35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:czyli dzień jak co dzień...że Tobie się jeszcze ten leżaczek nie znudził...ocipiałabym od takiego nieróbstwa..
Lezaczek nie jest non stop, tylko wtedy kiedy jest slonce, a to tu nie jest czesta sprawa. I nie nudzi mi sie, bo sobie czytam, a to akurat kochamSimba, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurka, ja tez myslalam, ze na fotce to facet...
A brzuch brzydki, rozumiem, ze duzy, bo to blizniaki, ale one juz sa calkiem spore, czyli to nie jest fotka 3 dnia po porodzieMoze pani z fotki jest z Norwegii, tu mozesz miec + 20 po ciazy kolejne 15 lat, bo przeciez wlasnie urodzilas dzieci.
I rozstepy, ble
Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tu nie chodzi o to czy ma rozstępy czy nie.. jeśli to była reklama w szczytnym celu to rozumiem ..ale jeśl fota na fb no to nie ..
Zgadzam sie z Toba. Poza tym zdjecia moga byc tez estetyczne, bez retuszu - na przyklad zrobione pod innym katem i przy innym swietle i moze nie a az tak bliska. A to jest dla mnie niesmaczne.Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurka, ja tez myslalam, ze na fotce to facet...
A brzuch brzydki, rozumiem, ze duzy, bo to blizniaki, ale one juz sa calkiem spore, czyli to nie jest fotka 3 dnia po porodzieMoze pani z fotki jest z Norwegii, tu mozesz miec + 20 po ciazy kolejne 15 lat, bo przeciez wlasnie urodzilas dzieci.
I rozstepy, ble
dlaczego ble? przeciez ta pani ich nie ma na własne życzeniepolarmiś, mama78 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zgadzam sie z Toba. Poza tym zdjecia moga byc tez estetyczne, bez retuszu - na przyklad zrobione pod innym katem i przy innym swietle i moze nie a az tak bliska. A to jest dla mnie niesmaczne.
zrobie ci zdjencie z bliska i bez retuszu na kolonii, bendzie fajne
Andżej -
a goowno,
ciąża to sprawa bardzo indywidualna, można czuć się znakomicie, pięknie wyglądać, mieć wsparcie swojego mężczyzny lub to tylko pobożne życzenia.
Jest jak jest, wszystkie wiemy, że ciało się zmienia, nigdy nie jest już takie samo, niby facet cię kocha taką jaka jesteś, Ty tez siebie w pełni akceptujesz, przecież dokonałaś wielkiej rzeczy, donosiłaś i urodziłaś Wasze dziecko. Jest tylko jedno ale, to Ty patrzysz na siebie w lustro i widzisz co widzisz, a kiedyś tak nie było...Bursztyn, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:a goowno,
ciąża to sprawa bardzo indywidualna, można czuć się znakomicie, pięknie wyglądać, mieć wsparcie swojego mężczyzny lub to tylko pobożne życzenia.
Jest jak jest, wszystkie wiemy, że ciało się zmienia, nigdy nie jest już takie samo, niby facet cię kocha taką jaka jesteś, Ty tez siebie w pełni akceptujesz, przecież dokonałaś wielkiej rzeczy, donosiłaś i urodziłaś Wasze dziecko. Jest tylko jedno ale, to Ty patrzysz na siebie w lustro i widzisz co widzisz, a kiedyś tak nie było...
ale tego nie zrozumia te których to nie spotkało ZanetkoŻanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dlaczego ble? przeciez ta pani ich nie ma na własne życzenie
Niestety czesto rozstepy w ciazy miewa sie na wlasne zyczenie. Owszem sa obciazenia genetyczne, mozna miec tendencje to rozstepow po przytyciu 2 kg, ale jak sie wpierdacza w ciazy za dwoje i przybiera na wadze 25 kg, to to jest moim zdaniem na zyczenie. Dziecko nawet duze + wody z lozyskiem waza ok. 10 kg, to skora jest w stanie wytrzymac przy odpowiedniej pielegnacji, no ale 20 to juz raczej nie...Żanet, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widziałam efekty po takim laserze.. kiedyś na tvn trafiłam program życie bez wstydu i laska miała rozstępy wszędzie
i to takie dosyć głębokie..cały rok chodziła w długim rękawie i długich spodniach
efekt zabiegów był super
EwaT wrote:dobrze że jest laser...ostatnio czytałam o usuwaniu rozstepow i niektóre babki piszą że mają jakby nową skórę, fajnie sie czyta takie pocieszajace wieściAndzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:dobrze że jest laser...ostatnio czytałam o usuwaniu rozstepow i niektóre babki piszą że mają jakby nową skórę, fajnie sie czyta takie pocieszajace wieści
Żanet, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:widziałam efekty po takim laserze.. kiedyś na tvn trafiłam program życie bez wstydu i laska miała rozstępy wszędzie
i to takie dosyć głębokie..cały rok chodziła w długim rękawie i długich spodniach
efekt zabiegów był super
Znaczy trzeba zaczac odkladac kase, bo te ichnie kliniki do tanich nie nalezaNajpierw kasa na rozstepy, potem na nowe cycki
Reni, Żanet, Simba lubią tę wiadomość
-
jutro zegarki do przodu więc nie trzeba gasić światłapaszczakin wrote:wiecie, ze jutro jest ta bezsensowna godzina ziemi? idea poroniona, ale durex ma fajna reklame do tego.. ode mnie z dedykacja dla nas wszytkich na weekend..
https://www.youtube.com/watch?v=d6VPUTtuKukŻanet, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Niestety czesto rozstepy w ciazy miewa sie na wlasne zyczenie. Owszem sa obciazenia genetyczne, mozna miec tendencje to rozstepow po przytyciu 2 kg, ale jak sie wpierdacza w ciazy za dwoje i przybiera na wadze 25 kg, to to jest moim zdaniem na zyczenie. Dziecko nawet duze + wody z lozyskiem waza ok. 10 kg, to skora jest w stanie wytrzymac przy odpowiedniej pielegnacji, no ale 20 to juz raczej nie...
Ja w pierwszej ciaży w pierwszych miesiącach schudłam, a rozstępy pojawiły mi się już po paru tygodniach - na piersiach i na biodrach - to wpływ hormonów, a nie tycia.
Na brzuchu po 2 porodach nie mam ani jednego
Pusurek, Bozia3, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Niestety czesto rozstepy w ciazy miewa sie na wlasne zyczenie. Owszem sa obciazenia genetyczne, mozna miec tendencje to rozstepow po przytyciu 2 kg, ale jak sie wpierdacza w ciazy za dwoje i przybiera na wadze 25 kg, to to jest moim zdaniem na zyczenie. Dziecko nawet duze + wody z lozyskiem waza ok. 10 kg, to skora jest w stanie wytrzymac przy odpowiedniej pielegnacji, no ale 20 to juz raczej nie...
Żanet, samira, polarmiś, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Ja w pierwszej ciaży w pierwszych miesiącach schudłam, a rozstępy pojawiły mi się już po paru tygodniach - na piersiach i na biodrach - to wpływ hormonów, a nie tycia.
Na brzuchu po 2 porodach nie mam ani jednego
tez czytałam że kortyzol to winowajca
poza tym drobna kobieta ma większe szanse, moja mama sie nie objadała, drobna kobietka a opowiadała że przy moim bracie brzuch jej pękał dosłownie z dnia na dzień