35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musiałaś wszystko wypaplać ???Bozia3 wrote:właśnie i caffe też powinna wrzucić - nie zwalać na brak aparatu, tylko z komórki też można. No chyba, że w sierpniu caffe wrzucisz dupsko w stringach na oknie

nick nieaktualny, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Mój mi obiecał, że mi zrobiagafbh wrote:pomyślę, może się przełamię, czekam jeszcze na Caffe, póki co Ona najbardziej zaawansowana

ale ja chyba Andrzeja nawet przeskoczyłam z wielkością brzucha
nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBedzie Kajtek bez majtek:-)Bozia3 wrote:pozytywni są nudni

najlepszy jest Wiaczesław Mołotow -
Kajetan Wiaczesław
Jak powiem synowi o takiej propozycji imion dla braciszka to się mnie wyprze na bank..
Już Kajetana nie może strawić - uważa, że będzie miał mały przesrane kiedyś w szkole - no a w takim komplecie to już w ogóle..
EwaT, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam czytanie
jest tyle tematów że odniose się tylko do paru:jeżeli chodzi o zwierzęta w domu to mam 2 psy amstaffa i pitbula(tak wiem to te agresywne rasy...) są kochane a najmłodszego bardzo dobrze przyjęły oczywiście dzieci są nauczone nie męczyć i nie robić im krzywdy!
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bulterier moje marzenie bialy z czarna latka na oku,no ale polki co mam labradorke i 2 jamnikimama78 wrote:Nadrobilam czytanie
jest tyle tematów że odniose się tylko do paru:jeżeli chodzi o zwierzęta w domu to mam 2 psy amstaffa i pitbula(tak wiem to te agresywne rasy...) są kochane a najmłodszego bardzo dobrze przyjęły oczywiście dzieci są nauczone nie męczyć i nie robić im krzywdy!
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie brzuchow i ku zachecie dla agi wrzucilam nie-ciazowy beben dla pocieszenia i ku przestrodze- tylko cos mi sie obraz odwrocil:-)
anna maria, Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, malgos741, Iwone, iwcia77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem po spotkaniu z polozna ,teraz nie zaluje ze tam pojechalam,bardzo fajna kobietka.Pierwsze spotkanie bylo zapoznawcze wiec nie musialm duzo gadac ,bo ona robila to za nas dwie:-)
caffe, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
az sobie odwrocilam laptopa do gory nogamipolarmiś wrote:W temacie brzuchow i ku zachecie dla agi wrzucilam nie-ciazowy beben dla pocieszenia i ku przestrodze- tylko cos mi sie obraz odwrocil:-)
ja lubie puszyste panie
Iwone, anna maria, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Polarmiśku, brzuch jakby mój własny
.
Ja też nie musiałam być w ciąży żeby tak wyglądać. Teraz się pocieszam, że może dzięki temu, że już jest długo nie będzie rósł.
anna maria, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość