8, caffe, Sabina lubią tę wiadomość