35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimo narzekan na tubylcza sluzbe zdrowia nie moge jednak narzekac na mojego lekarza
Wlasnie zadzwonil do mnie, bo niedlugo konczy mi sie zwolnienie. Najpierw jak zwykle wymienilismy uprzejmosci, potem opowiedzialam mu dlugo i namietnie o moich skurczach, nastepnie o tym, ze biore no spe ( bardzo sie zaciekawil, tu sie nie daje nic na skurcze ). A potem zaproponowalam mu, ze jeszcze tydzien pobycze sie na zwolnieniu, a od 1 kwietnia wroce do pracy na 1/4 etatu. Chetnie sie zgodzil i rozstalismy sie w przyjazni
Fajnie, co?
Nati74, Sabina, Simba, sjoanka, ania.g, samira, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, moremi, bliska77, malgos741, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja tez mam taki plan, ale chodzi mi bardziej o kwiecien-maj i krotki wyskok na doslonecznienie. Wtedy bede najwyzej w trzecim miesiacu, bo przeciez ja juz jestem w ciazy
Pamietaj, ze najlepszy czas na podroze to II trymestr, przeloz ta podroz na koniec majaSimba, moremi, Mango lubią tę wiadomość
-
to miłe, że sam zadzwonił
czy w PL też tak robią?
Pusurek wrote:Wlasnie zadzwonil do mnie, bo niedlugo konczy mi sie zwolnienie. .. i rozstalismy sie w przyjazniFajnie, co?
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Mimo narzekan na tubylcza sluzbe zdrowia nie moge jednak narzekac na mojego lekarza
Wlasnie zadzwonil do mnie, bo niedlugo konczy mi sie zwolnienie. Najpierw jak zwykle wymienilismy uprzejmosci, potem opowiedzialam mu dlugo i namietnie o moich skurczach, nastepnie o tym, ze biore no spe ( bardzo sie zaciekawil, tu sie nie daje nic na skurcze ). A potem zaproponowalam mu, ze jeszcze tydzien pobycze sie na zwolnieniu, a od 1 kwietnia wroce do pracy na 1/4 etatu. Chetnie sie zgodzil i rozstalismy sie w przyjazni
Fajnie, co?
Super z tym lekarzem. Moj M ma tutaj taka wlasnie lekarke, do ktorej pisze maila, a za dwa dni ma w skrzynce skierowanie na badanie krwi
PS W skrzynce na listy, dodam tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:52
Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Super z tym lekarzem. Moj M ma tutaj taka wlasnie lekarke, do ktorej pisze maila, a za dwa dni ma w skrzynce skierowanie na badanie krwi
PS W skrzynce na listy, dodam tylko
Tak, tu tez tak jest. To piekna strona tego systemu. Wszelakie skierowania do specjalisty czy na badania wysylane sa bezposrednio do szpitala czy miejsca, gdzie maja byc zrobione. Dostaje sie w skrzynce list z zawiadomieniem o dacie i godzinie. Nie trzeba samemu nigdzie dzwonic, wystawac w kolejkach do rejestracji od 5 rano, wszystko zrobia za czlowieka.
Ej, moze nie mam wcale tak zle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:00
Simba, Żanet, samira, sjoanka, Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiesz co, ja tez pilam siemie, bo sluzu u mnie to nie bylo od stuleci. I tez mi sie wydawalo, ze to siemie to o kant d... potluc... Ale jednak, zadzialalo. Moze sluz nie musi az z nas wylatywac, wystarczy moze ze jest go tyle ile trzeba wlasnie tam, gdzie jest potrzebny
Pij, pij!
Działa, działa
Na mnie po dwóch cyklach zadział wiesiołek, aż sie zdziwiłam, pozytywnie oczywiściePusurek, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja kolejny raz powiem, ze to dzieki forum jestem w ciazy
Cale zycie zylam w przeswiadczeniu, ze owulacje mam 14 dc ( no i moze miewalam czasem ), ale bzykanie w te dni nie pomagalo. Dopiero wykresy pokazaly, ze owu mam sporo wczesniej, co przy marnych plemnikach chuopa moglo nie dac zadnego efektu pewnie do teraz. Na marnosc plemnikow tez cynk byl z forum, bo lekarz twierdzil, ze one sa w normie.
I najsmieszniejsze jest to, ze gdyby nie forum, to teraz prawdopodobnie bylabym po jakiejs inseminacji albo IV w diabelnie drogiej klinice leczenia plodnosci...
Forum rules!
U mnie było podobnie, doznałam olśnienia, że ovu mam 17 lub 18 dc, a nie 14 - jak sądziłamPusurek, Sabina, samira, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie Helena ( ewentualnie Adam ) wkrecila sie w prawy bok i siedzi. Mam wrazenie, ze zaraz mi nerka wyjdzie. Jakies dziwnie niekomfortowe uczucie. I nie chce sie przesunac pomimo wielokrotnej zmiany pozycji. Chyba jej ( jemu ) zafunduje porcje pilates dla ciezarnych...
Reni, Żanet, Simba, Sabina, samira, sjoanka, iwcia77, moremi, bliska77, anna maria, malgos741, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Zapomniałam napisac jak u mnie z cukrem po tej pysznej glukozie
Bez obciążenia cukier 80, a po obciążeniu 86.
Caffe,
Możesz śmiało wcinać pączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:07
Sabina, Reni, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie a ja powiem tak, czy ja dzięki forum zajdę czy nie to nie jest dla mnie ważne. Jestem na forum dla Was, bo strasznie Was lubie. Dajecie mi takiego powera i wiarę, że mimo wszystko warto walczyć o swoje marzenia, że nic ani nikt nie jest w stanie zastąpić tego miejsca.
Ewa nie podoba Ci się nie wlaz i nie mecz. Bo to Twoje wymadrzanie mi bokiem wychodzi. Taka jesteś mądra to zrób ginekologie zaocznie, jeszcze zarobisz na swojej "wiedzy".
Ot tyle rzec chciałam
przestań pierdzielić i jak ci sie nie podoba to nie czytaj, przymusu nie ma
czytaj te które ci daja takiego powera że co miesiąc w ciąży jesteś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cudooooownie
Szybko mi ten tydzien zlecial.
Sa juz dziewczyny, ktore zaszly w ciaze dzieki forum, ale jak tak dalej pojdzie, to beda tez takie co stracily prace przez forumObawiam sie, ze bede w scislej czolowce
sjoanka, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, moremi, Żanet, samira, Sabina, malgos741, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość