X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poważnie na pierwszy rzut oka pomyślałam, że to jakiś facet transik ..

anna maria lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli dzień jak co dzień...że Tobie się jeszcze ten leżaczek nie znudził...ocipiałabym od takiego nieróbstwa..:)

Lezaczek nie jest non stop, tylko wtedy kiedy jest slonce, a to tu nie jest czesta sprawa. I nie nudzi mi sie, bo sobie czytam, a to akurat kocham :)

Simba, Reni lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

dobrze że jest laser...ostatnio czytałam o usuwaniu rozstepow i niektóre babki piszą że mają jakby nową skórę, fajnie sie czyta takie pocieszajace wieści :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, ja tez myslalam, ze na fotce to facet... :D
    A brzuch brzydki, rozumiem, ze duzy, bo to blizniaki, ale one juz sa calkiem spore, czyli to nie jest fotka 3 dnia po porodzie ;) Moze pani z fotki jest z Norwegii, tu mozesz miec + 20 po ciazy kolejne 15 lat, bo przeciez wlasnie urodzilas dzieci. ;)
    I rozstepy, ble ;)

Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tu nie chodzi o to czy ma rozstępy czy nie.. jeśli to była reklama w szczytnym celu to rozumiem ..ale jeśl fota na fb no to nie ..

Zgadzam sie z Toba. Poza tym zdjecia moga byc tez estetyczne, bez retuszu - na przyklad zrobione pod innym katem i przy innym swietle i moze nie a az tak bliska. A to jest dla mnie niesmaczne.

Reni, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurka, ja tez myslalam, ze na fotce to facet... :D
    A brzuch brzydki, rozumiem, ze duzy, bo to blizniaki, ale one juz sa calkiem spore, czyli to nie jest fotka 3 dnia po porodzie ;) Moze pani z fotki jest z Norwegii, tu mozesz miec + 20 po ciazy kolejne 15 lat, bo przeciez wlasnie urodzilas dzieci. ;)
    I rozstepy, ble ;)

dlaczego ble? przeciez ta pani ich nie ma na własne życzenie

polarmiś, mama78 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zgadzam sie z Toba. Poza tym zdjecia moga byc tez estetyczne, bez retuszu - na przyklad zrobione pod innym katem i przy innym swietle i moze nie a az tak bliska. A to jest dla mnie niesmaczne.

zrobie ci zdjencie z bliska i bez retuszu na kolonii, bendzie fajne
    Andżej

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a goowno,
    ciąża to sprawa bardzo indywidualna, można czuć się znakomicie, pięknie wyglądać, mieć wsparcie swojego mężczyzny lub to tylko pobożne życzenia.
    Jest jak jest, wszystkie wiemy, że ciało się zmienia, nigdy nie jest już takie samo, niby facet cię kocha taką jaka jesteś, Ty tez siebie w pełni akceptujesz, przecież dokonałaś wielkiej rzeczy, donosiłaś i urodziłaś Wasze dziecko. Jest tylko jedno ale, to Ty patrzysz na siebie w lustro i widzisz co widzisz, a kiedyś tak nie było...

Bursztyn, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    a goowno,
    ciąża to sprawa bardzo indywidualna, można czuć się znakomicie, pięknie wyglądać, mieć wsparcie swojego mężczyzny lub to tylko pobożne życzenia.
    Jest jak jest, wszystkie wiemy, że ciało się zmienia, nigdy nie jest już takie samo, niby facet cię kocha taką jaka jesteś, Ty tez siebie w pełni akceptujesz, przecież dokonałaś wielkiej rzeczy, donosiłaś i urodziłaś Wasze dziecko. Jest tylko jedno ale, to Ty patrzysz na siebie w lustro i widzisz co widzisz, a kiedyś tak nie było...

ale tego nie zrozumia te których to nie spotkało Zanetko

Żanet lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego ble? przeciez ta pani ich nie ma na własne życzenie

Niestety czesto rozstepy w ciazy miewa sie na wlasne zyczenie. Owszem sa obciazenia genetyczne, mozna miec tendencje to rozstepow po przytyciu 2 kg, ale jak sie wpierdacza w ciazy za dwoje i przybiera na wadze 25 kg, to to jest moim zdaniem na zyczenie. Dziecko nawet duze + wody z lozyskiem waza ok. 10 kg, to skora jest w stanie wytrzymac przy odpowiedniej pielegnacji, no ale 20 to juz raczej nie...

Żanet, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale tego nie zrozumia te których to nie spotkało Zanetko

Mnie to juz kiedys spotkalo, a mam zupelnie inne zdanie niz ty.

Reni, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam efekty po takim laserze.. kiedyś na tvn trafiłam program życie bez wstydu i laska miała rozstępy wszędzie
    i to takie dosyć głębokie..cały rok chodziła w długim rękawie i długich spodniach
    efekt zabiegów był super
    EwaT wrote:
    dobrze że jest laser...ostatnio czytałam o usuwaniu rozstepow i niektóre babki piszą że mają jakby nową skórę, fajnie sie czyta takie pocieszajace wieści :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pamiętaj tylko, żeby zrobić to jak najszybciej. Stare rozstępy są nie do naprawienia. Świeże, fioletowe i czerwone rany mozna jeszcze ratować i laserowo zamykać. Białe, stare smużki już są nie do cofnięcia.

Żanet, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widziałam efekty po takim laserze.. kiedyś na tvn trafiłam program życie bez wstydu i laska miała rozstępy wszędzie
    i to takie dosyć głębokie..cały rok chodziła w długim rękawie i długich spodniach
    efekt zabiegów był super

Znaczy trzeba zaczac odkladac kase, bo te ichnie kliniki do tanich nie naleza ;) Najpierw kasa na rozstepy, potem na nowe cycki ;) :D

Reni, Żanet, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro zegarki do przodu więc nie trzeba gasić światła ;-)
    paszczakin wrote:
    wiecie, ze jutro jest ta bezsensowna godzina ziemi? idea poroniona, ale durex ma fajna reklame do tego.. ode mnie z dedykacja dla nas wszytkich na weekend..

https://www.youtube.com/watch?v=d6VPUTtuKuk

Żanet, Simba lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy trzeba zaczac odkladac kase, bo te ichnie kliniki do tanich nie naleza ;) Najpierw kasa na rozstepy, potem na nowe cycki ;) :D

I waginoplastykę ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niestety czesto rozstepy w ciazy miewa sie na wlasne zyczenie. Owszem sa obciazenia genetyczne, mozna miec tendencje to rozstepow po przytyciu 2 kg, ale jak sie wpierdacza w ciazy za dwoje i przybiera na wadze 25 kg, to to jest moim zdaniem na zyczenie. Dziecko nawet duze + wody z lozyskiem waza ok. 10 kg, to skora jest w stanie wytrzymac przy odpowiedniej pielegnacji, no ale 20 to juz raczej nie...

Ja w pierwszej ciaży w pierwszych miesiącach schudłam, a rozstępy pojawiły mi się już po paru tygodniach - na piersiach i na biodrach - to wpływ hormonów, a nie tycia.

Na brzuchu po 2 porodach nie mam ani jednego

Pusurek, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    I waginoplastykę ;)

i zęby i hemoroidy i żylaki ;)
    kurwa!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To jest po prostu nieprawda co piszesz. Wiele kobiet z ogromnymi brzuchami nie ma potem rozstępów, a wiele szczupłych, nawet bez ciąży mają je...to sprawa genetyki, czy predyspozycji. To tak jak cellulit - chude nawet go mają, a czasem te apetyczne pączusie są pulchne, ale gładkie...

Żanet, samira, polarmiś, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Ja w pierwszej ciaży w pierwszych miesiącach schudłam, a rozstępy pojawiły mi się już po paru tygodniach - na piersiach i na biodrach - to wpływ hormonów, a nie tycia.

Na brzuchu po 2 porodach nie mam ani jednego

tez czytałam że kortyzol to winowajca
    poza tym drobna kobieta ma większe szanse, moja mama sie nie objadała, drobna kobietka a opowiadała że przy moim bracie brzuch jej pękał dosłownie z dnia na dzień ;)

‹‹ 2764 2765 2766 2767 2768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ