35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia, piękny brzuszek.
Ja nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie, ale z drugiej strony za 2 miesiące muszę się wcisnąć w jakąś sukienkę wizytową.
Całe dnie grzebię w necie żeby znaleźć jakiś fason. Co myślicie o czymś takim (z gładkim tyłem)?
http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-id-127.htmlIwone, Bozia3, Sabina, megan8, Bursztyn, bliska77, efcia, sjoanka, moremi, Żanet, grosza, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam.
Pikawa coś mi szwankuje i muszę jechać zrobić ekg dzisiaj. Trochę Was wczoraj poczytałam ale nie miałam siły się odezwać.
Polarny Misiu nie poddawaj się
Peppo myślałam o Tobie gdzie zniknęłaś. Teraz rozumiem i bardzo Ci współczuję.
Boziu brzuszek śliczny
Pozdrawiam Wszystkie i myślę o Was ciepło.Bozia3, Bursztyn, bliska77, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mysza - kiecka bardzo ładna. Jeśli tylko brzuszek za bardzo nie urośnie - to ten fason jest ok. Ja osobiście wybrałabym chyba trapezowy bardziej - coś w tym stylu: http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-linda-id-128.html , ale ta Twoja bardzo mi się podoba. Jest skromna, ale bardzo elegancka...Kolor świetny
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Bozia, piękny brzuszek.
Ja nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie, ale z drugiej strony za 2 miesiące muszę się wcisnąć w jakąś sukienkę wizytową.
Całe dnie grzebię w necie żeby znaleźć jakiś fason. Co myślicie o czymś takim (z gładkim tyłem)?
http://www.elpasa.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-id-127.htmlmegan8, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:czy ja tez moge juz ogladac lozeczka, jesli mam kote? na bank by reflektowala na 78 miejsce do spania..
Ja mysle, ze nawet powinnas!Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne!
Ogladaj zatem i nie zaluj sobie ( i kocie ).caffe, samira, paszczakin, bliska77, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mysle, ze nawet powinnas!
Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne!
Ogladaj zatem i nie zaluj sobie ( i kocie ).Pusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mysle, ze nawet powinnas!
Moja kota jest pierwszym testerem wszelakich rzeczy dla dzieciecia. Co prawda, nie dalismy jej jeszcze zagniezdzic sie w lozeczku, bo materacyk lezy w sypialni, a lozeczko w piwnicy, ale wozek zaanektowala na dlugo. Foteliki samochodowe, przewijak, krzeselko - wszystko zostalo przez kote obejrzane, obwachane, wykorzystane. Widziec radosc w oczach koty - bezcenne!
Ogladaj zatem i nie zaluj sobie ( i kocie ).
Ja tez na swojego kota mowie: Kontrola jakosci
Dzien dobry!Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Czyli nie ma obaw, że rzeczy nie będą wykorzystane
Nie ma takiej mozliwosci!
Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni.
Simba, caffe, Bursztyn, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie ma takiej mozliwosci!
Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni.
OczywisciePusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:moja tez zatwierdza zakupy. potem korzysta sezonowo z jednego z 78 wczesniej zatwierdzonych lozek. Teraz nadchodzi lato i sezon otwartych non stop drzwi balkonowych- to znacza, ze trzeba sie przeniesc wyzej, na szafe. Bo moja kota jest zawsze w trybie "kiedy przyjda podpalic dom".. A otwarte drzwi zwiekszaja zagrozenie..
Moja poczula wiosne ( tak, tu tez bywa wiosna) i drze buzie pod drzwiami od piwnicy. Kilka razy wlasnie tamtedy zwiala na dwor i uznala, ze jest to droga do wolnosci, bardzo interesujaca, bo w labiryncie roznych rupeci. Drzwi wejsciowych jako otworu do wychodzenia nie uznaje w ogole... Ale ostatnio przestala byc kota wychodzaca, jak od jakiegos kocmolucha przyniosla swierzb, ktory do tej pory leczymy...
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie ma takiej mozliwosci!
Moja kota ( ja wszystkie inne pewnie ) uwaza, ze to co jest w domu nowe, zostalo zakupione/ polozone/ przestawione, jest to zrobione wlasnie dla niej. I korzysta z tego w pelni.samira, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Moja, jak przywiozłam w sobotę ubranka dla małego, to zaczęła niemalże w nich kopać, taka była nakręcona zapachami. Nie wiedziala co ma zrobić i nabrala takich "obrotów" jak nigdy.
A ja jestem strasznie ciekawa, jak moja kota zareaguje na dziecie w domu. Ma strasznie silny instynkt macierzynski, reaguje na jakiekolwiek pisniecie w domu i leci, i pociesza. Pewnie bedzie siedziala przy dziecku i pilnowalaZeby jeszcze potrafila pieluche zmienic, to byloby super!
caffe, Sabina, Bursztyn, Mango, Simba, samira, moremi, paszczakin, bliska77, Żanet, peppapig, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moja poczula wiosne ( tak, tu tez bywa wiosna
) i drze buzie pod drzwiami od piwnicy. Kilka razy wlasnie tamtedy zwiala na dwor i uznala, ze jest to droga do wolnosci, bardzo interesujaca, bo w labiryncie roznych rupeci. Drzwi wejsciowych jako otworu do wychodzenia nie uznaje w ogole... Ale ostatnio przestala byc kota wychodzaca, jak od jakiegos kocmolucha przyniosla swierzb, ktory do tej pory leczymy...
Pusurek, samira, peppapig, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja jestem strasznie ciekawa, jak moja kota zareaguje na dziecie w domu. Ma strasznie silny instynkt macierzynski, reaguje na jakiekolwiek pisniecie w domu i leci, i pociesza. Pewnie bedzie siedziala przy dziecku i pilnowala
Zeby jeszcze potrafila pieluche zmienic, to byloby super!
Właśnie dzisiaj mój m się zastanawiał, czy kot nie będzie małego za rączki łapał, jak ten będzie nimi machałPusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie deszczowo (jakze by inaczej...)
Ania.g a co sie dzieje z pikawka? Mam nadzieje ze wszystko okaze sie ok
Mysza, fajna kiecka tylko podobnie jak Iwone uwazam ze troche za grzeczna (skromna), ale wiadomo- o gustach sie nie rozmawia
a ja znowu sie poklocilam z chlopem (wczoraj wyjechal na tydzien, szef potwierdzil w ostatniej chwili wyjazd), wiec pytam sie gdzie jest Misiek polarny???
pogodnego dnia w miare mozliwosci Wam zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:41
Iwone, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość