X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, piękny brzuszek.
    Ja nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie, ale z drugiej strony za 2 miesiące muszę się wcisnąć w jakąś sukienkę wizytową.

Całe dnie grzebię w necie żeby znaleźć jakiś fason. Co myślicie o czymś takim (z gładkim tyłem)?

http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-id-127.html

Iwone, Bozia3, Sabina, megan8, Bursztyn, bliska77, efcia, sjoanka, moremi, Żanet, grosza, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ładna ta sukienka :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ładna ale czy nie za skromna jak na ślubną?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Pamiętam o Was i życzę miłego dnia :)
    zarobiona jestem totalnie :P

Żanet lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Pikawa coś mi szwankuje i muszę jechać zrobić ekg dzisiaj. Trochę Was wczoraj poczytałam ale nie miałam siły się odezwać.
    Polarny Misiu nie poddawaj się <3
    Peppo myślałam o Tobie gdzie zniknęłaś. Teraz rozumiem i bardzo Ci współczuję.
    Boziu brzuszek śliczny :)
    Pozdrawiam Wszystkie i myślę o Was ciepło.

Bozia3, Bursztyn, bliska77, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mango Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza fajna ta sukienka :) A jaki kolor wybierasz? :)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza - kiecka bardzo ładna. Jeśli tylko brzuszek za bardzo nie urośnie - to ten fason jest ok. Ja osobiście wybrałabym chyba trapezowy bardziej - coś w tym stylu: http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-linda-id-128.html , ale ta Twoja bardzo mi się podoba. Jest skromna, ale bardzo elegancka...Kolor świetny

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, sukienka bardzo ladna, mi by troche ta wielka kokarda z tylu przeszkadzala, ale z przod piekny. I jak brzuszek urosnie, to bedzie jeszcze lepiej. :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bozia, piękny brzuszek.
    Ja nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie, ale z drugiej strony za 2 miesiące muszę się wcisnąć w jakąś sukienkę wizytową.

Całe dnie grzebię w necie żeby znaleźć jakiś fason. Co myślicie o czymś takim (z gładkim tyłem)?

http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-id-127.html
    Bardzo elegancka i subtelna sukienka. Ja już bym innej nie szukała :)

megan8, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    czy ja tez moge juz ogladac lozeczka, jesli mam kote? na bank by reflektowala na 78 miejsce do spania..

Ja mysle, ze nawet powinnas! ;) Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne! ;) :)
    Ogladaj zatem i nie zaluj sobie ( i kocie ). :)

caffe, samira, paszczakin, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mysle, ze nawet powinnas! ;) Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne! ;) :)
    Czyli nie ma obaw, że rzeczy nie będą wykorzystane :P

Pusurek lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Ja tez na swojego kota mowie: Kontrola jakosci :)
    Dzien dobry!

Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czyli nie ma obaw, że rzeczy nie będą wykorzystane :P

Nie ma takiej mozliwosci! ;) :D
    Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni. :)

Simba, caffe, Bursztyn, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni. :)

Oczywiscie :)

Pusurek lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moja tez zatwierdza zakupy. potem korzysta sezonowo z jednego z 78 wczesniej zatwierdzonych lozek. Teraz nadchodzi lato i sezon otwartych non stop drzwi balkonowych- to znacza, ze trzeba sie przeniesc wyzej, na szafe. Bo moja kota jest zawsze w trybie "kiedy przyjda podpalic dom".. A otwarte drzwi zwiekszaja zagrozenie..

Moja poczula wiosne ( tak, tu tez bywa wiosna :P ) i drze buzie pod drzwiami od piwnicy. Kilka razy wlasnie tamtedy zwiala na dwor i uznala, ze jest to droga do wolnosci, bardzo interesujaca, bo w labiryncie roznych rupeci. Drzwi wejsciowych jako otworu do wychodzenia nie uznaje w ogole... Ale ostatnio przestala byc kota wychodzaca, jak od jakiegos kocmolucha przyniosla swierzb, ktory do tej pory leczymy...

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja, jak przywiozłam w sobotę ubranka dla małego, to zaczęła niemalże w nich kopać, taka była nakręcona zapachami. Nie wiedziala co ma zrobić i nabrala takich "obrotów" jak nigdy.

samira, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moja, jak przywiozłam w sobotę ubranka dla małego, to zaczęła niemalże w nich kopać, taka była nakręcona zapachami. Nie wiedziala co ma zrobić i nabrala takich "obrotów" jak nigdy.

A ja jestem strasznie ciekawa, jak moja kota zareaguje na dziecie w domu. Ma strasznie silny instynkt macierzynski, reaguje na jakiekolwiek pisniecie w domu i leci, i pociesza. Pewnie bedzie siedziala przy dziecku i pilnowala :) Zeby jeszcze potrafila pieluche zmienic, to byloby super! ;) :D

caffe, Sabina, Bursztyn, Mango, Simba, samira, moremi, paszczakin, bliska77, Żanet, peppapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja poczula wiosne ( tak, tu tez bywa wiosna :P ) i drze buzie pod drzwiami od piwnicy. Kilka razy wlasnie tamtedy zwiala na dwor i uznala, ze jest to droga do wolnosci, bardzo interesujaca, bo w labiryncie roznych rupeci. Drzwi wejsciowych jako otworu do wychodzenia nie uznaje w ogole... Ale ostatnio przestala byc kota wychodzaca, jak od jakiegos kocmolucha przyniosla swierzb, ktory do tej pory leczymy...
    Moja nie jest wychodzącą, ale nieraz na smyczy ją zabieram do ogrodu. W niedzielę pierwszy raz poczuła wiosnę i darła się przy drzwiach wyjściowych żeby z nią wyjść. Ona najchętniej latem to by właśnie w ogrodzie siedziala.

Pusurek, samira, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja jestem strasznie ciekawa, jak moja kota zareaguje na dziecie w domu. Ma strasznie silny instynkt macierzynski, reaguje na jakiekolwiek pisniecie w domu i leci, i pociesza. Pewnie bedzie siedziala przy dziecku i pilnowala :) Zeby jeszcze potrafila pieluche zmienic, to byloby super! ;) :D
    Z pieluchami to możesz już ćwiczyć z nia na jakiejś lalce :P

Właśnie dzisiaj mój m się zastanawiał, czy kot nie będzie małego za rączki łapał, jak ten będzie nimi machał :)

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie deszczowo (jakze by inaczej...)

Ania.g a co sie dzieje z pikawka? Mam nadzieje ze wszystko okaze sie ok
    Mysza, fajna kiecka tylko podobnie jak Iwone uwazam ze troche za grzeczna (skromna), ale wiadomo- o gustach sie nie rozmawia ;)

a ja znowu sie poklocilam z chlopem (wczoraj wyjechal na tydzien, szef potwierdzil w ostatniej chwili wyjazd), wiec pytam sie gdzie jest Misiek polarny??? ;)
    pogodnego dnia w miare mozliwosci Wam zycze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:41

Iwone, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2704 2705 2706 2707 2708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ