35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:kobiety co sie będziemy o rozstepy kłócić? zdrowe dziecko najwazniejsze reszte można jakoś przezyć......
Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Absolutna racja. Jakby co mozecie wynajac surogatke, figura zachowana bez uszczerbku a do karmienia mamke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze ten tłuszczyk u grubych skórę od środka nawilża i dlatego ładniej się rozciąga. A u chudych, gdy nagle tyją to skóra przesuszona i pęka (moja teoria na dziś wieczór).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 18:31
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dwa siwe wlosy na mymlonie (ostatnio zaniechalam skubania kury i zaroslam i mam pasemka!) . Straszne! Co do golenia miejsc intymnych- jesli to jest z wlasnej woli a nie bo partner tak sobie zyczy to ok. Ale jesli on ma takie zyczenie to pachnie mi pedofilia. Mi owlosienie u mezczyzny nie przeszkasza.
Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Moze ten tłuszczyk u grubych skórę od środka nawilża i dlatego ładniej się rozciąga. A u chudych, gdy nagle tyją to skóra przesuszona i pęka (moja teoria na dziś wieczór).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 18:44
-
nick nieaktualnyJa w ciąży przytyłam 19 kg. Nie mam jednego rozstępu na brzuchu. Mam rozstępy ale z okresu dorastania, gdy bardzo szybko rosłam (w ciągu 2 lat urosłam 20cm). Teraz mało je widać, zwłaszcza, że są na udach i na pupie. A tych miejsc osobom postronnym nie eksponuje
Co do włosów u faceta - nie lubię owłosionych facetów. Tzn nie lubię włosów na torsie i na plecach. Nie lubię i już, nie podnieca mnie to, ba, budzi obrzydzenie. Czemu - nie wiem, tak mam i już. Nie wyobrażam sobie mieć wygolonego faceta na nogach czy jajkach, to nienaturalne.
polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:I dwa siwe wlosy na mymlonie (ostatnio zaniechalam skubania kury i zaroslam i mam pasemka!) . Straszne! Co do golenia miejsc intymnych- jesli to jest z wlasnej woli a nie bo partner tak sobie zyczy to ok. Ale jesli on ma takie zyczenie to pachnie mi pedofilia. Mi owlosienie u mezczyzny nie przeszkasza.
Ja szalałam z panią jak byłam młodsza i wyjeżdżaliśmy na urlopy. Zawsze lazłam do kosmetyczki, ale teraz już nie. Za bardzo boli. Mąż nigdy ode mnie nie wymagał depilowania miejsc intymnych. Zresztą niechby spóbowal! Jak on by się wyrwał, to mógłby się wtedy rządzić. Ale facet takiego bólu nie wytrzyma. Zresztą jemu nigdy takie rzeczy nawet do głowy nie przyszły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 18:43
polarmiś, samira, EwaT lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie juz niby nowy wiek, ale zadna to pociecha
Jestem wyewoluowana
Kudły u faceta mi nie przeszkadzają, ale ich brak też nie, często wchodzą w grę względy higieniczne, tak samo jak u kobiety. We włosach pod pachami szybciej mnożą się bakteriemegan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Moze ten tłuszczyk u grubych skórę od środka nawilża i dlatego ładniej się rozciąga. A u chudych, gdy nagle tyją to skóra przesuszona i pęka (moja teoria na dziś wieczór).
polarmiś, Pusurek, samira, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:We włosach pod pachami szybciej mnożą się bakterie
Noo! Gola paszka pachnie inaczej nawet spocona, niz zakudlona i spocona. Nawet jesli obie sa potraktowane antyperspirantem!
Wlochom mowimy zdecydowane NIE!
Bursztyn, nie mialam tu na mysli Twojego mezaInnych tez nie
Żanet, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość