SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis a nie boisz się, że jak się dziecko do Ciebie przyzwyczai to już do taty nie pójdzie.. albo co gorsza tata się przyzwyczai, że nie musi nic robić i już nie bedzie chciał nosić .. :-)

co to obesrania... i właśnie dlatego chusty nie będzie hahaa2.gif
    Alis wrote:
    a jak dziecko dojdzie do 7 kilo to kupimy nosidełko, żeby mąż sobie ponosił :)

Ciekawe tylko, czy jak młode się obsera to do takiej kangurzej mamy to przecieka ;)

Alis lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a lekarz już widział wyniki? co on na to? jakie kroki dalej podejmie?
    mysza1975 wrote:
    Odebrałam dziś wyniki. TSH 5,07 (jeszcze 4 tygodnie temu było 0,25)! FT4 18,82. Masakra jakaś.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u Nas w wwie chodniki kładą na stałe ;-) i za miękkie nie są ;-)

no wiem....u Was tych słoików...tfu..chodników pełno ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoików tfu.. niestety pełno
    EwaT wrote:
    no wiem....u Was tych słoików...tfu..chodników pełno ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro jadę na działkę.. mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo też mam ochotę poleżeć na leżaczku

Pusurek lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja jutro jadę na działkę.. mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo też mam ochotę poleżeć na leżaczku

rybke wywietrzyć ? :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mówi się wywietrzyć tylko dotlenić ;-)
    EwaT wrote:
    rybke wywietrzyć ? :)

Simba, iwcia77, EwaT, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Pasurek,
    Sąsiad czy listonosz??? hehe...

Listonosz jest kobieta, a sasiedzi to staruszki, siedza sobie w swoich ogrodach. Lodzik jak lodzik, same wiecie ;) Smietankowy! :P

Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ale na stronie Tuli są nosidełka, które mają szerokie doły... Chyba się zdecyduję na chustę na początek, a jak dziecko dojdzie do 7 kilo to kupimy nosidełko, żeby mąż sobie ponosił :)

http://www.babytula.pl/pages/jak-wybrac-nosidelko-chuste

Fascynuje mnie bycie kangurem i trzymanie dziecka cały czas przy sobie. Chce ja przytulać, ale tez nie chcę jej non stop na rękach nosić. Tylko do kuchni nie będę jej zabierać. No i dźwiganie wózka mnie nie pociąga. Wózek strasznie ruchy ogranicza. Ciekawe tylko, czy jak młode się obsera to do takiej kangurzej mamy to przecieka ;)
    Dlatego byla opcja uszycia chusty z zaslony prysznicowej ;) Zawsze mozna tez pieluche zalozyc ;)
    A jak sie obsra i bokiem wyleci, to jaka roznica czy w nosidelku, czy w chuscie czy w wozku? ;) Najgorzej jak chuop bedzie poszkodowany, bo to go moze zniechecic do konca zycia ;) :D Oni wszyscy tacy delikatni... ;)

Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski co miały hsg
    jak to jest czy po tym badaniu trzeba odczekać ze staraniami
    czy ten kontrast jest jakiś niebezpieczny dla przyszłego zarodka czy jakoś tak?

Ja mialam z USG.
    I nic mi ginekolog nie mowila o szkodliwosci starania sie.

Reni lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Jak nie urok to sraczka.

Odebrałam dziś wyniki. TSH 5,07 (jeszcze 4 tygodnie temu było 0,25)! FT4 18,82. Masakra jakaś.

Pociesza mnie tylko to, że ja jestem po usunięciu tarczycy i że w ciąży ważniejsze jest FT4, które określa poziom wolnej tyroksyny. TSH to hormon, który pobudza tarczycę do produkcji tyroksyny i trójjodotyroniny. Ja tarczycy nie mam i przyjmuje Eutyrox.
    Mysza, Endo zwiększy Ci dawkę? Ja mam hashiomoto i dawkę zwiększona pomimo dobrych wyników. Tłumaczył to tak, że trzeba zabezpieczyć rosnące dziecko przed niedoczynnością ;)

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a lekarz już widział wyniki? co on na to? jakie kroki dalej podejmie?

Endo w poniedziałek.

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Listonosz jest kobieta, a sasiedzi to staruszki, siedza sobie w swoich ogrodach. Lodzik jak lodzik, same wiecie ;) Smietankowy! :P
    czyli dzień jak co dzień...że Tobie się jeszcze ten leżaczek nie znudził...ocipiałabym od takiego nieróbstwa..:)

Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fejsie krąży zdjęcie wzbudzające różne emocje. Jedni chwalą za odwagę i prawdę, inni patrzą z obrzydzeniem. Mnie się tam podoba - bo jest bez ściemy....

Nieciężarnym proponuje przyjrzenie się piersiom - widać tam sławetne żyły :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/838b132b7f1d.jpg

Reni, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boże myślałam, ze to facet cycki sobie przyprawił i ma taki owłosiony brzuch
    a to rozstępy
    ciekawe czym sie baba kierowała publikując takie zdjęcie to trzeba mieć beret zryty

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety...Bursztyn patrz!

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a to rozstępy
    ciekawe czym sie baba kierowała publikując takie zdjęcie to trzeba mieć beret zryty
    kto niechce niech nie patrzy...dla nich sa photoshopy

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a to rozstępy
    zupełnie Reni nie tak.... ta kobieta to zrobiła dla reklamy - naturalności i prawdziwego życia....dlaczego ma zryty beret? ma zryty brzuch....urodziła bliźniaki - i taki brzuch ma wiele kobiet zaraz po porodzie. Ja miałam bardzo podobny,,,

Reni, samira, polarmiś, Kate 75, mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem ..dla mnie karmienie dziecka piersią to jest taka intymna sytuacja, że nie wiem czy bym chciała, żeby krążyło to potem po necie
    EwaT wrote:
    kto niechce niech nie patrzy...dla nich sa photoshopy

anna maria, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu nie chodzi o to czy ma rozstępy czy nie.. jeśli to była reklama w szczytnym celu to rozumiem ..ale jeśl fota na fb no to nie ..
    Bozia3 wrote:
    zupełnie Reni nie tak.... ta kobieta to zrobiła dla reklamy - naturalności i prawdziwego życia....dlaczego ma zryty beret? ma zryty brzuch....urodziła bliźniaki - i taki brzuch ma wiele kobiet zaraz po porodzie. Ja miałam bardzo podobny,,,

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 2763 2764 2765 2766 2767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ