35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale my nikomu nie powiemy, że to Ty - a sobie zrobisz fotę bez głowy i może nawet sama się też nie zorientujesz, że to Ty...agafbh wrote:nie mam ani jednego zdjecia z brzuchem, w ogóle zawsze robię za fotografa, bo nie chcę sie potem ogladać i wkurwiać patrząc na tą pulchna panią
nick nieaktualny, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehehe
dajecie czadu
Jak mam powiedzieć mężowi z czego się śmieję, skoro z każdym postem "ryję" coraz bardziej
PS - piękne brzuszki
nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:przykro mi, muszę chwilowo Was opuścić ale mam nadzieję, ze zajdę jakiś pretekst żeby do Was lada moment wrócić, znowu minie 5 minut a tu 10 stron do nadrobienia
tylko nie przesadzaj i nie wciągaj brzucha
oszustwo poznamy
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:o nie nie, fot nie robię

z córką siedzę
ale przyznaje, przez moment zastanawiałam się nad fotą
My chcemy fote! My chcemy fote!
nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale sluchajcie. Skoro ciezarowki pokazuja brzuchy, to reszta tez niech cos pokaze! Moze cycki?

ja mogę brzuch - nie będę odstawać od ciężarówek
ale to raczej nie jest dobry pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 19:22
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny