Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co miałam dzisiaj problem w metrze... zawisła nade mną baba z mega wystająco-wiszącym brzuszydłem.. i zastanawiałam się czy ustąpić jej miejsca.. ale popatrzyłam na fejsa i miałam dylemat..
    a jak się obrazi?.. a może poprostu te biodrówki i kurtka do pasa oraz obcisły golf były niefortunnie dobrane..
    no masakra

Simba, Mango, Bozia3, Żanet, Bursztyn, malgos741, megan8, nick nieaktualny, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie znoszące jaja :)

jade dzis do ginki i zobacze Tomcia :) :) :)
    cielątko moje malusie :)

postaram sie tez uaktualnić zdjęcie brzucha Miśku

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiecie co miałam dzisiaj problem w metrze... zawisła nade mną baba z mega wystająco-wiszącym brzuszydłem.. i zastanawiałam się czy ustąpić jej miejsca.. ale popatrzyłam na fejsa i miałam dylemat..
    a jak się obrazi?.. a może poprostu te biodrówki i kurtka do pasa oraz obcisły golf były niefortunnie dobrane..
    no masakra

:)
    Od razu sobie to wyobrazilam. Ja to bym chyba ustapila ze strachu, ze zacznie mnie tym sadlem smyrac po policzku. Bueee

nick nieaktualny, Żanet, Bursztyn, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Simba niebezpiecznie falowało ;-) na szczęście mam długie nogi więc musiała się odsunąć .. więc problem mnie nie sięgał ;-)
    ale poważnie.. mam koleżankę z takim brzuchem i jej parę razy ktoś chciał miejsca ustąpić to się wściekała.. innym razem ja babce ustąpiłam to prawie mnie zagryzła.. że wyprasza sobie hahaha i tak źle i tak niedobrze

Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślini się mocno, ale pediatra mówiła ,że stan podgorączkowy trwa 2-3 dni i przebija ząbek. A u nas 6 dzień a zęba ani widu ani słychu. Jutro idę z córeczką zrobić morfologię , crp i badanie moczu. Mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze , bo stres mam ogromny
    Iwone wrote:
    Angela córcia w ostatnim czasie dużo się śliniła? Jeśli tak, to prawdopodobnie ząbki. Mój mały zawsze miał katar, lekkie stany podgorączkowe i mocno się ślinił przy ząbkowaniu.

Simba, EwaT, Bozia3, Iwone, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz Simba niebezpiecznie falowało ;-) na szczęście mam długie nogi więc musiała się odsunąć .. więc problem mnie nie sięgał ;-)
    ale poważnie.. mam koleżankę z takim brzuchem i jej parę razy ktoś chciał miejsca ustąpić to się wściekała.. innym razem ja babce ustąpiłam to prawie mnie zagryzła.. że wyprasza sobie hahaha i tak źle i tak niedobrze

Letko nie jest ;)

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w południe dzisiaj mam wizytę z dzieciakami u dentysty będzie ciężko! Inessa nie poddawaj się do końca! Pepa współczuję...

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no masakra
    Ty się nie oglądaj za babami w metrze, tylko se książkę poczytaj...albo co...:) Od razu spokojniejsza będziesz...;)

Reni, Żanet, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja se romalnie czytam .. a ta mi wjeżdza z bufetem.. co miałam zrobić luknęlam ;-)
    Bozia3 wrote:
    Ty się nie oglądaj za babami w metrze, tylko se książkę poczytaj...albo co...:) Od razu spokojniejsza będziesz...;)

Simba, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Ślini się mocno, ale pediatra mówiła ,że stan podgorączkowy trwa 2-3 dni i przebija ząbek. A u nas 6 dzień a zęba ani widu ani słychu. Jutro idę z córeczką zrobić morfologię , crp i badanie moczu. Mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze , bo stres mam ogromny
    Badania tak czy siak nie zaszkodzi zrobić, ale ząbek mógł się już przebić ale go jeszcze nie widać.

angela lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello, Dziewczęta,

Odebrała drugą część badań genetycznych, ryzyko zmalało :)
    trisomia 21 1:57 - moje 1:1133
    trisomia 18 1:143 - moje 1:2857
    trisomia 3 1:447 - moje 1:8937

Wolne HCG 34,9 IU\I odpowiada 1,065 MoM
    PAPP-A 6,300 IU\I odpowiada 1,702 MoM
    Wprawdzie nie wiem co to oznacza, ale lekarka powiedziała, że są dobre ;)
    Hurra - cieszę sie jak gwizdek :)

Miłego dzionka Babki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 13:27

nick nieaktualny, Bursztyn, anna maria, nick nieaktualny, angela, Iwone, paszczakin, malgos741, Viv78, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobra wiadomość :-)
    teraz wypoczywać i nie denerwuj się
    Żanet wrote:

Miłego dzionka Babki!

Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Malgos,Iwone, dzieki za odpowiedz.
    Ok zadzwonie jutro i sie zapytam. Dam znac czy mam "zielone swiatlo"
    dobrze by bylo bo ta "abstnecja" trwa juz za dlugo jak na moj gust ;)
    bo przez to wszystko serduszkowania nie bylo od ponad miesiaca :(

Grrrrrrrrrr !!!!!! nie moge sie dodzwonic do mojej lekarki. Sekretarka podala mo ineego lekarz ale jak mu wytlumaczylam o co chodzi to powiedzial ze tylko moj lekarz moze zdecydowac. Zadzwonilam ponownie do sekretariatu mojej lekarki, sekretarka prosila ze by poczekac i po paru minutach powiedziale, ze tak jak ustalone z lekarzem, mam czekac 3 miesiace. Tlumacze jej,ze nie taka byla umowa z moja lekarka po operacji ze wzgledu na ryzyko zwiazane z jajowodem. ok, zapisala moje nazwisko i moj nr tel (!!!!!!) i powiedziala ze moja lekarka do mnie zadzwoni ale nie wczesniej niz w srode ....
    Rece mi opadaja bo ogolnie jestem nastawiona pozytywnie ale w takich chwilach mam wrazenie ze jestem sama i nie moge na nikogo liczyc :-(

nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski dzisiaj mialam wizyte u gina i wszystko jest ok,okazalo sie ze wedlug usg Helenka jest tydzien starsza :-)milego dnia

Żanet, Bursztyn, nick nieaktualny, Reni, angela, iwcia77, gosia7122, malgos741, Viv78, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - a Ty jak przystało na prawdziwego psychologa od razu dopatrujesz się samobójstwa....
    oczywiscie, bo przeoczenie symptomow u pacjenta grozi nieodwracalnymi , fatalnymi konsekwencjami, wiewiorka tez czlowiek ;)
    bede sobie teraz wyrzucac, ze z nia nie porozmawialam... ;)

nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Żanet, Mango, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, ladny brzuszek :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Hello, Dziewczęta,

Odebrała drugą część badań genetycznych, ryzyko zmalało :)
    trisomia 21 1:57 - moje 1:1133
    trisomia 18 1:143 - moje 1:2857
    trisomia 3 1:447 - moje 1:8937

Wolne HCG 34,9 IU\I odpowiada 1,065 MoM
    PAPP-A 6,300 IU\I odpowiada 1,702 MoM
    Wprawdzie nie wiem co to oznacza, ale lekarka powiedziała, że są dobre ;)

Miłego dzionka Babki!
    fantastyczna wiadomosc :)

Żanet lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, ladny brzuszek :)
    a dziękuję bardzo - za kilka tygodni wstawię nowy :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet super - bałam się tych badań i cieszę się też, że już z głowy....

Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• angela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby to było ząbkowanie!
    Iwone wrote:
    Badania tak czy siak nie zaszkodzi zrobić, ale ząbek mógł się już przebić ale go jeszcze nie widać.

Iwone lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
‹‹ 2698 2699 2700 2701 2702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ