X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    lalkę możesz w niej nosić..;)
    niom...chyba tak :) kiedy bede kupowac wezme jedna dla Ciebie, dziewczynke....ciiii.... nikomu nie powiem, to bedzie nasz mala tajemnica..... ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kobiety co sie będziemy o rozstepy kłócić? zdrowe dziecko najwazniejsze reszte można jakoś przezyć......
    Absolutna racja. Jakby co mozecie wynajac surogatke, figura zachowana bez uszczerbku a do karmienia mamke!

Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Absolutna racja. Jakby co mozecie wynajac surogatke, figura zachowana bez uszczerbku a do karmienia mamke!
    no w sumie....ja dam jajko (o ile bede jeszcze nim dysponowac) , a ona bedzie wysiadywac, potem odwali cala brudna robote za mnie a ja dostane dzidziusia wypucowanego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:50

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    lalkę możesz w niej nosić..;)
    Jestem gladki paczus. Tylko tyle:-)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no w sumie....ja dam jajko (o ile bede jeszcze nim dysponowac) , a ona bedzie wysiadywac, potem odwali cala brudna robote za mnie a ja dostane dzidziusia wypucowanego ;)
    nie miałabys z tego żadnej radości i spełnienia....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jestem gladki paczus. Tylko tyle:-)
    no właśnie... o tym pisałam....a znam wiele chudych kobiet z cellulitem i rozstępami..

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie miałabys z tego żadnej radości i spełnienia....
    no pewnie ze nie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie... o tym pisałam....a znam wiele chudych kobiet z cellulitem i rozstępami..
    A cellulit to ja mam!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A cellulit to ja mam!
    ja tez... :/

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ten tłuszczyk u grubych skórę od środka nawilża i dlatego ładniej się rozciąga. A u chudych, gdy nagle tyją to skóra przesuszona i pęka (moja teoria na dziś wieczór).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 18:31

Andzia33 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dwa siwe wlosy na mymlonie (ostatnio zaniechalam skubania kury i zaroslam i mam pasemka!) . Straszne! Co do golenia miejsc intymnych- jesli to jest z wlasnej woli a nie bo partner tak sobie zyczy to ok. Ale jesli on ma takie zyczenie to pachnie mi pedofilia. Mi owlosienie u mezczyzny nie przeszkasza.

Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Moze ten tłuszczyk u grubych skórę od środka nawilża i dlatego ładniej się rozciąga. A u chudych, gdy nagle tyją to skóra przesuszona i pęka (moja teoria na dziś wieczór).
    Zachodzac w ciaze tluszczyku nie bylo:-) . Teraz jest:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 18:44

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja choćbym chciała golić pachy, czy inne miejsca, to nie mogę. Niestety :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciąży przytyłam 19 kg. Nie mam jednego rozstępu na brzuchu. Mam rozstępy ale z okresu dorastania, gdy bardzo szybko rosłam (w ciągu 2 lat urosłam 20cm). Teraz mało je widać, zwłaszcza, że są na udach i na pupie. A tych miejsc osobom postronnym nie eksponuje ;)

Co do włosów u faceta - nie lubię owłosionych facetów. Tzn nie lubię włosów na torsie i na plecach. Nie lubię i już, nie podnieca mnie to, ba, budzi obrzydzenie. Czemu - nie wiem, tak mam i już. Nie wyobrażam sobie mieć wygolonego faceta na nogach czy jajkach, to nienaturalne.

polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    I dwa siwe wlosy na mymlonie (ostatnio zaniechalam skubania kury i zaroslam i mam pasemka!) . Straszne! Co do golenia miejsc intymnych- jesli to jest z wlasnej woli a nie bo partner tak sobie zyczy to ok. Ale jesli on ma takie zyczenie to pachnie mi pedofilia. Mi owlosienie u mezczyzny nie przeszkasza.

Ja szalałam z panią jak byłam młodsza i wyjeżdżaliśmy na urlopy. Zawsze lazłam do kosmetyczki, ale teraz już nie. Za bardzo boli. Mąż nigdy ode mnie nie wymagał depilowania miejsc intymnych. Zresztą niechby spóbowal! Jak on by się wyrwał, to mógłby się wtedy rządzić. Ale facet takiego bólu nie wytrzyma. Zresztą jemu nigdy takie rzeczy nawet do głowy nie przyszły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 18:43

polarmiś, samira, EwaT lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U mnie juz niby nowy wiek, ale zadna to pociecha ;)

Jestem wyewoluowana ;)
    Kudły u faceta mi nie przeszkadzają, ale ich brak też nie, często wchodzą w grę względy higieniczne, tak samo jak u kobiety. We włosach pod pachami szybciej mnożą się bakterie ;)

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Moja bratowa jest bardzo szczupła (ma 175cm i nosi rozmiar 34). Urodziła 2 dzieci, syn 4400gr, córka 3500gr. Oba porody naturalne, po 30-tce. Nie ma żadnego rozstępu i jest chuda jak wcześniej. A brzuchy miała jak bębny afrykankie ;)

polarmiś, Pusurek, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    We włosach pod pachami szybciej mnożą się bakterie ;)

Noo! Gola paszka pachnie inaczej nawet spocona, niz zakudlona i spocona. Nawet jesli obie sa potraktowane antyperspirantem!
    Wlochom mowimy zdecydowane NIE! ;)
    Bursztyn, nie mialam tu na mysli Twojego meza ;) Innych tez nie ;)

Żanet, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dajesz jeszcze radę? Bo ja pamiętam, że przy końcu to już mi było ciężko - chyba bym się cała posiekała tam....
    z lusterkiem jeszcze daje

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    We włosach pod pachami szybciej mnożą się bakterie ;)
    To akurat nie jest prawda

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2768 2769 2770 2771 2772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ