X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ponownie. W sumie zapisanych 18 z czego planowo 12. A zgłosiło się w sumie tylko 9. Jaka akcja..badanie ginekologiczne potem wenflon kroplowa z pyralgina zawieźli nas karetką do budynku na przeciwko haha badanie hsg i powrót karetką do poprzedniego budynku. Wyniki w środę. Nie uwierzycie ale zgubili mój wypis myślałam, ze spadnę z fotla haha
    Badanie ok robione inna metoda niż szczypce i rozciaganie szyjki macicy to z jakim balonikiem
    Dmuchanie balonika bolalo miałam dwa razy kontrast podany, bo się nie zakontrastowalo..i też bolało.. I to uczucie, że muszę iść kupe haha okropne

samira, inessa, Bursztyn, EwaT, Simba, Pusurek, Iwone, Sabina, mysza1975, moremi, ania.g, Żanet, polarmiś, iwcia77, anna maria, gosia7122, megan8, grosza, Mega, Bliska 77, Viv78, Panda, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za zainteresowanie...będę żyła

inessa, EwaT, Simba, Iwone, mysza1975, megan8, grosza, Bliska 77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni super,ze już po i oby teraz bylo już wszystko dobrze i sie zazieleniło :D

Dziewczyny dzisiaj w gazecie " Swiat kobiety" sa artykuły o późnych ciażach itp
    moja ciocia polecała mówi,ze ciekawe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:51

Bursztyn, Reni, iwcia77, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Reni, kciuki caly czas trzymam,daj znac kiedy puscic!
    Iwone, figlarz z Twojego synka
    Samira, tez mam podobne mysli odnosnie miekkich cyckow i innych takich...rozumiem Cie ale miejmy nadzieje ze "m2 dopiero za 10 lat najwczesniej

snilo mi sie dzis ze poszlismy z mezem odwiedzic synka ksiazecej pary z UK, mial pare miesiecy, ale gadal jak stary, usmiechal sie od mnie i mowi ze musi sie duzo uczyc, jakis pan z Chin naucza go porozumienia bez przemocy, a ja na to: faktycznie, w dyplomacji bardzo sie przydaje....a potem bawilismy sie zabawakami ktore mu przynioslam....bylo fajnie :)

samira, inessa, Pusurek, Simba, Iwone, ania.g, megan8, grosza, Mega, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hello ponownie. W sumie zapisanych 18 z czego planowo 12. A zgłosiło się w sumie tylko 9. Jaka akcja..badanie ginekologiczne potem wenflon kroplowa z pyralgina zawieźli nas karetką do budynku na przeciwko haha badanie hsg i powrót karetką do poprzedniego budynku. Wyniki w środę. Nie uwierzycie ale zgubili mój wypis myślałam, ze spadnę z fotla haha
    Badanie ok robione inna metoda niż szczypce i rozciaganie szyjki macicy to z jakim balonikiem
    Dmuchanie balonika bolalo miałam dwa razy kontrast podany, bo się nie zakontrastowalo..i też bolało.. I to uczucie, że muszę iść kupe haha okropne
    to dobrze, ze juz po! myslalam ze wynik daja odrazu, no trudno, czekamy

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mialam balonikiem.
    A mialas na USG czy na przeswietlenie?

Bozia - ty po HSG zaszlas? Kiedy? W ktorym cyklu po? Opowiadaj!

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - ale powinni cos od razu powiedzieć - czy zapchane były czy drożne....

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - ale powinni cos od razu powiedzieć - czy zapchane były czy drożne....
    tez tak wlasnie pomyslalam, bo wkoncu to odrazu widac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 13:10

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Ja tez mialam balonikiem.
    A mialas na USG czy na przeswietlenie?

Bozia - ty po HSG zaszlas? Kiedy? W ktorym cyklu po? Opowiadaj!
    Ja miałam więcej niż HSG - bo laparoskopia i histeroskopia diagnostyczna. W tym samym cyklu mówili, że lepiej się powstrzymać, ale ja i tak sie bzyknęłam. Nic z tego nie wyszło. W pierwszym pełnym cyklu po zabiegu odpuściłam leki i wszystko - bo miałam miesiąc odpocząć przed inseminacją - no i wtedy zaszłam :)

inessa, sjoanka, Pusurek, moremi, ania.g, iwcia77, Mega, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    snilo mi sie dzis ze poszlismy z mezem odwiedzic synka ksiazecej pary z UK, mial pare miesiecy, ale gadal jak stary, usmiechal sie od mnie i mowi ze musi sie duzo uczyc, jakis pan z Chin naucza go porozumienia bez przemocy, a ja na to: faktycznie, w dyplomacji bardzo sie przydaje....a potem bawilismy sie zabawakami ktore mu przynioslam....bylo fajnie :)

oczywiście synka :). I od razu aspiracje, że książęce dziecko - nie dość, że ze znajomością chińskiego - to jeszcze dyplomatyczny bez przemocy...Ty to masz loty Bursztyn....grubo :)

inessa, Bursztyn, Simba, samira, mysza1975, moremi, Żanet, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oczywiście synka :). I od razu aspiracje, że książęce dziecko - nie dość, że ze znajomością chińskiego - to jeszcze dyplomatyczny bez przemocy...Ty to masz loty Bursztyn....grubo :)
    no! :) jazda :) pod beretem sie kotluje ;)

inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Ja wkurzona jeszcze od 1.04 i jeszcze mi nie przeszło.

Mój kochany synuś uczący się za tech.elektryka chciał mi zrobić kawał i nasypał mąki do suszarki.Na moje szczęście użyłam jej zanim do niej nasypał. Później się przyznał i wyczyścił. Na samą myśl co mogłoby się stać, to mnie coś bierze. Kiedyś zrobił mi kawał z zapalniczką i myślałam że go zabiję, bo spaliła mi się częściowo grzywka, troszkę brwi i rzęsy.
    Jak mnie kiedyś długo nie będzie na forum, to prawdopodobnie siedzę w jakimś więzieniu dla kobiet ;)

Wkurzył mnie też mój m, to on ciągle mi mówi żebyśmy się starali o jeszcze jedno dziecko,a jak przychodzą te dni, kiedy powinniśmy serduszkować, to on jest słaby, zmęczony...

Tak się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju z kolejnym dzieckiem. Wkurzam się, bo latam po lekarzach, nogi rozkładam, zjadam hormony po których strasznie źle się czuję i po co, to wszystko?!

Ot, dowcipnisia masz... Za numer z szuszarka bym chyba udusila. Generalnie irytuja mnie nastolatki, ktore robia numery wlasnym rodzicom. Sasiadom, to co innego ;) aczkolwiek finansowe konsekwencje zarcikow musieliby ponosic sami ( gdyby np. zepsula sie suszarka )
    A co do kolejnego dziecka? Pomysl, ze moglaby sie urodzic slodka dziewczyneczka, z ktora mozna by gadac o kremach i perfumach? ;)

Simba, Iwone, mysza1975, inessa, ania.g, iwcia77, megan8, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Dzielniacha :-* <3

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Sen jak ta lala ;) Bursztyn, kup luzniejszy beret ;) :D

moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Przepchane, znaczy zbieraj sily i tadaaaaaaam! I zielony wykres nam tu pokazuj soon! :)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sen jak ta lala ;) Bursztyn, kup luzniejszy beret ;) :D
    eee tam, berecik jeszcze dobry tylko gumke troche poluzuje ;)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ot, dowcipnisia masz... Za numer z szuszarka bym chyba udusila. Generalnie irytuja mnie nastolatki, ktore robia numery wlasnym rodzicom. Sasiadom, to co innego ;) aczkolwiek finansowe konsekwencje zarcikow musieliby ponosic sami ( gdyby np. zepsula sie suszarka )
    A co do kolejnego dziecka? Pomysl, ze moglaby sie urodzic slodka dziewczyneczka, z ktora mozna by gadac o kremach i perfumach? ;)
    Gdyby nie marzenie o dziewczynce już od dawna bym odpuściła, bo mam już dwóch chłopaków + m.
    Co do mojego syna, to czasem mam wrażenie że ten młodszy o 6 latek jest mądrzejszy od tego prawie 18-letniego ;) On by mi czegoś takiego nie zrobił :)
    Ten żarcik będzie go drogo kosztował :D

Pusurek, samira, inessa, moremi, Reni, Żanet, iwcia77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalyscie moze?
    Masakra...

http://wyborcza.pl/duzyformat/1,137626,15731376,Troche_potegi__Zabojstwo_honorowe_w_Polsce.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku czytałam tylko najgorsze w tym wszystkim jest to,ze te kobiety najpierw same zdecydowały sie tam wyjechać i tam zamieszkac. Mam przykład z mojej rodzinnej miejscowosci ( kiedys małej wioski bo to było kilkanascie lat temu) dziewczyna studentka medycyny poznała chlopaka muzułmanina nie pamietam z jakiego panstwa. Walczyła z rodzicami,ze ona musi wyjsc za niego za maż i pojedzie z nim tam i moze przejmie jego wiare. Tak sie stało po chyba ok 5 latach uciekła jakimś cudem od tego meża z dwojka dzieci bo wlasnie byla tak traktowana jak pierwszy przykład. Strasznie tego załowała na co sama sie wczesniej zdecydowała. Nie bronie oczywiscie postepowania tych ludzi bo to ejst chore ale za nim zdecyduja sie kobiety na tak radyklane zmiany niech sie porzadnie zastanowia.
    Mam koleżanke która ma dziecko z hindusem i to z najwyzszej kasty najpierw kazal jej usunac a jak sie dowiedział,ze bedzie chłopiec to była walka o syna nie o kobiete. Ocalił ja wyjazd do Polski ( bo działo sie to za granica)
    Wiem to wsyztsko masakra zwłaszcza dla nas Europejek :( :( :(

Pusurek, samira, iwcia77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wlasnie, naiwnosc kobiet bierze gore. Ze akurat im sie to nie przytrafil, no przeciez on jest inny i taki wyjatkowy...
    Ale dla mnie to jest koszmarne, ze mimo ze zyjemy w XXI w, to dla okolo 1 miliarda ludzi na swiecie ( tylu podobno jest muzulmanow ) kobieta jest smieciem, ktory mozna zabic, a corke sprzedac...

inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2867 2868 2869 2870 2871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ