X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj moj maz uswiadomil mi, jak bardzo specyficzne jest to forum. To jest w gruncie rzeczy forum o jednym dniu w miesiacu a nawet kilku godzinach. Wiem, ze towarzyszy temu jeszcze milion tematow (badania, wspomagacze, IVF itd), ale zaczelismy sie zastanawiac jak by wygladalo takie forum dla facetow i jakie by tam rozmowy prowadzili :) I jakich by skrotow uzywali? My mamy @, owulke, tempke. A oni?
    - Jak tam Twoje plemy? Maratonczycy czy szachisci?
    - Slabo.
    - A jakie dopalacze bierzesz?
    - Macanko i cynkowanko bylo przez dwa ostatnie cykle.
    ;)
    Wiem ze faceci moga sobie tylko wrozyc z fusow, bo nie maja zadnych obiektywnych objawow, ale to wlasnie mi uswiadomilo jakie jestesmy wyjatkowe :)

Reni, Pusurek, EwaT, Żanet, Bursztyn, iwcia77, Sabina, mysza1975, Monia37, samira, Kate 75, polarmiś, Mango, malgos741, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wczoraj moj maz uswiadomil mi, jak bardzo specyficzne jest to forum. To jest w gruncie rzeczy forum o jednym dniu w miesiacu a nawet kilku godzinach. Wiem, ze towarzyszy temu jeszcze milion tematow (badania, wspomagacze, IVF itd), ale zaczelismy sie zastanawiac jak by wygladalo takie forum dla facetow i jakie by tam rozmowy prowadzili :) I jakich by skrotow uzywali? My mamy @, owulke, tempke. A oni?
    - Slabo.
    ;)
    Wiem ze faceci moga sobie tylko wrozyc z fusow, bo nie maja zadnych obiektywnych objawow, ale to wlasnie mi uswiadomilo jakie jestesmy wyjatkowe :)
    Meskie forum tego typu nie mialoby racji bytu. Ktory samiec przyzna sie, ze cos z nim byc moze nie tak, jak oni wszyscy alfa? ;)

Simba, Reni, iwcia77, Bozia3, Sabina, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    - Slabo.
    ;)
    ee tam wyjatkowe
    połowa ludzkości to my a faceci niewieścieją
    to oni zaczynaja być wyjątkowi, zaniedługo ci którzy nie golą pach i nog, nie depiluja klat i nie smierdza woda toal. z daleka beda w specjalnym rezerwacie.......ach gdzie ci mężczyzni :)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Meskie forum tego typu nie mialoby racji bytu. Ktory samiec przyzna sie, ze cos z nim byc moze nie tak, jak oni wszyscy alfa? ;)

No wiem, wiem :)

Pusurek lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrzej ale Ciebie nie miała na myśli ;-) tylko nas kobiety ;-)
    EwaT wrote:
    ee tam wyjatkowe
    to oni zaczynaja być wyjątkowi, zaniedługo ci którzy nie golą pach i nog, nie depiluja klat i nie smierdza woda toal. z daleka beda w specjalnym rezerwacie.......ach gdzie ci mężczyzni :)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Andrzej ale Ciebie nie miała na myśli ;-) tylko nas kobiety ;-)

ja tak ogólnie pisałem ;)

Reni, polarmiś lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ee tam wyjatkowe

Moj maz goli pachy i pachnie woda toaletowa umiarkowanie :)
    Ale to prawda, ze faceci niewiescieja.
    Matka natura wie co robi - wiecej gayow = mniej dzieci = mniejsze przeludnienie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:29

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moj maz goli pachy i pachnie woda toaletowa umiarkowanie :)
    Ale to prawda, ze faceci niewiescieja.
    Matka natura wie co robi - wiecej gayow = mniej dzieci = mniejsze przeludnienie :P

matka historia tez wie co robi dlatego od czasu do czasu wypuszcza egzemplarz Hitlera

mama78 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moj maz goli pachy
    o kurde....serio? jakos tak....no nie wiem....nie podoba mi sie za bardzo......no ale skoro dla Ciebie Ok to OK

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ee tam wyjatkowe
    niestety.... :/

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a juz najgorsi sa ci prosto od manicurzystki z bezbarwnym lakieram

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    matka historia tez wie co robi dlatego od czasu do czasu wypuszcza egzemplarz Hitlera

Tez fakt.
    Albo HIV i inne na trzy litery

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a juz najgorsi sa ci prosto od manicurzystki z bezbarwnym lakieram
    fuj

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    za to lesbijskie pary moga wiecej- 2 naraz moga byc w ciazy.

spoooro widzialam takich par przy inseminacjach, ale chyba jednak tylko jedna mialla byc mama..

lesbijskie pary to nie pary tylko dwie baby
    jak dla mnie- tyle co dwie samotne matki

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o kurde....serio? jakos tak....no nie wiem....nie podoba mi sie za bardzo......no ale skoro dla Ciebie Ok to OK

A golone jajka? ;)

Simba lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tez fakt.
    Albo HIV i inne na trzy litery

na szczęście oprócz UE i poprawnośći politycznej dla przeciwwagi mamy na świecie Rosję i Putina...- dzięki ci Panie za to

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A golone jajka? ;)
    nie, dziekuje, postoje ;)
    facet dla mnie ma sie golic tylko na gebie, i to niekoniecznie codziennie, woda, mydlo i dezodorant = codziennie. I wystarczy.

Pusurek, Iwone, Bozia3, Alis, Sabina, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na szczęście oprócz UE i poprawnośći politycznej dla przeciwwagi mamy na świecie Rosję i Putina...- dzięki ci Panie za to
    Ksieze Andrzeju, jednak! Stalo sie!!! Spektakularne nawrocenie! :)
    Niech dobry Bog ksiedzu w dzieciach wynagrodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 11:41

Simba, Reni, Sabina, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fuj

najlepszy jest taki samiec w lekko nieswiezych kalesonach i zarostem gdzie sie da żądający obiadu na czas ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    najlepszy jest taki samiec w lekko nieswiezych kalesonach i zarostem gdzie sie da żądający obiadu na czas ;)
    hahahaha :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2760 2761 2762 2763 2764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ