35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj moj maz uswiadomil mi, jak bardzo specyficzne jest to forum. To jest w gruncie rzeczy forum o jednym dniu w miesiacu a nawet kilku godzinach. Wiem, ze towarzyszy temu jeszcze milion tematow (badania, wspomagacze, IVF itd), ale zaczelismy sie zastanawiac jak by wygladalo takie forum dla facetow i jakie by tam rozmowy prowadzili
I jakich by skrotow uzywali? My mamy @, owulke, tempke. A oni?
- Jak tam Twoje plemy? Maratonczycy czy szachisci?
- Slabo.
- A jakie dopalacze bierzesz?
- Macanko i cynkowanko bylo przez dwa ostatnie cykle.
Wiem ze faceci moga sobie tylko wrozyc z fusow, bo nie maja zadnych obiektywnych objawow, ale to wlasnie mi uswiadomilo jakie jestesmy wyjatkoweReni, Pusurek, EwaT, Żanet, Bursztyn, iwcia77, Sabina, mysza1975, Monia37, samira, Kate 75, polarmiś, Mango, malgos741, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wczoraj moj maz uswiadomil mi, jak bardzo specyficzne jest to forum. To jest w gruncie rzeczy forum o jednym dniu w miesiacu a nawet kilku godzinach. Wiem, ze towarzyszy temu jeszcze milion tematow (badania, wspomagacze, IVF itd), ale zaczelismy sie zastanawiac jak by wygladalo takie forum dla facetow i jakie by tam rozmowy prowadzili
- Slabo.
Wiem ze faceci moga sobie tylko wrozyc z fusow, bo nie maja zadnych obiektywnych objawow, ale to wlasnie mi uswiadomilo jakie jestesmy wyjatkoweSimba, Reni, iwcia77, Bozia3, Sabina, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wczoraj moj maz uswiadomil mi, jak bardzo specyficzne jest to forum. To jest w gruncie rzeczy forum o jednym dniu w miesiacu a nawet kilku godzinach. Wiem, ze towarzyszy temu jeszcze milion tematow (badania, wspomagacze, IVF itd), ale zaczelismy sie zastanawiac jak by wygladalo takie forum dla facetow i jakie by tam rozmowy prowadzili
- Slabo.
Wiem ze faceci moga sobie tylko wrozyc z fusow, bo nie maja zadnych obiektywnych objawow, ale to wlasnie mi uswiadomilo jakie jestesmy wyjatkowe
połowa ludzkości to my a faceci niewieścieją
to oni zaczynaja być wyjątkowi, zaniedługo ci którzy nie golą pach i nog, nie depiluja klat i nie smierdza woda toal. z daleka beda w specjalnym rezerwacie.......ach gdzie ci mężczyzniBursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Andrzej ale Ciebie nie miała na myśli
tylko nas kobiety
EwaT wrote:ee tam wyjatkowe
to oni zaczynaja być wyjątkowi, zaniedługo ci którzy nie golą pach i nog, nie depiluja klat i nie smierdza woda toal. z daleka beda w specjalnym rezerwacie.......ach gdzie ci mężczyzniSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to oni zaczynaja być wyjątkowi, zaniedługo ci którzy nie golą pach i nog, nie depiluja klat i nie smierdza woda toal. z daleka beda w specjalnym rezerwacie.......ach gdzie ci mężczyzni
Moj maz goli pachy i pachnie woda toaletowa umiarkowanie
Ale to prawda, ze faceci niewiescieja.
Matka natura wie co robi - wiecej gayow = mniej dzieci = mniejsze przeludnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:29
-
Simba wrote:Moj maz goli pachy i pachnie woda toaletowa umiarkowanie
Ale to prawda, ze faceci niewiescieja.
Matka natura wie co robi - wiecej gayow = mniej dzieci = mniejsze przeludnienie
matka historia tez wie co robi dlatego od czasu do czasu wypuszcza egzemplarz Hitleramama78 lubi tę wiadomość
-
to oni zaczynaja być wyjątkowi, zaniedługo ci którzy nie golą pach i nog, nie depiluja klat i nie smierdza woda toal. z daleka beda w specjalnym rezerwacie.......ach gdzie ci mężczyzni -
paszczakin wrote:za to lesbijskie pary moga wiecej- 2 naraz moga byc w ciazy.
spoooro widzialam takich par przy inseminacjach, ale chyba jednak tylko jedna mialla byc mama..
lesbijskie pary to nie pary tylko dwie baby
jak dla mnie- tyle co dwie samotne matkiIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A golone jajka?
facet dla mnie ma sie golic tylko na gebie, i to niekoniecznie codziennie, woda, mydlo i dezodorant = codziennie. I wystarczy.Pusurek, Iwone, Bozia3, Alis, Sabina, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:na szczęście oprócz UE i poprawnośći politycznej dla przeciwwagi mamy na świecie Rosję i Putina...- dzięki ci Panie za to
Niech dobry Bog ksiedzu w dzieciach wynagrodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:41
Simba, Reni, Sabina, samira lubią tę wiadomość