35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Judyta wrote:Czesc dziewczyny, ciesze sie,ze jest takie forum 35+ starajacych sie. Ja juz 3 lata sie staram o pierwsze dziecko W tym roku skoncze 36 lat. Czy sa tu Panie starajace sie po 35 roku zycia o pierwsze dziecko? Czuje sie nieco osamotniona, a to jednak cos innego starac sie o kolejne dziecko a nigdy nie byc mama? pozdrawiam!
Witamy Judyta, jà skoncze 35 lat w lipcu i staramy sie o pierwsze dzieciatko. Jest nas tu sporo.
A tak w ogole to witam wszystkie paniemoremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .
Skoro zamierzasz czekać ... to trochę tu jeszcze zostaniesz
i mam nadzieję, że spotkamy się w dwupaku
polarmiś, samira, Reni, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:Miśku wzruszyłam się
Skoro zamierzasz czekać ... to trochę tu jeszcze zostaniesz
i mam nadzieję, że spotkamy się w dwupaku
Mango, samira, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!!!
Niedawno wróciliśmy od rodziców udało sie wczesniej
Kochane co do kliniki to niestety nie jest ciekawie ale lekarz wysyła nas jeszcze na badania troche ich jest ale na nie bedziemy troche czekacbo musze iśc jeszcze do gina na NFZ aby nam je przepisała abym nie musiała za nie płacić ( mam nadzieje,ze sie uda aby przepisał) oraz skierownanie do lekarza genetyka. Lekarz nie odbiera nam nadziei ale praktycznie szans nie mamyzobaczymy co wyjdzie z badań jak coś wyjdzie to postara sie mnie obstawić lekami jeżeli nic nie wyjdzie to nie ma już co nam dać na podtrzymanie. U nas prawdopodobnie jest problemem z genetyką a na to nie ma leków oraz z immunologią a tu nie ma typowych leków a jak są to badania i leczenie najmniej kilkanascie tysiecy a jeszcze w wiekszosci nieskuteczne ( na to nas porporstu nie stać )
Dziekuje za pamieć ja cały czas pamietam o Was i zycze dobrego spokojnego tygodniasamira, mysza1975, Mango, caffe, Reni, Simba, moremi, Bursztyn, megan8, peppapig, Kate 75, Pusurek, malgos741, bliska77, Sabina, Bozia3, Żanet, ania.g, mama78, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie starowinki i nowinki
spójrz na wątek lista starających się, zafasolkowanych na pierwszej stronie jest lista. Pełno nas
Judyta wrote:Czesc dziewczyny, ciesze sie,ze jest takie forum 35+ starajacych sie. Ja juz 3 lata sie staram o pierwsze dziecko W tym roku skoncze 36 lat. Czy sa tu Panie starajace sie po 35 roku zycia o pierwsze dziecko? Czuje sie nieco osamotniona, a to jednak cos innego starac sie o kolejne dziecko a nigdy nie byc mama? pozdrawiam!Simba, moremi, inessa, peppapig, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miśka oczywiście jesteś u Pani!
od tej pory będęw nie te dni to dłuzej z nami będziesz
albo zajdę i nic nie powiem
lepsza opcja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:32
Simba, samira, moremi, inessa, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa ale nadal walczysz dzielna babka z Ciebie..
jak już zrobisz wszystkie badania i łykniesz wszystkie leki i nic już nie będzie można zrobić to wtedy możesz zrezygnować.. a tak walcz dziewczyno do końca.. jesteś silniejsza niż Ci się wydajesamira, Simba, moremi, inessa, Bursztyn, Mango, peppapig, malgos741, bliska77, caffe, Sabina, megan8, Żanet, ania.g, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jest tak: spróbowałam dzisiaj 29 rożnych win. Życie jest piękne i kocham cały świat
PS tak, ciebie Andrzej tezReni, moremi, inessa, Bursztyn, Mango, peppapig, samira, Kate 75, malgos741, caffe, Sabina, Bozia3, megan8, Żanet, paszczakin, ania.g, mama78, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni dzieki kochana moja szczerze ta wizyta u lekarza to dzieki Wam tam pojechałam! Jeżeli gin na NFZ nam nie da skierowan to nic już wiecej nie zrobimy
bo naprawde nie mamy już oboje sił. Strasznie jestemśmy zmeczoneni tym wszystkim.
DO tego lekarz nam powiedział,ze jak chcemy to mozemy zaczać sie starac już w tym cyklu chociaż ze wzgeldu na wynik jednego z badań lepiej od nastepnego bo wtedy jak bedzie nieciekawe moze dać mi leki.( ale my jak nigdy do tej pory nie mamy tyle checi co wczesniej )
A i tak zagladać tu co jakis czas bede bo bardzo sie z Wami zżyłam
Polarmisiu też zagladaj chociaż raz na jakiś czas proszepeppapig, samira, malgos741, bliska77, Nati74, caffe, Sabina, megan8, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny