35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle jeszcze jedno, konczac temat rozstepow. Zbyt duze przybranie na wadze, to nie tylko sprawa wygladu i skory. To tez kregoslup, stawy. Nie zawsze jest latwo zrzucic dodatkowe 10 kg, a czasem to wystarczy, zeby kolo 50 -tki miec kompletnie rozwalone stawy kolanowe. Chcialabym pozyc jeszcze dlugo w dobrej sprawnosci fizycznej, skoro mam byc znowu mama. A duza masa ciala temu nie sprzyja.
Ja staram sie szanowac moje cialo i dlatego dziwia mmnie kobiety, ktore w ciazy mowia, ze przeciez w ciazy to mozna, bo za dwoje, a potem sie schudnie i ze sobie mozna pozwolic sie porozpieszczac... Nasze cialo nie potrzebuje w tym okresie dodatkowego 1000 kalorii dziennie...
megan8, samira, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no właśnie nie jest większe...nie ma to żadnego znaczenia - nie wiem skąd masz takie dane - że te grubsze mają częściej rozstępy?
Nie mam danych, nie robilam badan. Tak mi po prostu wychodzi, patrzac na kobiety, ktore przytyly i schudly, one beda mialy rozstepy. I wcale nie musza byc w ciazy. Takie wlasciwosci ma nasza skora, dostosuje sie w kazdej sytuacji, ale konsekwencje tego beda rozne. -
Ja przepraszam ze wracam do tematu owlosienia, ale szalenczo nurtuje mnie jedno pytanie: dlaczego niektorym paniom (juz nie pamietam dokladnie kto bo mi sie nie chce wracac) przeszkadzaja u faceta wlosy pod pachami a te na nogach i klacie nie? Albo wlosy w okolicy lonowej? To chyba Simba Ty pisalas, ze wlaza do paszczy
? a przeciez ona na czlonku nie wyrastaja no to niekoniecznie wlaza
Jak dla mnie taki facet przypomina chlopca ktory jeszcze nie zaczal dojrzewacale to oczywiscie tylko moje zdanie i ja je podzielam
megan8, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dlaczego niektorym paniom przeszkadzaja u faceta wlosy pod pachami a te na nogach i klacie nie? Albo wlosy w okolicy lonowej?
A moze to niekoniecznie paniom przeszkadza? A moze to panowie wola byc gladziutcy tu i tam?
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jak 10 letni chlopcy.....to nie sa zadni panowie w takim razie....
To tez zalezy, niektorzy sportowcy nie moga byc owlosieni. A nie wygladaja oni jak 10- cio letni chlopcy, oj, nie!
No, nie mowie tu o jajkach, bo malo kto uprawia chyba sport ze sprzetem na wierzchu. Chociaz moge sie mylic, jakies odmiany krykieta albo co...
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To tez zalezy, niektorzy sportowcy nie moga byc owlosieni. A nie wygladaja oni jak 10- cio letni chlopcy, oj, nie!
No, nie mowie tu o jajkach, bo malo kto uprawia chyba sport ze sprzetem na wierzchu. Chociaz moge sie mylic, jakies odmiany krykieta albo co...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To tez zalezy, niektorzy sportowcy nie moga byc owlosieni. A nie wygladaja oni jak 10- cio letni chlopcy, oj, nie!
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale nie mowimy tu o sportowcach ktorzy musza miec ogolone nogi czy klaty tylko o facetach zwyczajnych ktorzy nie musza a gola
A to ja sie nie wypowiem, bo ja tylko ze sportowcami
Ale moze lubia? Moze ich to kreci, ze paszka sie nie poci? Albo, ze tak przyjemnie drapie, kiedy wloski na jajkach odrastaja?
Trzeba by jakiegos chlopa moze o to zapytac? -
Reni wrote:Alis a nie boisz się, że jak się dziecko do Ciebie przyzwyczai to już do taty nie pójdzie.. albo co gorsza tata się przyzwyczai, że nie musi nic robić i już nie bedzie chciał nosić ..
[/img]
No fakt, trzeba będzie balansować pół na pół, żeby się jednak nie przyzwyczaił.
Zdjęcia rozstępów potrzebne są. Jak mi się kiedyś zrobią, będę się lepiej czuła mając świadomość, że mam jakichś towarzyszy niedoli. Ale swoich na pewno nigdzie bym nie wrzuciła
A co do zarostu i owłosienia, nie rozumiem jak można lubić nagie torsy, nogi i resztę. TO jest takie plastikowe i lalusiowe. Prawdziwy samiec musi mieć kudły. Zgadzam się z Bursztynem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 16:38
Bursztyn, Reni, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:mialam na mysli to ze facet z ogolonymi jajkami wyglada jak chlopiec,
A, no wlasnie! A wygolona mocno kobieta nie wyglada jak mala dziewczynka? Faceci lubia takie gladziutkie, zawsze mi to lekko pedofilia jechalo...
Bursztyn, samira, Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A, no wlasnie! A wygolona mocno kobieta nie wyglada jak mala dziewczynka? Faceci lubia takie gladziutkie, zawsze mi to lekko pedofilia jechalo...
Skoro jedziemy po całości - może nie lubią jak im włosy w zęby wchodząBozia3, Mango lubią tę wiadomość