35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie zgodzę się.. Nie ma nic gorszego niż kłaki oblepione potem..a jak gołe to i wodą można chusteczkami nawilzonymi... Czyli laski tez nie powinny się golić? Ja w wakacje jafe prawie codziennieBursztyn wrote:bardziej higienicznie jest z klakami poniewaz stanowia naturalna bariere chroniaca przed otarciami ipomagaja w termoregulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:00
Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:No nie zgodzę się.. Nie ma nic gorszego niż kłaki oblepione potem..a jak gołe to i wodą można chusteczkami nawilzonymi... Czyli laski tez nie powinny się golić? Ja w wakacje jafe prawie codziennie
-
Pusurek wrote:Ale chyba jakims ukrytym, bo chusty nosic nie chce
Bursztyn, zrob coming out!
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:To jest po prostu nieprawda co piszesz. Wiele kobiet z ogromnymi brzuchami nie ma potem rozstępów, a wiele szczupłych, nawet bez ciąży mają je...to sprawa genetyki, czy predyspozycji. To tak jak cellulit - chude nawet go mają, a czasem te apetyczne pączusie są pulchne, ale gładkie...
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Napisalam, ze obciazenia genetyczne tez, owszem, ze mozesz predyspozycje do rozstepow odziedziczyc. Ale jak tyje sie 20 kg, to nawet bez predyspozycji bedziesz je miala i koniec.
Ja nie mowie o kobietach, ktore przytyly 10 kg i maja rozstepy, mowie o tych, ktore przytyly 25 - 30 kg i sa rozzalone, ze przez ta ciaze to teraz zle wygladaja... Dla mnie to jest roznica.Bozia3, Sabina, Iwone, Pusurek, samira, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość