X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z wami tak do skoku :) bo ogladam fajny dokument o Putinie " system Putina" z 2007 roku - polecam- teraz to juz nie dam sobie glowy uciac za stwierdzeni, ze smolensk to nie jego sprawka...chory czlowiek...

inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzień! widzę że nie tylko ja miałam atrakcje... mój m został potrącony przez samochód jak jechał na rowerze po chodniku a tamten wyjeżdżal z pomiędzy bloków z dużą prędkością na szczęście jest tylko poobijany wszystko go boli najgorzej wygląda kolano to po rekonstrukcji wiazadel całe spuchlo jutro idzie do poradni chirurgicznej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Mama współczuje i zdrowka dla meza życze !!!

mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, no strasznie mi przykro, niech szybko wraca do zdrowia i zeby nie mial powiklan...:(
    mama78 wrote:
    Ale dzień! widzę że nie tylko ja miałam atrakcje... mój m został potrącony przez samochód jak jechał na rowerze po chodniku a tamten wyjeżdżal z pomiędzy bloków z dużą prędkością na szczęście jest tylko poobijany wszystko go boli najgorzej wygląda kolano to po rekonstrukcji wiazadel całe spuchlo jutro idzie do poradni chirurgicznej...

mama78 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza gratuluje synka :-D Bursztyn szkoda, chociaż póki nie ma @ to jest nadzieja! co do m to też mam nadzieje że nic poważniejszego z tym kolanem nie będzie

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jakies zakwasy w cyckach...jakbym 1000 pompek zrobila ...5 mam planowo dostac @...hm , chyba jutro "rozwiaze test"

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

Szczęście w nieszczęściu, że to nic poważniejszego :) zdrowia dla męża

mama78 lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mam jakies zakwasy w cyckach...jakbym 1000 pompek zrobila ...5 mam planowo dostac @...hm , chyba jutro "rozwiaze test"

Iwcia - jak robisz pompki cyckami, hę? :) Jeśli masz potrzebę testowania - to testuj :) może już coś wyjdzie :) trzymam kciuki!

iwcia77, inessa, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tak mnie rwie od pach w strone cyckow...:)
    Żanet wrote:
    Iwcia - jak robisz pompki cyckami, hę? :) Jeśli masz potrzebę testowania - to testuj :) może już coś wyjdzie :) trzymam kciuki!

samira, inessa, Żanet, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie :) Ja też mam alergię na wiele kosmetyków, ale od jakiegoś czasu używam do mycia twarzy "żywego mydła" poleconego przez Inesse :) Od tego czasu widzę dużą poprawę!! Skóra nie jest tak "wściekle" sucha i wrażliwa jak do tej pory ;)

Olena, iwcia77, samira, Żanet, inessa, Sabina, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Co to jest to "żywe mydło". Napiszcie proszę bo nie jestem w temacie a lubię nowinki kosmetyczne.

Kate 75, iwcia77, samira, Żanet, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

A ja mam dzisiaj mega wkurw,drugie podejście do zrobienia chormonówna nfz ,znównieudane,miesiąc temu,brakło punktów[10 dnia miesiąca],adzisiaj uparli się,że mam leżeć tam cały dzień ,a nie mam zastępstwa do pracy,i znów idę w poniedziałek.Zobaczymy ,czy sie uda.

Pozdrawiam wszystkie!

Nadrabiam zaległości,juz jestem w połowie stycznia.
    Bozia super wyszłaCi ta niespodzianka z testem.

Bozia3, iwcia77, mysza1975, polarmiś, megan8, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam. Co to jest to "żywe mydło". Napiszcie proszę bo nie jestem w temacie a lubię nowinki kosmetyczne.
    http://allegro.pl/mydlo-mikroorganiczne-emy-500ml-zywe-mydlo-natural-i4106395942.html
    Ja używam tego ;) Może nie wygląda pięknie, ale to nie o to chodzi ;) Masz w opisie aukcji jego zalety :)

iwcia77, Żanet, inessa, Olena lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    My! Bromergon tylko brałam na obniżenie prolaktyny, ale cała reszta czyli hsg, badanie nasienia i inseminacja nas ominęła.
    To dokladnie tak jak ja! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ogole! Ja dzis ide do pracy i wcale mi sie nie chce... Na szczescie tylko na 2 godziny, moze dam rade ;)

Milego dnia! :)

Żanet, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

Oby nic z kolanem sie zlego nie dzialo.

Co do zmywania twarzy z makijazu to uzywam wody miceralnej a potem jak wiekszosc zejdzie jakiegos zelu do mycia.
    Ostatnio mam taki z Coopa. Podobno o dobrym skladzie.
    A jako peeling dziala u mnie bawelniana sciereczka z Body Shop.

Odkad mieszkam we Wloszech zaczelam ogladac jedna Wloszke na youtubie oceniajaca kosmetyki.
    Sama tez je robi - ale z tym za duzo zachodu.
    Staram sie wiec nie kupowac silikonowych zapychaczy.

Dzisiaj rano temperatura wzrosla do 36,80!
    Maz juz sie cieszy.
    Ale ja jeszcze - poczekam pare dni i jak sie nic nie zmieni to zrobie test. Mam ostatni z Polski. ;)

iwcia77, Żanet, inessa, Sabina, mama78, Monia37, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boooosz.... Przyjęli mnie do szpitala. Będzie hsg... O boooosz... Mama tata...kuuupe

P.s. Dzień dobry

Mango, Pusurek, iwcia77, Simba, Żanet, EwaT, Mega, inessa, Bozia3, Sabina, mysza1975, mama78, polarmiś, anna maria, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - zrob tez siusiu przed zabiegiem! ;)

I milego odetkania! :)

Reni, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka -"Odkad mieszkam we Wloszech zaczelam ogladac jedna Wloszke na youtubie oceniajaca kosmetyki."
    ..tylko nie CLIO! :) wez zobacz lise : http://www.lisaeldridge.com/about/ - ta jest stokroc lepsza :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Mary Kay też mi pasuje, mam koleżankę która czasem załatwi coś taniej. Najbardziej pasuje mi ich podkład, nie robi maski na twarzy i dobrze kamufluje różne niedoskonałości.
    Ciekawe jak tam Reni.

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2865 2866 2867 2868 2869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ