35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Polarmiśku, brzuch jakby mój własny
.
Ja też nie musiałam być w ciąży żeby tak wyglądać. Teraz się pocieszam, że może dzięki temu, że już jest długo nie będzie rósł.mysza1975, anna maria, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ewka dowalilabys mi choc raz z przyzwoitosci i szczerosci aby mi poszlo w piety !!!! 89 kg bez ciazy, Bozia masz jeszcze sporo zapasu!!!!
Sabina, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ewka dowalilabys mi choc raz z przyzwoitosci i szczerosci aby mi poszlo w piety !!!! 89 kg bez ciazy, Bozia masz jeszcze sporo zapasu!!!!
mój własny brzuch. Dobrze że moich wielkich cycow nie pokazałaś :-*
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mowisz ze nie jestem osamotniona w temacie? Jak na siebie patrze to mam wrazenie jakbym byla w permanentnej ciazy urojonej.
mysza1975, Bozia3, caffe, EwaT, Pusurek, mama78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ALe tego serio nie widać jakoś bardzo. Masz małą dupkę i z Twoich opisów myślałam, że jesteś dużo grubsza....A w ogóle to wyżej jest chyba Twój łokieć - a ja myślałam, że to Twoje gołe cycki....
Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga i caffe - mam nadzieję, że Polarmiś Was wystarczająco zawstydziła własną odwagą - teraz już nie macie odwrotu - wrzucać foty....bo za chwilę, to będziecie musiały z cyckami wrzucić - a w naszym stanie wiadomo - dojne jakieś, z żyłami - szału nie ma...
Bursztyn, Pusurek, EwaT, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga i caffe - mam nadzieję, że Polarmiś Was wystarczająco zawstydziła własną odwagą - teraz już nie macie odwrotu - wrzucać foty....bo za chwilę, to będziecie musiały z cyckami wrzucić - a w naszym stanie wiadomo - dojne jakieś, z żyłami - szału nie ma...
Albo tylki z celulitem, nie wiadomo co gorszeBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny