X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, piękny brzuszek.
    Ja nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie, ale z drugiej strony za 2 miesiące muszę się wcisnąć w jakąś sukienkę wizytową.

Całe dnie grzebię w necie żeby znaleźć jakiś fason. Co myślicie o czymś takim (z gładkim tyłem)?

http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-id-127.html

Iwone, Bozia3, Sabina, megan8, Bursztyn, bliska77, efcia, sjoanka, moremi, Żanet, grosza, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ładna ta sukienka :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ładna ale czy nie za skromna jak na ślubną?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Pamiętam o Was i życzę miłego dnia :)
    zarobiona jestem totalnie :P

Żanet lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Pikawa coś mi szwankuje i muszę jechać zrobić ekg dzisiaj. Trochę Was wczoraj poczytałam ale nie miałam siły się odezwać.
    Polarny Misiu nie poddawaj się <3
    Peppo myślałam o Tobie gdzie zniknęłaś. Teraz rozumiem i bardzo Ci współczuję.
    Boziu brzuszek śliczny :)
    Pozdrawiam Wszystkie i myślę o Was ciepło.

Bozia3, Bursztyn, bliska77, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mango Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza fajna ta sukienka :) A jaki kolor wybierasz? :)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza - kiecka bardzo ładna. Jeśli tylko brzuszek za bardzo nie urośnie - to ten fason jest ok. Ja osobiście wybrałabym chyba trapezowy bardziej - coś w tym stylu: http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-linda-id-128.html , ale ta Twoja bardzo mi się podoba. Jest skromna, ale bardzo elegancka...Kolor świetny

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, sukienka bardzo ladna, mi by troche ta wielka kokarda z tylu przeszkadzala, ale z przod piekny. I jak brzuszek urosnie, to bedzie jeszcze lepiej. :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bozia, piękny brzuszek.
    Ja nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie, ale z drugiej strony za 2 miesiące muszę się wcisnąć w jakąś sukienkę wizytową.

Całe dnie grzebię w necie żeby znaleźć jakiś fason. Co myślicie o czymś takim (z gładkim tyłem)?

http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-id-127.html
    Bardzo elegancka i subtelna sukienka. Ja już bym innej nie szukała :)

megan8, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    czy ja tez moge juz ogladac lozeczka, jesli mam kote? na bank by reflektowala na 78 miejsce do spania..

Ja mysle, ze nawet powinnas! ;) Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne! ;) :)
    Ogladaj zatem i nie zaluj sobie ( i kocie ). :)

caffe, samira, paszczakin, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mysle, ze nawet powinnas! ;) Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne! ;) :)
    Czyli nie ma obaw, że rzeczy nie będą wykorzystane :P

Pusurek lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Ja tez na swojego kota mowie: Kontrola jakosci :)
    Dzien dobry!

Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czyli nie ma obaw, że rzeczy nie będą wykorzystane :P

Nie ma takiej mozliwosci! ;) :D
    Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni. :)

Simba, caffe, Bursztyn, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni. :)

Oczywiscie :)

Pusurek lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moja tez zatwierdza zakupy. potem korzysta sezonowo z jednego z 78 wczesniej zatwierdzonych lozek. Teraz nadchodzi lato i sezon otwartych non stop drzwi balkonowych- to znacza, ze trzeba sie przeniesc wyzej, na szafe. Bo moja kota jest zawsze w trybie "kiedy przyjda podpalic dom".. A otwarte drzwi zwiekszaja zagrozenie..

Moja poczula wiosne ( tak, tu tez bywa wiosna :P ) i drze buzie pod drzwiami od piwnicy. Kilka razy wlasnie tamtedy zwiala na dwor i uznala, ze jest to droga do wolnosci, bardzo interesujaca, bo w labiryncie roznych rupeci. Drzwi wejsciowych jako otworu do wychodzenia nie uznaje w ogole... Ale ostatnio przestala byc kota wychodzaca, jak od jakiegos kocmolucha przyniosla swierzb, ktory do tej pory leczymy...

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja, jak przywiozłam w sobotę ubranka dla małego, to zaczęła niemalże w nich kopać, taka była nakręcona zapachami. Nie wiedziala co ma zrobić i nabrala takich "obrotów" jak nigdy.

samira, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moja, jak przywiozłam w sobotę ubranka dla małego, to zaczęła niemalże w nich kopać, taka była nakręcona zapachami. Nie wiedziala co ma zrobić i nabrala takich "obrotów" jak nigdy.

A ja jestem strasznie ciekawa, jak moja kota zareaguje na dziecie w domu. Ma strasznie silny instynkt macierzynski, reaguje na jakiekolwiek pisniecie w domu i leci, i pociesza. Pewnie bedzie siedziala przy dziecku i pilnowala :) Zeby jeszcze potrafila pieluche zmienic, to byloby super! ;) :D

caffe, Sabina, Bursztyn, Mango, Simba, samira, moremi, paszczakin, bliska77, Żanet, peppapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moja poczula wiosne ( tak, tu tez bywa wiosna :P ) i drze buzie pod drzwiami od piwnicy. Kilka razy wlasnie tamtedy zwiala na dwor i uznala, ze jest to droga do wolnosci, bardzo interesujaca, bo w labiryncie roznych rupeci. Drzwi wejsciowych jako otworu do wychodzenia nie uznaje w ogole... Ale ostatnio przestala byc kota wychodzaca, jak od jakiegos kocmolucha przyniosla swierzb, ktory do tej pory leczymy...
    Moja nie jest wychodzącą, ale nieraz na smyczy ją zabieram do ogrodu. W niedzielę pierwszy raz poczuła wiosnę i darła się przy drzwiach wyjściowych żeby z nią wyjść. Ona najchętniej latem to by właśnie w ogrodzie siedziala.

Pusurek, samira, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja jestem strasznie ciekawa, jak moja kota zareaguje na dziecie w domu. Ma strasznie silny instynkt macierzynski, reaguje na jakiekolwiek pisniecie w domu i leci, i pociesza. Pewnie bedzie siedziala przy dziecku i pilnowala :) Zeby jeszcze potrafila pieluche zmienic, to byloby super! ;) :D
    Z pieluchami to możesz już ćwiczyć z nia na jakiejś lalce :P

Właśnie dzisiaj mój m się zastanawiał, czy kot nie będzie małego za rączki łapał, jak ten będzie nimi machał :)

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie deszczowo (jakze by inaczej...)

Ania.g a co sie dzieje z pikawka? Mam nadzieje ze wszystko okaze sie ok
    Mysza, fajna kiecka tylko podobnie jak Iwone uwazam ze troche za grzeczna (skromna), ale wiadomo- o gustach sie nie rozmawia ;)

a ja znowu sie poklocilam z chlopem (wczoraj wyjechal na tydzien, szef potwierdzil w ostatniej chwili wyjazd), wiec pytam sie gdzie jest Misiek polarny??? ;)
    pogodnego dnia w miare mozliwosci Wam zycze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:41

Iwone, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2704 2705 2706 2707 2708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ