35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Wczoraj nawet tu nie zajrzalam, bo moja corka mnie wykancza, siedzi w domu z kaszlem i gilem i caly czas musze cos z nia robic a do tego jakas pieprzona rwa mi sie przypaletala i wieczorem bylam detka.
Bozia, super zdjecie, brzuszek bardzo fajny
Bursztyn, kurde no moze z tych waszych klotni i godzenia Cos sie wykluje
Widze ze temat kotow i psow, wiem ze sie moze sie naraze ale ja niestety nie przepadam za kotami a tu gdzie mieszkam jest ich pelno, jeszcze obszczane jest wszystko....o psa sie nie martwie, balam sie jak z corka wrocilismy ze szpitala ale powachal ja imomentalnie ona byla jego i on jej. Tak jest do dzis, pilnuje jej na kazdym kroku, jest jej przyjacielem i obronca to w wielkim skrocie, bo psy to dla mnie temat rzeka, uwazalismy tylko zeby po pojawieniu sie corki na swiecie nie poczul sie gorszy, bo wiadomo, pies to zwierze stadne i w momencie poczucia zagrozenia ze strony tej malej istoty, ktorym jest dla niego zejscie np na drugi plan, zacznie walczyc o przywodztwo i swoja dawna pozycje w stadzie, a to moze sie skonczyc roznieBursztyn, samira, Mango, EwaT, Iwone, gosia7122, Żanet, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
Wczoraj nawet tu nie zajrzalam, bo moja corka mnie wykancza, siedzi w domu z kaszlem i gilem i caly czas musze cos z nia robic a do tego jakas pieprzona rwa mi sie przypaletala i wieczorem bylam detka.
Bozia, super zdjecie, brzuszek bardzo fajny
Bursztyn, kurde no moze z tych waszych klotni i godzenia Cos sie wykluje
Widze ze temat kotow i psow, wiem ze sie moze sie naraze ale ja niestety nie przepadam za kotami a tu gdzie mieszkam jest ich pelno, jeszcze obszczane jest wszystko....o psa sie nie martwie, balam sie jak z corka wrocilismy ze szpitala ale powachal ja imomentalnie ona byla jego i on jej. Tak jest do dzis, pilnuje jej na kazdym kroku, jest jej przyjacielem i obronca to w wielkim skrocie, bo psy to dla mnie temat rzeka, uwazalismy tylko zeby po pojawieniu sie corki na swiecie nie poczul sie gorszy, bo wiadomo, pies to zwierze stadne i w momencie poczucia zagrozenia ze strony tej malej istoty, ktorym jest dla niego zejscie np na drugi plan, zacznie walczyc o przywodztwo i swoja dawna pozycje w stadzie, a to moze sie skonczyc roznieA psiur madry , teraz bedzie 2 pilnowal
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, masz racje, doskonalym przykladem jest nasza corka, my jestesmy alergikami ona rez i na poczatku miala spore uczulenie na psia siersc, obecnie na testach jest zerowa reakcja na alergen psiej siersci, jak to lekarz ladnie ujal, przebywanie z alergenem pieknie ja odczulio
Bursztyn, samira, Simba, Mango, caffe, moremi, Sabina, Reni, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, odnosnie rwy, dzis jest jeszcze gorzej, momentami chodzic nie moge, musze w sieci poszukac jakis sposobow na to dziadostwo, bo inaczej do lipca niczym kloda przeleze i bede wazyc 150kg
Angela, jak corcia?caffe, Sabina, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wlasnie siedzimy i malujemy farbami, ja z tableta piszem za czym nie przepadam, bo potem glupiebledy wylaza ale trudno, obecnie siedze na worku mojej corki, wiecie jakim i zastanawiam sie jak wstac, bo zaraz sie zsikam
Bursztyn, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:My wlasnie siedzimy i malujemy farbami, ja z tableta piszem za czym nie przepadam, bo potem glupiebledy wylaza ale trudno, obecnie siedze na worku mojej corki, wiecie jakim i zastanawiam sie jak wstac, bo zaraz sie zsikam
bliska77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Dziewczyny, odnosnie rwy, dzis jest jeszcze gorzej, momentami chodzic nie moge, musze w sieci poszukac jakis sposobow na to dziadostwo, bo inaczej do lipca niczym kloda przeleze i bede wazyc 150kg
Angela, jak corcia?bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no to wyglada na to, ze najwyzszy czas
. Czyli dwa jednoczesnie i trzeci na srodek, coz ekonomicznie to nie jest, no chyba ze te dla doroslych
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Tylko obawiam sie, ze ten dla dziecka starczylby mi najwyzej na jedna warge
. Czyli dwa jednoczesnie i trzeci na srodek, coz ekonomicznie to nie jest, no chyba ze te dla doroslych
a moze te dla doroslych przeznaczyc dla dziecka? owinac cale w pampers, jaka oszczednosc na ubrankach
bliska77, moremi, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:buhahahahaha!!!! wlasnie sobie to wyobrazilam
a moze te dla doroslych przeznaczyc dla dziecka? owinac cale w pampers, jaka oszczednosc na ubrankachsama widzisz jakie masz praktyczne podejscie do tematu, Natanek musi byc i juz
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:O to jest mysl
sama widzisz jakie masz praktyczne podejscie do tematu, Natanek musi byc i juz
a wozek zrobie z taczki w ktora zaprzegne Leona, nie bede sie musiala meczyc z pchaniembliska77, Simba, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my z siostrą całe życie miałyśmy psy, świnki morskiem, chomiki, myszy, kota ( w jednym czasie haha) i nic
a w wieku 27 lat odezwała się u niej alergia i okazało się, że na kota! a całe życie nic się nie działo.. a teraz i astma.. wiec gdy nic się nie dzieje to wiedz, że coś sie dzieje
agafbh wrote:Caffe, masz racje, doskonalym przykladem jest nasza corka, my jestesmy alergikami ona rez i na poczatku miala spore uczulenie na psia siersc, obecnie na testach jest zerowa reakcja na alergen psiej siersci, jak to lekarz ladnie ujal, przebywanie z alergenem pieknie ja odczuliosamira, Pusurek, bliska77, moremi, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mango ja też o tym czytałam i też o tym myślę, bo i ja mam kota, ale w większości przebywa w piwnicy a nie w domu.
Lubię kotki, ale nie wyobrażam sobie żeby kot chodził po, czy kład się w łóżeczku obok noworodka, wchodził do wózka, obwąchiwał smoczki czy butelki itp. Może dla niektórych to przesada, ale jakby nie było koty mają różne choroby i zawsze to zwierzak.
Poza tym alergie. Moja sąsiadka wychowywała dziecko od małego z psami i kotami. Dziecko ma 5 lat i astmę z powodu kotów i całkowity zakaz przebywania z kotami, bo wystarczy że kot znajdzie się w pobliżu, to mała zaczyna się dusić.Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny