35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co miałam dzisiaj problem w metrze... zawisła nade mną baba z mega wystająco-wiszącym brzuszydłem.. i zastanawiałam się czy ustąpić jej miejsca.. ale popatrzyłam na fejsa i miałam dylemat..
a jak się obrazi?.. a może poprostu te biodrówki i kurtka do pasa oraz obcisły golf były niefortunnie dobrane..
no masakraSimba, Mango, Bozia3, Żanet, Bursztyn, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiecie co miałam dzisiaj problem w metrze... zawisła nade mną baba z mega wystająco-wiszącym brzuszydłem.. i zastanawiałam się czy ustąpić jej miejsca.. ale popatrzyłam na fejsa i miałam dylemat..
a jak się obrazi?.. a może poprostu te biodrówki i kurtka do pasa oraz obcisły golf były niefortunnie dobrane..
no masakra
Od razu sobie to wyobrazilam. Ja to bym chyba ustapila ze strachu, ze zacznie mnie tym sadlem smyrac po policzku. Bueeemama78, Żanet, Bursztyn, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiesz Simba niebezpiecznie falowało
na szczęście mam długie nogi więc musiała się odsunąć .. więc problem mnie nie sięgał
ale poważnie.. mam koleżankę z takim brzuchem i jej parę razy ktoś chciał miejsca ustąpić to się wściekała.. innym razem ja babce ustąpiłam to prawie mnie zagryzła.. że wyprasza sobie hahaha i tak źle i tak niedobrzeSimba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ślini się mocno, ale pediatra mówiła ,że stan podgorączkowy trwa 2-3 dni i przebija ząbek. A u nas 6 dzień a zęba ani widu ani słychu. Jutro idę z córeczką zrobić morfologię , crp i badanie moczu. Mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze , bo stres mam ogromnyIwone wrote:Angela córcia w ostatnim czasie dużo się śliniła? Jeśli tak, to prawdopodobnie ząbki. Mój mały zawsze miał katar, lekkie stany podgorączkowe i mocno się ślinił przy ząbkowaniu.
Simba, EwaT, Bozia3, Iwone, samira, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiesz Simba niebezpiecznie falowało
na szczęście mam długie nogi więc musiała się odsunąć .. więc problem mnie nie sięgał
ale poważnie.. mam koleżankę z takim brzuchem i jej parę razy ktoś chciał miejsca ustąpić to się wściekała.. innym razem ja babce ustąpiłam to prawie mnie zagryzła.. że wyprasza sobie hahaha i tak źle i tak niedobrze
Letko nie jestReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wiecie co miałam dzisiaj problem w metrze... zawisła nade mną baba z mega wystająco-wiszącym brzuszydłem.. i zastanawiałam się czy ustąpić jej miejsca.. ale popatrzyłam na fejsa i miałam dylemat..
no masakraOd razu spokojniejsza będziesz...
Reni, Żanet, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale ja se romalnie czytam .. a ta mi wjeżdza z bufetem.. co miałam zrobić luknęlam
Bozia3 wrote:Ty się nie oglądaj za babami w metrze, tylko se książkę poczytaj...albo co...Od razu spokojniejsza będziesz...
Simba, samira, Bursztyn, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Ślini się mocno, ale pediatra mówiła ,że stan podgorączkowy trwa 2-3 dni i przebija ząbek. A u nas 6 dzień a zęba ani widu ani słychu. Jutro idę z córeczką zrobić morfologię , crp i badanie moczu. Mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze , bo stres mam ogromny
angela lubi tę wiadomość
-
Hello, Dziewczęta,
Odebrała drugą część badań genetycznych, ryzyko zmalało
trisomia 21 1:57 - moje 1:1133
trisomia 18 1:143 - moje 1:2857
trisomia 3 1:447 - moje 1:8937
Wolne HCG 34,9 IU\I odpowiada 1,065 MoM
PAPP-A 6,300 IU\I odpowiada 1,702 MoM
Wprawdzie nie wiem co to oznacza, ale lekarka powiedziała, że są dobre
Hurra - cieszę sie jak gwizdek
Miłego dzionka Babki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 13:27
samira, Bursztyn, anna maria, Sabina, angela, Iwone, paszczakin, malgos741, Viv78, mama78, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Malgos,Iwone, dzieki za odpowiedz.
Ok zadzwonie jutro i sie zapytam. Dam znac czy mam "zielone swiatlo"
dobrze by bylo bo ta "abstnecja" trwa juz za dlugo jak na moj gust
bo przez to wszystko serduszkowania nie bylo od ponad miesiaca
Grrrrrrrrrr !!!!!! nie moge sie dodzwonic do mojej lekarki. Sekretarka podala mo ineego lekarz ale jak mu wytlumaczylam o co chodzi to powiedzial ze tylko moj lekarz moze zdecydowac. Zadzwonilam ponownie do sekretariatu mojej lekarki, sekretarka prosila ze by poczekac i po paru minutach powiedziale, ze tak jak ustalone z lekarzem, mam czekac 3 miesiace. Tlumacze jej,ze nie taka byla umowa z moja lekarka po operacji ze wzgledu na ryzyko zwiazane z jajowodem. ok, zapisala moje nazwisko i moj nr tel (!!!!!!) i powiedziala ze moja lekarka do mnie zadzwoni ale nie wczesniej niz w srode ....
Rece mi opadaja bo ogolnie jestem nastawiona pozytywnie ale w takich chwilach mam wrazenie ze jestem sama i nie moge na nikogo liczyc
samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam laski dzisiaj mialam wizyte u gina i wszystko jest ok,okazalo sie ze wedlug usg Helenka jest tydzien starsza :-)milego dnia
Żanet, Bursztyn, samira, Reni, angela, iwcia77, gosia7122, malgos741, Viv78, mama78, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - a Ty jak przystało na prawdziwego psychologa od razu dopatrujesz się samobójstwa....
bede sobie teraz wyrzucac, ze z nia nie porozmawialam...samira, Simba, iwcia77, Żanet, Mango, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Hello, Dziewczęta,
Odebrała drugą część badań genetycznych, ryzyko zmalało
trisomia 21 1:57 - moje 1:1133
trisomia 18 1:143 - moje 1:2857
trisomia 3 1:447 - moje 1:8937
Wolne HCG 34,9 IU\I odpowiada 1,065 MoM
PAPP-A 6,300 IU\I odpowiada 1,702 MoM
Wprawdzie nie wiem co to oznacza, ale lekarka powiedziała, że są dobre
Hurra - cieszę sie jak gwizdek
Miłego dzionka Babki!Żanet lubi tę wiadomość
-
Oby to było ząbkowanie!Iwone wrote:Badania tak czy siak nie zaszkodzi zrobić, ale ząbek mógł się już przebić ale go jeszcze nie widać.
Iwone lubi tę wiadomość