35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
własnie staram sobie wyobrazić dziecko u mnie z przodu
kurcze w ciązy cycki jeszcze się powiększą.. to jak to dziecko ułożyć? pod nimi? czy między nimi..
nie coś moja wyobraźnia nie działaPusurek, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Ciekawe czy na taka kaleka lalke, mozna jakas rente z ZUS-u wyrwac?To to by mozna bylo nazwac inwestycja
Pusurek, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:własnie staram sobie wyobrazić dziecko u mnie z przodu
kurcze w ciązy cycki jeszcze się powiększą.. to jak to dziecko ułożyć? pod nimi? czy między nimi..
nie coś moja wyobraźnia nie działa
One mietkie te cycki, nie? Poza tym robisz tak, sluchaj: dajesz cycka przez zawinieciem w chuste, wtedy on jest pusty, czaiszNo i kladziesz tam gdzie pusto, uwazajac, zeby sie strony nie popierdzielily. I juz!
Reni, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
dobry wszystkim
u mnie słońce i ptaszki ćwierkaja
porządków ciąg dalszy bo mnie męczy ten nest syndrome
chętnie bym już wszystkie bodziaki uprała w Lovelli i wyprasowała ale przeciez do czerwca i tak sie zakurzą..to chociaz posegreguję wszystkie ciuszki rozmiarami a mam ich tyle że zupełnie musze sie wynieść z szafy która stoi w sypialence małego i dokupić jakies komody z głebokimi szufladami do naszej sypialniMonia37 lubi tę wiadomość
-
a jak się napełni to mi dzieciaka udusi
rany boskie
Pusurek wrote:One mietkie te cycki, nie? Poza tym robisz tak, sluchaj: dajesz cycka przez zawinieciem w chuste, wtedy on jest pusty, czaiszNo i kladziesz tam gdzie pusto, uwazajac, zeby sie strony nie popierdzielily. I juz!
Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krem na odparzenia .. z tymi kupami nic nie wiadomo
Pusurek wrote:A w ogole kupilabym cos dla dziecka, bo mi sie nudzi i mam potrzebe szopingu! Co tam jeszcze jest potrzebne z gadzetow? Tylko nie pieluchy i nie ciuchy, chyba, ze blekitnePusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://www.shaggybrown.pl/trixie-my-kitty-darling-scratching-post-zamek-p-3198.html
możesz użyć jako przewijak
Pusurek wrote:Nie no, cos takiego duzego, fajnego, zeby jeszcze kota mogla pouzywac!Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:http://www.shaggybrown.pl/trixie-my-kitty-darling-scratching-post-zamek-p-3198.html
możesz użyć jako przewijakReni lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Znaczy old school?
One sa fajne, bo dziecko jak podskakuje, to moze napedzic go w ruch i samo sobie powibrowac
Takie perpetuum mobile
Tak,tak, tak, zawsze miał radochę jak mu się udało rozbujać samemuReni, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość