35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
boli boli.. hahahahpaszczakin wrote:au, au, au, depilacja plecow to musi byc bolesna..moj na szczescie nie musi, nie ma kudlow na plecach czy ramionach..
moje preferencje natomiast zakladaja porzadna fryzure na dole, zadnych depilacji..Simba lubi tę wiadomość
-
no i jeszcze gdzie Ty znajdziesz balię dwuosobową? niewygodnie ..już wolę wannę
Simba wrote:Na Bali? Nudy...slonce, piasek, drinki...Nudy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:49
inessa, Pusurek, Żanet, Simba, Sabina, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Jak sie ciesze ze wreszcie wyszlo slonce. Ostatni tydzien byl z zimowymi deszczami i temperatura.
Z powrotem puchowa, dluga kurtke wlozylam. I ogrzewanie wlaczylismy.
Co do depilowania - ciesze sie bardzo ze moj ma zarosniete rece, brzuszek ale pieknie gladkie plecki.Reni, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Czesc dziewczyny!
Jak sie ciesze ze wreszcie wyszlo slonce. Ostatni tydzien byl z zimowymi deszczami i temperatura.
Z powrotem puchowa, dluga kurtke wlozylam. I ogrzewanie wlaczylismy.
Co do depilowania - ciesze sie bardzo ze moj ma zarosniete rece, brzuszek ale pieknie gladkie plecki.
hej, na innym forum dotyczacym hsg pytalam sie ciebie czy we wloszech mozna to badanie zrobic na ticket czy trzeba prywatnie ? nie odpowiedzialas- wiec teraz ponawiam pytanko
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Sluchajcie, u mnie 22 stopnie w sloncu
Siedze w ogrodzie w krotkim rekawku i jest bosko! Z lodzikiem, jakby co
mnie sie do ogrodu jeszcze nie chce bo trawa jeszcze nie ta..
ale w przerwach od porzadków siedze na balkonie, rozłożyłam tam sobie chodnik żeby miec miękko pod nogami
zamiast lodzika zupa dyniowa oprószona ziarnami dyni i kroplami oliwy z nasion dyni....mam nadzieje że Tomciowi bedzie smakowaćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chusty maja szerokie doly ( np. mei tai ) dziecko jest w pozycji zabki, czyli nozki silnie odwiedzione w stawie biodrowym, tak jak przy szerokim pieluszkowaniu. Wiazesz chuste tak, jak duze jest dziecko i jego potrzeby, w nosidelku jest to niestety ograniczone, jeden rozmiar i juz.
Ale na stronie Tuli są nosidełka, które mają szerokie doły... Chyba się zdecyduję na chustę na początek, a jak dziecko dojdzie do 7 kilo to kupimy nosidełko, żeby mąż sobie ponosił
http://www.babytula.pl/pages/jak-wybrac-nosidelko-chuste
Fascynuje mnie bycie kangurem i trzymanie dziecka cały czas przy sobie. Chce ja przytulać, ale tez nie chcę jej non stop na rękach nosić. Tylko do kuchni nie będę jej zabierać. No i dźwiganie wózka mnie nie pociąga. Wózek strasznie ruchy ogranicza. Ciekawe tylko, czy jak młode się obsera to do takiej kangurzej mamy to przecieka
Żanet, Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Jak nie urok to sraczka.
Odebrałam dziś wyniki. TSH 5,07 (jeszcze 4 tygodnie temu było 0,25)! FT4 18,82. Masakra jakaś.
Pociesza mnie tylko to, że ja jestem po usunięciu tarczycy i że w ciąży ważniejsze jest FT4, które określa poziom wolnej tyroksyny. TSH to hormon, który pobudza tarczycę do produkcji tyroksyny i trójjodotyroniny. Ja tarczycy nie mam i przyjmuje Eutyrox.Żanet, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z lodzikiem?
macie wysokie ogrodzenie?
Pusurek wrote:Sluchajcie, u mnie 22 stopnie w sloncuSiedze w ogrodzie w krotkim rekawku i jest bosko! Z lodzikiem, jakby co
Simba, Pusurek, iwcia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hej, na innym forum dotyczacym hsg pytalam sie ciebie czy we wloszech mozna to badanie zrobic na ticket czy trzeba prywatnie ? nie odpowiedzialas- wiec teraz ponawiam pytanko
Przepraszam ze nie odpisalam, nie czytalam.
Wiesz ze nie wiem.
Mialam zwykla kontrolna wizyte i za taka zaplacilam w panstwowej klinice leczenia nieplodnosci przy szpitalu.
Jak ginekolog zobaczyla dobre wyniki wymazow (to te slynne tampony) to dala mi papier do podpisania i zrobila badnie. Tyle. Bez dodatkowych oplat.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
u Nas w wwie chodniki kładą na stałe
i za miękkie nie są
EwaT wrote:mnie sie do ogrodu jeszcze nie chce bo trawa jeszcze nie ta..
ale w przerwach od porzadków siedze na balkonie, rozłożyłam tam sobie chodnik żeby miec miękko pod nogamiŻanet, iwcia77 lubią tę wiadomość