35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis a nie boisz się, że jak się dziecko do Ciebie przyzwyczai to już do taty nie pójdzie.. albo co gorsza tata się przyzwyczai, że nie musi nic robić i już nie bedzie chciał nosić ..
co to obesrania... i właśnie dlatego chusty nie będzie
Alis wrote:a jak dziecko dojdzie do 7 kilo to kupimy nosidełko, żeby mąż sobie ponosił
Ciekawe tylko, czy jak młode się obsera to do takiej kangurzej mamy to przeciekaAlis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Ale na stronie Tuli są nosidełka, które mają szerokie doły... Chyba się zdecyduję na chustę na początek, a jak dziecko dojdzie do 7 kilo to kupimy nosidełko, żeby mąż sobie ponosił
http://www.babytula.pl/pages/jak-wybrac-nosidelko-chuste
Fascynuje mnie bycie kangurem i trzymanie dziecka cały czas przy sobie. Chce ja przytulać, ale tez nie chcę jej non stop na rękach nosić. Tylko do kuchni nie będę jej zabierać. No i dźwiganie wózka mnie nie pociąga. Wózek strasznie ruchy ogranicza. Ciekawe tylko, czy jak młode się obsera to do takiej kangurzej mamy to przeciekaZawsze mozna tez pieluche zalozyc
A jak sie obsra i bokiem wyleci, to jaka roznica czy w nosidelku, czy w chuscie czy w wozku?Najgorzej jak chuop bedzie poszkodowany, bo to go moze zniechecic do konca zycia
Oni wszyscy tacy delikatni...
Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:laski co miały hsg
jak to jest czy po tym badaniu trzeba odczekać ze staraniami
czy ten kontrast jest jakiś niebezpieczny dla przyszłego zarodka czy jakoś tak?
Ja mialam z USG.
I nic mi ginekolog nie mowila o szkodliwosci starania sie.Reni lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Jak nie urok to sraczka.
Odebrałam dziś wyniki. TSH 5,07 (jeszcze 4 tygodnie temu było 0,25)! FT4 18,82. Masakra jakaś.
Pociesza mnie tylko to, że ja jestem po usunięciu tarczycy i że w ciąży ważniejsze jest FT4, które określa poziom wolnej tyroksyny. TSH to hormon, który pobudza tarczycę do produkcji tyroksyny i trójjodotyroniny. Ja tarczycy nie mam i przyjmuje Eutyrox.
-
Pusurek wrote:Listonosz jest kobieta, a sasiedzi to staruszki, siedza sobie w swoich ogrodach. Lodzik jak lodzik, same wiecie
Smietankowy!
Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Na fejsie krąży zdjęcie wzbudzające różne emocje. Jedni chwalą za odwagę i prawdę, inni patrzą z obrzydzeniem. Mnie się tam podoba - bo jest bez ściemy....
Nieciężarnym proponuje przyjrzenie się piersiom - widać tam sławetne żyły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/838b132b7f1d.jpgReni, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
boże myślałam, ze to facet cycki sobie przyprawił i ma taki owłosiony brzuch
a to rozstępy
ciekawe czym sie baba kierowała publikując takie zdjęcie to trzeba mieć beret zrytyBursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:boże myślałam, ze to facet cycki sobie przyprawił i ma taki owłosiony brzuch
a to rozstępy
ciekawe czym sie baba kierowała publikując takie zdjęcie to trzeba mieć beret zrytypolarmiś lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:boże myślałam, ze to facet cycki sobie przyprawił i ma taki owłosiony brzuch
a to rozstępy
ciekawe czym sie baba kierowała publikując takie zdjęcie to trzeba mieć beret zrytyReni, samira, polarmiś, Kate 75, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem ..dla mnie karmienie dziecka piersią to jest taka intymna sytuacja, że nie wiem czy bym chciała, żeby krążyło to potem po necie
EwaT wrote:kto niechce niech nie patrzy...dla nich sa photoshopyanna maria, samira lubią tę wiadomość
-
tu nie chodzi o to czy ma rozstępy czy nie.. jeśli to była reklama w szczytnym celu to rozumiem ..ale jeśl fota na fb no to nie ..
Bozia3 wrote:zupełnie Reni nie tak.... ta kobieta to zrobiła dla reklamy - naturalności i prawdziwego życia....dlaczego ma zryty beret? ma zryty brzuch....urodziła bliźniaki - i taki brzuch ma wiele kobiet zaraz po porodzie. Ja miałam bardzo podobny,,,samira lubi tę wiadomość