35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia szybko zalatwilas sprawe z wozkiem ,no ale jak byla okazja to czemu nie.Ja narazie kuplam wyposazenie lozeczka ,2 pary mlenkich skarpetek i 2 pary malenkich spodni .
bliska77, Kate 75, Sabina, Bozia3, grosza, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u mnie Helena ( ewentualnie Adam ) wkrecila sie w prawy bok i siedzi. Mam wrazenie, ze zaraz mi nerka wyjdzie. Jakies dziwnie niekomfortowe uczucie. I nie chce sie przesunac pomimo wielokrotnej zmiany pozycji. Chyba jej ( jemu ) zafunduje porcje pilates dla ciezarnych...
Adam tak ma na imie moj brat.
bliska77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bozia szybko zalatwilas sprawe z wozkiem ,no ale jak byla okazja to czemu nie.Ja narazie kuplam wyposazenie lozeczka ,2 pary mlenkich skarpetek i 2 pary malenkich spodni .
anna maria, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:ja jeszcze nic, nawet nie przymierzyłam sie do wertowania zawartości strychu ale coraz bardziej mnie korci
Byliśmy oglądać wózki. Coś tam wybraliśmy, teraz poczytamy w necie, ale raczej już decyzja podjęta.
Kupiliśmy wanienkę, gąbkę do niej, pieluch tetrowe, wkładki laktacyjne i laktator oraz majtki poporodowe dla mnie
Reszty nie miałam siły wybierać, bo to olbrzymia hurtownia była.
Foteliki samochodowe, cenowo masakra, bo do tego fotelika trzeba dokupić akcesoria za drugie tyle
Ciuchów nadal nie mamBozia3, bliska77, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia super wózek
Cafe dobrze że cukier wyszedł ok, możesz wcinać słodycze
U was weekend a ja jutro do 16tej w robocie, dużo ludzi.
Bursztynek mi wiesiołek pomógł na śluz.Bursztyn, Bozia3, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia wózek fajny, też mi się podoba
Na allegro można go kupić za ok 500 zł z kosztami przesyłki, no chyba że uda się komuś kupić z odbiorem osobistym, bo mieszka niedaleko, to i za 400 złWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:20
Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Aga a Ty juz wiesz czy to chlopiec czy dziewczynka? Ja jakos ostroznie podchodze do zakupow ,wozek to pewnie na samym koncu kupie,ale oczywscie juz sobie ogladam w necie jakie sa.
caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Bo Ty zapasy masz na strychu, a ja nie mam nic, tzn. nie miałam do dzisiejszego popołudnia
Byliśmy oglądać wózki. Coś tam wybraliśmy, teraz poczytamy w necie, ale raczej już decyzja podjęta.
Kupiliśmy wanienkę, gąbkę do niej, pieluch tetrowe, wkładki laktacyjne i laktator oraz majtki poporodowe dla mnie
Reszty nie miałam siły wybierać, bo to olbrzymia hurtownia była.
Foteliki samochodowe, cenowo masakra, bo do tego fotelika trzeba dokupić akcesoria za drugie tyle
Ciuchów nadal nie mamcaffe lubi tę wiadomość
-
My wybraliśmy baby design lupo comfort. Z tych co obejrzeliśmy, to ten spełnia nasze wymagania. Po złożeniu zajmował mniej miejsca niż inne. Przy budzie można odsłonić siatkę, która robi przewiew (widać to na 3 zdjęciu w linku).
Ważną rzeczą jest montaż elementów składowych. W niektórych wózkach to masakra, a w tym bez wysiłku i problemu robi się klik i element zamontowany.
Przykładowy wózek (w rzeczywistości wygląda dużo lepiej):
http://www.sklep-smile.pl/baby-design-lupo-comfort.htmlSabina, samira, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dokładnie, ceny sa przerażające, foteliki na szczęście mamy, nie mamy wózka, przewijaka, pościeli, wanienki, laktatora, także też sie trochę tego uzbiera
- krem na brodawki
- osłonki na piersi (2szt)
- adaptor do laktatora
- smoczek uspokajający
- pojemnik na pokarm
- wkładki laktacyjne 2 op o różnym stopni nasączania
- przykrywka do pojemnika.
Wszystko to w ładnej saszetce. 150 zł
A łóżeczko to chcę kupić na allegro w zestawie kilkuelementowym, tzn. z materacem, pościelą + poszewki, jakieś przyborniki, itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:41
samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny