X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ta do szkoły to nie pyskuje..

Dzizas, nie pyskuje, kasy nie chce, kompa i ciuchow nie pozycza, sam miod ;) :P

Reni, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

właśnie spożywam miód .. więc i lalka mi nie potrzebna.. ja to jestem ekonomiczna ;-)
    Pusurek wrote:
    Dzizas, nie pyskuje, kasy nie chce, kompa i ciuchow nie pozycza, sam miod ;) :P

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jest w drugą stronę ;-)
    niby tak, ale to zawsze lepiej miec dupe na dupie niz dupe na plecach... ;)

Reni, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    właśnie spożywam miód .. więc i lalka mi nie potrzebna..

Dosyc logicznie rozumujesz... :D

Reni lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na post afrykanski nigdy nie jest za pozno!

A lale kup sobie ze 2 przynajmniej, taka do cycka i taka co juz do szkoly chodzi tez ;) :D
    :D
    jakie do szkoly??? kupie 3 takie do cyca i zawsze beda z mamusia ;)

Pusurek, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A moze bezpieczniej przy gotowaniu małą z dala od kuchni trzymać? Odwrocisz sie i zaczepisz nia o garnek
    Jak jak się uda ewentualnie taki bujak fotelik kupię.. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, bo ja nie w temacie

Reni,

Bujak, leżaczek - genialne rozwiązania, miałam i mieć będę ;)

Pusurek, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakie do szkoly??? kupie 3 takie do cyca i zawsze beda z mamusia ;)

A okres przedszkolny i wczesnoszkolny? Robienie sniadanka, worek na kapcie, plan lekcji i wywiadowki? Nie dasz chyba sobie tego odebrac? Musisz miec jeszcze jedna wieksza i juz! :D ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki bujaczek by sie przydal, gdyby owa pani miala jeszcze jedno, moglaby bujac noga ;)

http://images33.fotosik.pl/58/3a29d286c2e280c3.jpg

Żanet lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A okres przedszkolny i wczesnoszkolny? Robienie sniadanka, worek na kapcie, plan lekcji i wywiadowki? Nie dasz chyba sobie tego odebrac? Musisz miec jeszcze jedna wieksza i juz! :D ;)
    przeciez nie po to lale kupie zeby im sniadanka robic i na wywiadowki chodzic, bede tylko w wozku wozic po miescie a w domu niech se same radza ;) i na wakacje mozna wyjechac na pare tygodni...bez dzieci ;)

Reni, Żanet, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja chyba też jestem za.. nie musi być wibrujący
    mam kontakt wzrokowy z malcem a z drugiej strony jest w bezpiecznej odległości
    Żanet wrote:
    Reni,

Pusurek, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przeciez nie po to lale kupie zeby im sniadanka robic i na wywiadowki chodzic, bede tylko w wozku wozic po miescie a w domu niech se same radza ;) i na wakacje mozna wyjechac na pare tygodni...bez dzieci ;)

To tez prawda... ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry ale chyba zmieniam zdanie na temat karmienia piersią..

obrzydliwe.. i przyznam się szczerze, że drażni mnie widok wymiona wywalonego w miejscu publicznym np. w centrum handlowym.. bez urazy ale uważam, że mogłaby się kobieta zasłonić..

a gdzie ten bujaczek? bo na focie laska na poduszce ma 2 dzieci

Pusurek wrote:
    Taki bujaczek by sie przydal, gdyby owa pani miala jeszcze jedno, moglaby bujac noga ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a gdzie ten bujaczek?

Nie ma, ale by sie przydal, jakby miala trzecie... ;)

Reni, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa nie zatrybiłam... zakleiłam się miodem ;-)
    Pusurek wrote:
    Nie ma, ale by sie przydal, jakby miala trzecie... ;)

Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sorry ale chyba zmieniam zdanie na temat karmienia piersią..

obrzydliwe.. i przyznam się szczerze, że drażni mnie widok wymiona wywalonego w miejscu publicznym np. w centrum handlowym.. bez urazy ale uważam, że mogłaby się kobieta zasłonić..
    Widzisz, bo kobita nie ma bluzki do karmienia. Jakby miala to bys nic nie zobaczyla :P

• Alis Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja nad tym nosidelkiem tez dlugo myslalam, tu ludzie sporo kupuja, bo to skandynawska firma, a potem sprzedaja prawie nie uzywane.
    To co podobno jest minusem, to , ze u dolu jest za waskie, nozki dziecka nie sa fizjologicznie odwiedzione, co nie jest zdrowe dla stawow biodrowych. No i podobno szelki sa tak skonstruowane, ze wpijaja sie w plecy.
    Ja przymierzalam takie bez obciazenia, wydawalo sie wygodnie, ale z dzieciatkiem 5 kg moglo byc inaczej. Ale odpuscilam ze wzglegu na te bioderka...

Widziałam właśnie w opiniach, że niektórzy narzekali, że nie wygodne. A w chustach ułożenie bioder jest prawidłowe?

aY05p2.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Matko przenajświętsza, jak któraś chce bliźniaki, to niech się zastanowi nad ta alergią ;)

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i ja chyba też jestem za.. nie musi być wibrujący
    mam kontakt wzrokowy z malcem a z drugiej strony jest w bezpiecznej odległości

Wibracje to tylko dla mnie ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Reni,

a jaki Ty masz? Bo ja się najbardziej w tym kierunku zwracam - tylko zbieram opinie o tych bujaczkach - które są dobre?

Żanet lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Widziałam właśnie w opiniach, że niektórzy narzekali, że nie wygodne. A w chustach ułożenie bioder jest prawidłowe?
    Chusty maja szerokie doly ( np. mei tai ) dziecko jest w pozycji zabki, czyli nozki silnie odwiedzione w stawie biodrowym, tak jak przy szerokim pieluszkowaniu. Wiazesz chuste tak, jak duze jest dziecko i jego potrzeby, w nosidelku jest to niestety ograniczone, jeden rozmiar i juz.

‹‹ 2757 2758 2759 2760 2761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ