X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Wczoraj nawet tu nie zajrzalam, bo moja corka mnie wykancza, siedzi w domu z kaszlem i gilem i caly czas musze cos z nia robic a do tego jakas pieprzona rwa mi sie przypaletala i wieczorem bylam detka.
    Bozia, super zdjecie, brzuszek bardzo fajny :-) :-)
    Bursztyn, kurde no moze z tych waszych klotni i godzenia Cos sie wykluje :-)
    Widze ze temat kotow i psow, wiem ze sie moze sie naraze ale ja niestety nie przepadam za kotami a tu gdzie mieszkam jest ich pelno, jeszcze obszczane jest wszystko....o psa sie nie martwie, balam sie jak z corka wrocilismy ze szpitala ale powachal ja imomentalnie ona byla jego i on jej. Tak jest do dzis, pilnuje jej na kazdym kroku, jest jej przyjacielem i obronca to w wielkim skrocie, bo psy to dla mnie temat rzeka, uwazalismy tylko zeby po pojawieniu sie corki na swiecie nie poczul sie gorszy, bo wiadomo, pies to zwierze stadne i w momencie poczucia zagrozenia ze strony tej malej istoty, ktorym jest dla niego zejscie np na drugi plan, zacznie walczyc o przywodztwo i swoja dawna pozycje w stadzie, a to moze sie skonczyc roznie

Bursztyn, samira, Mango, EwaT, Iwone, gosia7122, Żanet, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Wczoraj nawet tu nie zajrzalam, bo moja corka mnie wykancza, siedzi w domu z kaszlem i gilem i caly czas musze cos z nia robic a do tego jakas pieprzona rwa mi sie przypaletala i wieczorem bylam detka.
    Bozia, super zdjecie, brzuszek bardzo fajny :-) :-)
    Bursztyn, kurde no moze z tych waszych klotni i godzenia Cos sie wykluje :-)
    Widze ze temat kotow i psow, wiem ze sie moze sie naraze ale ja niestety nie przepadam za kotami a tu gdzie mieszkam jest ich pelno, jeszcze obszczane jest wszystko....o psa sie nie martwie, balam sie jak z corka wrocilismy ze szpitala ale powachal ja imomentalnie ona byla jego i on jej. Tak jest do dzis, pilnuje jej na kazdym kroku, jest jej przyjacielem i obronca to w wielkim skrocie, bo psy to dla mnie temat rzeka, uwazalismy tylko zeby po pojawieniu sie corki na swiecie nie poczul sie gorszy, bo wiadomo, pies to zwierze stadne i w momencie poczucia zagrozenia ze strony tej malej istoty, ktorym jest dla niego zejscie np na drugi plan, zacznie walczyc o przywodztwo i swoja dawna pozycje w stadzie, a to moze sie skonczyc roznie
    Aga, mam nadzieje ze dzis lepiej jest? I zdrowia dla corki :) A psiur madry , teraz bedzie 2 pilnowal :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, masz racje, doskonalym przykladem jest nasza corka, my jestesmy alergikami ona rez i na poczatku miala spore uczulenie na psia siersc, obecnie na testach jest zerowa reakcja na alergen psiej siersci, jak to lekarz ladnie ujal, przebywanie z alergenem pieknie ja odczulio :-)

Bursztyn, samira, Simba, Mango, caffe, moremi, Sabina, Reni, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, odnosnie rwy, dzis jest jeszcze gorzej, momentami chodzic nie moge, musze w sieci poszukac jakis sposobow na to dziadostwo, bo inaczej do lipca niczym kloda przeleze i bede wazyc 150kg
    Angela, jak corcia?

caffe, Sabina, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wlasnie siedzimy i malujemy farbami, ja z tableta piszem za czym nie przepadam, bo potem glupiebledy wylaza ale trudno, obecnie siedze na worku mojej corki, wiecie jakim i zastanawiam sie jak wstac, bo zaraz sie zsikam :-)

Bursztyn, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    My wlasnie siedzimy i malujemy farbami, ja z tableta piszem za czym nie przepadam, bo potem glupiebledy wylaza ale trudno, obecnie siedze na worku mojej corki, wiecie jakim i zastanawiam sie jak wstac, bo zaraz sie zsikam :-)
    przetestuj pampersy ;)

bliska77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przetestuj pampersy ;)
    Cholera, jeszcze nic nie kupilam, pampersow tez :-)

caffe lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Cholera, jeszcze nic nie kupilam, pampersow tez :-)
    no to wyglada na to, ze najwyzszy czas ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny, odnosnie rwy, dzis jest jeszcze gorzej, momentami chodzic nie moge, musze w sieci poszukac jakis sposobow na to dziadostwo, bo inaczej do lipca niczym kloda przeleze i bede wazyc 150kg
    Angela, jak corcia?
    Kurcze, ja niestety nie pomogę, bo temat jest mi nieznany <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to wyglada na to, ze najwyzszy czas ;)
    Tylko obawiam sie, ze ten dla dziecka starczylby mi najwyzej na jedna warge :-). Czyli dwa jednoczesnie i trzeci na srodek, coz ekonomicznie to nie jest, no chyba ze te dla doroslych :-)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Tylko obawiam sie, ze ten dla dziecka starczylby mi najwyzej na jedna warge :-). Czyli dwa jednoczesnie i trzeci na srodek, coz ekonomicznie to nie jest, no chyba ze te dla doroslych :-)
    buhahahahaha!!!! wlasnie sobie to wyobrazilam :)
    a moze te dla doroslych przeznaczyc dla dziecka? owinac cale w pampers, jaka oszczednosc na ubrankach ;)

bliska77, moremi, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kurcze, ja niestety nie pomogę, bo temat jest mi nieznany <3
    Dzieki za dobre checi :-)

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buhahahahaha!!!! wlasnie sobie to wyobrazilam :)
    a moze te dla doroslych przeznaczyc dla dziecka? owinac cale w pampers, jaka oszczednosc na ubrankach ;)
    O to jest mysl :-) sama widzisz jakie masz praktyczne podejscie do tematu, Natanek musi byc i juz

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    O to jest mysl :-) sama widzisz jakie masz praktyczne podejscie do tematu, Natanek musi byc i juz
    tak tak :)
    a wozek zrobie z taczki w ktora zaprzegne Leona, nie bede sie musiala meczyc z pchaniem ;)

bliska77, Simba, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak tak :)
    a wozek zrobie z taczki w ktora zaprzegne Leona, nie bede sie musiala meczyc z pchaniem ;)
    o widzisz, same cudowne rozwiązania

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo tena lady ;-)
    Bursztyn wrote:
    przetestuj pampersy ;)

Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z siostrą całe życie miałyśmy psy, świnki morskiem, chomiki, myszy, kota ( w jednym czasie haha) i nic
    a w wieku 27 lat odezwała się u niej alergia i okazało się, że na kota! a całe życie nic się nie działo.. a teraz i astma.. wiec gdy nic się nie dzieje to wiedz, że coś sie dzieje ;-)
    agafbh wrote:
    Caffe, masz racje, doskonalym przykladem jest nasza corka, my jestesmy alergikami ona rez i na poczatku miala spore uczulenie na psia siersc, obecnie na testach jest zerowa reakcja na alergen psiej siersci, jak to lekarz ladnie ujal, przebywanie z alergenem pieknie ja odczulio :-)

samira, Pusurek, bliska77, moremi, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    albo tena lady ;-)
    Ty, Lejdi, i co z ta wizyta? Wiadomo cos?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mango ja też o tym czytałam i też o tym myślę, bo i ja mam kota, ale w większości przebywa w piwnicy a nie w domu.

Lubię kotki, ale nie wyobrażam sobie żeby kot chodził po, czy kład się w łóżeczku obok noworodka, wchodził do wózka, obwąchiwał smoczki czy butelki itp. Może dla niektórych to przesada, ale jakby nie było koty mają różne choroby i zawsze to zwierzak.
    Poza tym alergie. Moja sąsiadka wychowywała dziecko od małego z psami i kotami. Dziecko ma 5 lat i astmę z powodu kotów i całkowity zakaz przebywania z kotami, bo wystarczy że kot znajdzie się w pobliżu, to mała zaczyna się dusić.
    zupełnie sie zgadzam

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    albo tena lady ;-)
    Reni co po wizycie? gadaj zaraz

‹‹ 2706 2707 2708 2709 2710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ