35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:właśnie i caffe też powinna wrzucić - nie zwalać na brak aparatu, tylko z komórki też można. No chyba, że w sierpniu caffe wrzucisz dupsko w stringach na oknie
bliska77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:pomyślę, może się przełamię, czekam jeszcze na Caffe, póki co Ona najbardziej zaawansowana
ale ja chyba Andrzeja nawet przeskoczyłam z wielkością brzucha
bliska77, EwaT, samira, Sabina, Bozia3, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pozytywni są nudni
najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
Kajetan WiaczesławJak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..
Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..
EwaT, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam czytanie
jest tyle tematów że odniose się tylko do paru:jeżeli chodzi o zwierzęta w domu to mam 2 psy amstaffa i pitbula(tak wiem to te agresywne rasy...) są kochane a najmłodszego bardzo dobrze przyjęły oczywiście dzieci są nauczone nie męczyć i nie robić im krzywdy!
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mama78 wrote:Nadrobilam czytanie
jest tyle tematów że odniose się tylko do paru:jeżeli chodzi o zwierzęta w domu to mam 2 psy amstaffa i pitbula(tak wiem to te agresywne rasy...) są kochane a najmłodszego bardzo dobrze przyjęły oczywiście dzieci są nauczone nie męczyć i nie robić im krzywdy!
Bursztyn, mama78, Sabina, Reni, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie brzuchow i ku zachecie dla agi wrzucilam nie-ciazowy beben dla pocieszenia i ku przestrodze- tylko cos mi sie obraz odwrocil:-)
anna maria, Bursztyn, caffe, mama78, Sabina, Bozia3, Pusurek, samira, Żanet, malgos741, Iwone, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem po spotkaniu z polozna ,teraz nie zaluje ze tam pojechalam,bardzo fajna kobietka.Pierwsze spotkanie bylo zapoznawcze wiec nie musialm duzo gadac ,bo ona robila to za nas dwie:-)
caffe, Sabina, Bozia3, Pusurek, samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:W temacie brzuchow i ku zachecie dla agi wrzucilam nie-ciazowy beben dla pocieszenia i ku przestrodze- tylko cos mi sie obraz odwrocil:-)
ja lubie puszyste panie
Iwone, anna maria, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość