X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo narzekan na tubylcza sluzbe zdrowia nie moge jednak narzekac na mojego lekarza ;) Wlasnie zadzwonil do mnie, bo niedlugo konczy mi sie zwolnienie. Najpierw jak zwykle wymienilismy uprzejmosci, potem opowiedzialam mu dlugo i namietnie o moich skurczach, nastepnie o tym, ze biore no spe ( bardzo sie zaciekawil, tu sie nie daje nic na skurcze ). A potem zaproponowalam mu, ze jeszcze tydzien pobycze sie na zwolnieniu, a od 1 kwietnia wroce do pracy na 1/4 etatu. Chetnie sie zgodzil i rozstalismy sie w przyjazni ;) Fajnie, co? ;)

Nati74, Sabina, Simba, sjoanka, ania.g, samira, Kate 75, Bursztyn, Bozia3, moremi, bliska77, malgos741, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez mam taki plan, ale chodzi mi bardziej o kwiecien-maj i krotki wyskok na doslonecznienie. Wtedy bede najwyzej w trzecim miesiacu, bo przeciez ja juz jestem w ciazy ;)

Pamietaj, ze najlepszy czas na podroze to II trymestr, przeloz ta podroz na koniec maja ;)

Simba, moremi, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to miłe, że sam zadzwonił
    czy w PL też tak robią?
    Pusurek wrote:
    Wlasnie zadzwonil do mnie, bo niedlugo konczy mi sie zwolnienie. .. i rozstalismy sie w przyjazni ;) Fajnie, co? ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:02

samira, Bozia3, bliska77, Żanet, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pamietaj, ze najlepszy czas na podroze to II trymestr, przeloz ta podroz na koniec maja ;)

Namowilas mnie :)

Pusurek, moremi, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mimo narzekan na tubylcza sluzbe zdrowia nie moge jednak narzekac na mojego lekarza ;) Wlasnie zadzwonil do mnie, bo niedlugo konczy mi sie zwolnienie. Najpierw jak zwykle wymienilismy uprzejmosci, potem opowiedzialam mu dlugo i namietnie o moich skurczach, nastepnie o tym, ze biore no spe ( bardzo sie zaciekawil, tu sie nie daje nic na skurcze ). A potem zaproponowalam mu, ze jeszcze tydzien pobycze sie na zwolnieniu, a od 1 kwietnia wroce do pracy na 1/4 etatu. Chetnie sie zgodzil i rozstalismy sie w przyjazni ;) Fajnie, co? ;)

Super z tym lekarzem. Moj M ma tutaj taka wlasnie lekarke, do ktorej pisze maila, a za dwa dni ma w skrzynce skierowanie na badanie krwi :)

PS W skrzynce na listy, dodam tylko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:52

Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisac jak u mnie z cukrem po tej pysznej glukozie :P

Bez obciążenia cukier 80, a po obciążeniu 86.

Żanet, samira, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze?
    caffe wrote:

caffe lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Super z tym lekarzem. Moj M ma tutaj taka wlasnie lekarke, do ktorej pisze maila, a za dwa dni ma w skrzynce skierowanie na badanie krwi :)

PS W skrzynce na listy, dodam tylko ;)

Tak, tu tez tak jest. To piekna strona tego systemu. Wszelakie skierowania do specjalisty czy na badania wysylane sa bezposrednio do szpitala czy miejsca, gdzie maja byc zrobione. Dostaje sie w skrzynce list z zawiadomieniem o dacie i godzinie. Nie trzeba samemu nigdzie dzwonic, wystawac w kolejkach do rejestracji od 5 rano, wszystko zrobia za czlowieka. :)
    Ej, moze nie mam wcale tak zle? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:00

Simba, Żanet, samira, sjoanka, Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz co, ja tez pilam siemie, bo sluzu u mnie to nie bylo od stuleci. I tez mi sie wydawalo, ze to siemie to o kant d... potluc... Ale jednak, zadzialalo. Moze sluz nie musi az z nas wylatywac, wystarczy moze ze jest go tyle ile trzeba wlasnie tam, gdzie jest potrzebny ;) Pij, pij! :)

Działa, działa :)
    Na mnie po dwóch cyklach zadział wiesiołek, aż sie zdziwiłam, pozytywnie oczywiście :)

Pusurek, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja kolejny raz powiem, ze to dzieki forum jestem w ciazy ;) Cale zycie zylam w przeswiadczeniu, ze owulacje mam 14 dc ( no i moze miewalam czasem ), ale bzykanie w te dni nie pomagalo. Dopiero wykresy pokazaly, ze owu mam sporo wczesniej, co przy marnych plemnikach chuopa moglo nie dac zadnego efektu pewnie do teraz. Na marnosc plemnikow tez cynk byl z forum, bo lekarz twierdzil, ze one sa w normie.
    I najsmieszniejsze jest to, ze gdyby nie forum, to teraz prawdopodobnie bylabym po jakiejs inseminacji albo IV w diabelnie drogiej klinice leczenia plodnosci...

Forum rules! :)

U mnie było podobnie, doznałam olśnienia, że ovu mam 17 lub 18 dc, a nie 14 - jak sądziłam ;)

Pusurek, Sabina, samira, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie Helena ( ewentualnie Adam ) wkrecila sie w prawy bok i siedzi. Mam wrazenie, ze zaraz mi nerka wyjdzie. Jakies dziwnie niekomfortowe uczucie. I nie chce sie przesunac pomimo wielokrotnej zmiany pozycji. Chyba jej ( jemu ) zafunduje porcje pilates dla ciezarnych...

Reni, Żanet, Simba, Sabina, samira, sjoanka, iwcia77, moremi, bliska77, anna maria, malgos741, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Caffe,
    Możesz śmiało wcinać pączki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:07

Sabina, Reni, caffe, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie a ja powiem tak, czy ja dzięki forum zajdę czy nie to nie jest dla mnie ważne. Jestem na forum dla Was, bo strasznie Was lubie. Dajecie mi takiego powera i wiarę, że mimo wszystko warto walczyć o swoje marzenia, że nic ani nikt nie jest w stanie zastąpić tego miejsca.
    Ewa nie podoba Ci się nie wlaz i nie mecz. Bo to Twoje wymadrzanie mi bokiem wychodzi. Taka jesteś mądra to zrób ginekologie zaocznie, jeszcze zarobisz na swojej "wiedzy".
    Ot tyle rzec chciałam ;-)

przestań pierdzielić i jak ci sie nie podoba to nie czytaj, przymusu nie ma
    czytaj te które ci daja takiego powera że co miesiąc w ciąży jesteś

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina rękawica została rzucona 07icon_smile4.gif

samira, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, olej. Ciacho sobie zjedz albo soczek z marchwii wypij. ;) A Ty, Reni, nie podpuszczaj kolezanki, bo znowu bedzie 7 stron zjebek do czytania ;)

Sabina, Reni, EwaT, Kate 75, Żanet, Iwone, mama78, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie mam zamiaru jej podnosić. Nigdy nikomu na forum (żadnym) nie ubliżałam. A niestety Ewka pisze tak że należałoby to zrobić. A nie chcę. Niech sobie mysli co chce.

Pusurek, Simba, samira, Kate 75, mama78, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 22:03

Pusurek, Simba, samira, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma co się zajeżać

chciałam przypomnieć
    graphics-weekend-684100.gif

Simba, samira, sjoanka, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie ma co się zajeżać

chciałam przypomnieć
    graphics-weekend-684100.gif

Cudooooownie :)
    Szybko mi ten tydzien zlecial.
    Sa juz dziewczyny, ktore zaszly w ciaze dzieki forum, ale jak tak dalej pojdzie, to beda tez takie co stracily prace przez forum ;) Obawiam sie, ze bede w scislej czolowce :)

sjoanka, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, moremi, Żanet, samira, Sabina, malgos741, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2684 2685 2686 2687 2688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ