35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Pusurek, pisz o ksiazkach. Moze przerwiesz ta perwersyjna passe wywolana przez Bursztyna i Andrzeja
temat pojawil sie naturalnie
przeplatany zreszta momentami literatura
bliska77, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale, ale! zapomnialam, ze ja fotke mialam dzis wstawic w awatar! Zaraz pogonie chuopa do roboty, bo teraz go pogonilam do sklepu po lodzika
po lodzika do sklepu? od czego ma Pusurka?Bursztyn, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pusurek, pisz o ksiazkach. Moze przerwiesz ta perwersyjna passe wywolana przez Bursztyna i Andrzeja
Pusurek, Bursztyn, bliska77, Żanet, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:tak..Bursztyna dziś ewidentnie nosi..najpierw czepiła się brzucha i gaci Pusurka, potem próbowała się jarać łokciami - a że nic jej z tego nie wyszło....to pojechała po bandzie i podłączyła się do intymnej lewatywy Simby i Andrzeja....
ja eksplorowalam sformulowania "erotyczne zdjecia" ktore okazaly sie nieerotyczne, a potem Pusurek pisala ze eksponuje swoj lokioec w erotycznym kontekscie, wiec staralam to sobie jakos wyobrazic...bezskutecznie, no a wspolna lewatywa Wojtka i Andrzeja rozlozyla mnie na lopatki, przyznaje
Bozia3, bliska77, Myszonek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dlaczego? zainteresowanie moje bylo szczera mala ludzka istota, a ze mam niestety (ale pracuje nad tym
)preferencje wobec plci MOJEGO ewentualnego dziecka to inna sprawa...ale to nie oznacza ze nie lubie cudzych corek- akurat Agi malej nie znam- ale jesli fajna tak jak matka to pewnie polubilabym
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jedyne co moge na to powiedziec, to: ni chuja!
A tak bardzo chcialam porozmawiac o ksiazkach..
Aga szacun, ze chodzisz do biblioteki. W ogole lubie czytajacych czlowiekowCzytalyscie Morfine?
, miłością do ksiazek zaraziła mnie moja Mama
Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny