35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybrzusio bomba
a tak w ogóle jesteście nienormalne, zaczęłam czytać ksiazkę, bo córka laurkę dla cioci przedszkolnej robi, myślę sobie, zajrzę co u Was no i co znów nie mogę odejść od komputera, śmieję się aż cycki mi sie trzęsą i sie poplułam a moje dziecko robi jakieś długopisowe przedstawienie i przekonana że z tego się śmieje, jeszcze bardziej się angażuje, biedactwoBursztyn, EwaT, Bozia3, Pusurek, caffe, Simba, samira, Sabina, malgos741, Mango, Monia37, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga, Twoja kolej na wrzucenie foty brzucha
Bursztyn, Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No wlasnie, Aga, dawaj brzucha tez! Juz wiemy, ze jestes w ciazy, wiec ten test ciazowy mozna by zaktualizowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:53
samira, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:nie mam ani jednego zdjecia z brzuchem, w ogóle zawsze robię za fotografa, bo nie chcę sie potem ogladać i wkurwiać patrząc na tą pulchna panią
eeee tam wydziwiasz
trzaskaj zdjęcie, pulchne sa sexyBursztyn, bliska77, Pusurek, samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:nie mam ani jednego zdjecia z brzuchem, w ogóle zawsze robię za fotografa, bo nie chcę sie potem ogladać i wkurwiać patrząc na tą pulchna panią
bliska77, Myszonek, samira lubią tę wiadomość
-
właśnie i caffe też powinna wrzucić - nie zwalać na brak aparatu, tylko z komórki też można. No chyba, że w sierpniu caffe wrzucisz dupsko w stringach na oknie
Bursztyn, bliska77, Myszonek, caffe, Żanet, Simba, samira, Sabina, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:właśnie i caffe też powinna wrzucić - nie zwalać na brak aparatu, tylko z komórki też można. No chyba, że w sierpniu caffe wrzucisz dupsko w stringach na oknie
Bozia3, caffe, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość