X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc rowniez u mnie upal sie konczy w sumie, luby mi z ryb jeszcze nie wrocil hmmm nie lubie tak jak telefon poza zasiegiem...

witaj Judyta ja tez staram sie o pierwsze blizniaki ;)

Mango, moremi, Reni, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judyta wrote:
    Czesc dziewczyny, ciesze sie,ze jest takie forum 35+ starajacych sie. Ja juz 3 lata sie staram o pierwsze dziecko W tym roku skoncze 36 lat. Czy sa tu Panie starajace sie po 35 roku zycia o pierwsze dziecko? Czuje sie nieco osamotniona, a to jednak cos innego starac sie o kolejne dziecko a nigdy nie byc mama? pozdrawiam! :)

Witamy Judyta, jà skoncze 35 lat w lipcu i staramy sie o pierwsze dzieciatko. Jest nas tu sporo.

A tak w ogole to witam wszystkie panie :-)

moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Judyta Znajoma

Wysłany: 23 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie, ze nie jestem sama, zycze nam wszystkim, zebysmy jak najszybciej doczekaly sie naszego szczescia!

samira, Simba, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .
    Miśku wzruszyłam się :) Skoro zamierzasz czekać ... to trochę tu jeszcze zostaniesz ;) <3 i mam nadzieję, że spotkamy się w dwupaku ;)

polarmiś, samira, Reni, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Miśku wzruszyłam się :) Skoro zamierzasz czekać ... to trochę tu jeszcze zostaniesz ;) <3 i mam nadzieję, że spotkamy się w dwupaku ;)
    Mocno za Ciebie trzymam kciuki!!! Jestem pewna ze Ci sie uda.

Mango, samira, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mocno za Ciebie trzymam kciuki!!! Jestem pewna ze Ci sie uda.
    A ja jestem pewna, że jeżeli się uda to nam obu :) <3 Przecież sama nie dam rady - w kupie siła ;)

Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku, myślami wspieram Cię mocno.

samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cicho!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!
    Niedawno wróciliśmy od rodziców udało sie wczesniej :)
    Kochane co do kliniki to niestety nie jest ciekawie ale lekarz wysyła nas jeszcze na badania troche ich jest ale na nie bedziemy troche czekacbo musze iśc jeszcze do gina na NFZ aby nam je przepisała abym nie musiała za nie płacić ( mam nadzieje,ze sie uda aby przepisał) oraz skierownanie do lekarza genetyka. Lekarz nie odbiera nam nadziei ale praktycznie szans nie mamy :( zobaczymy co wyjdzie z badań jak coś wyjdzie to postara sie mnie obstawić lekami jeżeli nic nie wyjdzie to nie ma już co nam dać na podtrzymanie. U nas prawdopodobnie jest problemem z genetyką a na to nie ma leków oraz z immunologią a tu nie ma typowych leków a jak są to badania i leczenie najmniej kilkanascie tysiecy a jeszcze w wiekszosci nieskuteczne ( na to nas porporstu nie stać )
    Dziekuje za pamieć ja cały czas pamietam o Was i zycze dobrego spokojnego tygodnia <3 <3 <3 :)

samira, mysza1975, Mango, caffe, Reni, Simba, moremi, Bursztyn, megan8, peppapig, Kate 75, Pusurek, malgos741, bliska77, Sabina, Bozia3, Żanet, ania.g, mama78, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie starowinki i nowinki

spójrz na wątek lista starających się, zafasolkowanych na pierwszej stronie jest lista. Pełno nas :-)
    Judyta wrote:
    Czesc dziewczyny, ciesze sie,ze jest takie forum 35+ starajacych sie. Ja juz 3 lata sie staram o pierwsze dziecko W tym roku skoncze 36 lat. Czy sa tu Panie starajace sie po 35 roku zycia o pierwsze dziecko? Czuje sie nieco osamotniona, a to jednak cos innego starac sie o kolejne dziecko a nigdy nie byc mama? pozdrawiam! :)

Simba, moremi, inessa, peppapig, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka oczywiście jesteś u Pani!
    od tej pory będę <3 w nie te dni to dłuzej z nami będziesz ;-) albo zajdę i nic nie powiem ;-) lepsza opcja ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:32

Simba, samira, moremi, inessa, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa ale nadal walczysz dzielna babka z Ciebie..
    jak już zrobisz wszystkie badania i łykniesz wszystkie leki i nic już nie będzie można zrobić to wtedy możesz zrezygnować.. a tak walcz dziewczyno do końca.. jesteś silniejsza niż Ci się wydaje :-)

samira, Simba, moremi, inessa, Bursztyn, Mango, peppapig, malgos741, bliska77, caffe, Sabina, megan8, Żanet, ania.g, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tak: spróbowałam dzisiaj 29 rożnych win. Życie jest piękne i kocham cały świat :)
    PS tak, ciebie Andrzej tez

Reni, moremi, inessa, Bursztyn, Mango, peppapig, samira, Kate 75, malgos741, caffe, Sabina, Bozia3, megan8, Żanet, paszczakin, ania.g, mama78, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa to w ogóle debesciak jest

peppapig, samira, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko Kot Sajmona sie nam urżnął

Simba, bliska77, caffe, Żanet, ania.g, mama78 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dodam jeszcze ze oglądam Dobry Rok, pije whisky i żałuje ze Was tu nie ma. Mmmmuuuuaaaaa. Boże, jak ja Was lubieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

inessa, Reni, Bursztyn, samira, Kate 75, malgos741, caffe, Sabina, megan8, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o matko Kot Sajmona sie nam urżnął

I to jaaaaaaak

inessa lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni dzieki kochana moja szczerze ta wizyta u lekarza to dzieki Wam tam pojechałam! Jeżeli gin na NFZ nam nie da skierowan to nic już wiecej nie zrobimy :( bo naprawde nie mamy już oboje sił. Strasznie jestemśmy zmeczoneni tym wszystkim.
    DO tego lekarz nam powiedział,ze jak chcemy to mozemy zaczać sie starac już w tym cyklu chociaż ze wzgeldu na wynik jednego z badań lepiej od nastepnego bo wtedy jak bedzie nieciekawe moze dać mi leki.( ale my jak nigdy do tej pory nie mamy tyle checi co wczesniej )

A i tak zagladać tu co jakis czas bede bo bardzo sie z Wami zżyłam :D :D :D
    Polarmisiu też zagladaj chociaż raz na jakiś czas prosze :D

peppapig, samira, malgos741, bliska77, Nati74, caffe, Sabina, megan8, Bozia3, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I to jaaaaaaak

Simba chyba do CIebie dołącze :P :D :D

Simba, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa jak nie da to idź do innego..
    ale spróbuj na załamańca ;-) z reguły działa

Simba, inessa, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2693 2694 2695 2696 2697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ