35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:nie, dziekuje, postoje
facet dla mnie ma sie golic tylko na gebie, i to niekoniecznie codziennie, woda, mydlo i dezodorant = codziennie. I wystarczy.
Yyyyyyyy nieeeeee - ja jestem za usuwaniem gaszczu u facetow. Oprocz klaty, nog, plecow...iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a ja po wizycie w klinice- odbior wynikow.. jest pieknie..
u chuopa wszytko ok, ja jeden wynik poza norma, AMH 7,1- gdyby nie to, ze mialam tysiac pincet USG to mozna by bylo podejrzewac PCOS, ale nie, mam po kilka pecherzykow, w tym jeden dominujacy..
Oznacza to, ze mam rezerwe jajek do 70-tki.. takze moje drogie, jak wasze corki beda rodzic dzieci, ja bede rodzic moje 15 dziecko z wpadkiW koncu sie chyba kiedys naucze, jak je robic, nie?
tak czy inaczej- w polowie kwietnia IUI wspomagana progesteronem. I na poczatku maja pozytywny test. Rodze w styczniu 2015.
to sie nazywa konkretny plan
zamiast marudzenia- ale ja niewiem czy dam jeszcze radeeeeeeeeeee...jak to niektóre czyniąBursztyn lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a ja po wizycie w klinice- odbior wynikow.. jest pieknie..
u chuopa wszytko ok, ja jeden wynik poza norma, AMH 7,1- gdyby nie to, ze mialam tysiac pincet USG to mozna by bylo podejrzewac PCOS, ale nie, mam po kilka pecherzykow, w tym jeden dominujacy..
Oznacza to, ze mam rezerwe jajek do 70-tki.. takze moje drogie, jak wasze corki beda rodzic dzieci, ja bede rodzic moje 15 dziecko z wpadkiW koncu sie chyba kiedys naucze, jak je robic, nie?
tak czy inaczej- w polowie kwietnia IUI wspomagana progesteronem. I na poczatku maja pozytywny test. Rodze w styczniu 2015.
Super wiesci Paszczakpaszczakin lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no nie do konca sie zgadza, ale zostawmy te mroczne czasy i radujmy sie z Twojego powrotu na lono...
Bursztynie- to że szanowny KK dokładnie wie jak Stwórca wygląda, gdzie mieszka i czego od nas chce nie znaczy jeszcze że ja to musze łyknąć.
Nie neguje istnienia Stwórcy natomiast mam swoje zdanie na ten temat.paszczakin, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztynie- to że szanowny KK dokładnie wie jak Stwórca wygląda, gdzie mieszka i czego od nas chce nie znaczy jeszcze że ja to musze łyknąć.
Nie neguje istnienia Stwórcy natomiast mam swoje zdanie na ten temat.
My Pastafarianie, tez dokladnie wiemy jak wyglada Stworca i czego od nas chce. To cos zlego?
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny