35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:dziewczyny pamiętacie na TLC program o polski o parach co robiły in vitro ?? to teraz od środy będzie powtórka a zaraz po niej to samo ale 9 miesięcy później ,czyli porody ,fajnie nie
będzie odcinek starań i odcinek porodu
samira lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Oczywiscie mialam badanie jako ostatnia..ale dobrzr bo nie spieszyli sie i moglam podpytac jak tam co tam.. wiec leze sobie na lozku ze mieszną na wierzu..nade mna stoja pidlegniarka polozna lekarka i dwoch facetow co rtg robia hahhaa dobrze zd polozna byla przytomna ipolozyla mi recznik papierowy na kroku hahah
Badanie wyszlo ok
Bursztyn wrote:to dobrze, ze juz po! myslalam ze wynik daja odrazu, no trudno, czekamyinessa, Simba, mysza1975, Pusurek, megan8, grosza, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hello ponownie. W sumie zapisanych 18 z czego planowo 12. A zgłosiło się w sumie tylko 9. Jaka akcja..badanie ginekologiczne potem wenflon kroplowa z pyralgina zawieźli nas karetką do budynku na przeciwko haha badanie hsg i powrót karetką do poprzedniego budynku. Wyniki w środę. Nie uwierzycie ale zgubili mój wypis myślałam, ze spadnę z fotla haha
Badanie ok robione inna metoda niż szczypce i rozciaganie szyjki macicy to z jakim balonikiem
Dmuchanie balonika bolalo miałam dwa razy kontrast podany, bo się nie zakontrastowalo..i też bolało.. I to uczucie, że muszę iść kupe haha okropneReni, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja zwiedziłam trochę arabskich krajów i zawsze twierdziłam, że Arabowie idealnie nadają się na kochanków, adoratorów i wiecznych narzeczonych, ale nigdy na mężów.
Są mili, szarmanccy, wlot odgadują pragnienia kobiet, godzinami potrafią prawić komplementy. Trzeba tylko pamiętać, że ten okres "promocji" obowiązuje tylko do dnia ślubu.Pusurek, inessa, ania.g, samira, Iwone, kkisia, polarmiś, Mango, iwcia77, megan8, grosza, Mega, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Nie zawsze tak jest ze tylko do slubu
Choc w wielu przypadkach dzieje sie tak juz po kilku latach i wiem to z wlasnych obserwacji gdyz mieszkalam w Egiptowie prawie 3 latainessa, Żanet, samira, Pusurek, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja musze sie pochwalic co mam na obiadek bo tak pachnie,ze mniam mniam.Dostałam od mojego taty szczupaka -sam złowił i włąsnie go smaze a na pierwsze pomidorówka tez z własnego przecieru z własnych pomidorkow
Reni super,ze kanalizacja ok to teraz starania na pelna paresamira, peppapig, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Niestety wlasnie, naiwnosc kobiet bierze gore. Ze akurat im sie to nie przytrafil, no przeciez on jest inny i taki wyjatkowy...
Ale dla mnie to jest koszmarne, ze mimo ze zyjemy w XXI w, to dla okolo 1 miliarda ludzi na swiecie ( tylu podobno jest muzulmanow ) kobieta jest smieciem, ktory mozna zabic, a corke sprzedac...
religia jest zródłem wszelkiego złapolarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:która sie bierze miedzy innymi z prania mózgu
inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:mam wrazenie ze niektore narody sa jakos bardziej na to podatne a potem przekazuja ta ceche z pokolenia na pokolenia, i staje sie to wkoncu uwarunkowane genetycznie
taaaa tylko jakoś zawsze tak sie składa że to uwarunkowanie genetyczne wystepuje w krajach biedniejszych glównie...dobrobyt przekłada sie na rozwój świadomościpolarmiś, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Ania tylko nie to wolałbym i pewnie Ty też urodzić dzieciatko nie cielątko
napewno smaczna musiałabyć ta salatka zaraz zajrze na przepis,uwielbiam salatki!inessa, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4