X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z wami tak do skoku :) bo ogladam fajny dokument o Putinie " system Putina" z 2007 roku - polecam- teraz to juz nie dam sobie glowy uciac za stwierdzeni, ze smolensk to nie jego sprawka...chory czlowiek...

inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzień! widzę że nie tylko ja miałam atrakcje... mój m został potrącony przez samochód jak jechał na rowerze po chodniku a tamten wyjeżdżal z pomiędzy bloków z dużą prędkością na szczęście jest tylko poobijany wszystko go boli najgorzej wygląda kolano to po rekonstrukcji wiazadel całe spuchlo jutro idzie do poradni chirurgicznej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Mama współczuje i zdrowka dla meza życze !!!

mama78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, no strasznie mi przykro, niech szybko wraca do zdrowia i zeby nie mial powiklan...:(
    mama78 wrote:
    Ale dzień! widzę że nie tylko ja miałam atrakcje... mój m został potrącony przez samochód jak jechał na rowerze po chodniku a tamten wyjeżdżal z pomiędzy bloków z dużą prędkością na szczęście jest tylko poobijany wszystko go boli najgorzej wygląda kolano to po rekonstrukcji wiazadel całe spuchlo jutro idzie do poradni chirurgicznej...

mama78 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza gratuluje synka :-D Bursztyn szkoda, chociaż póki nie ma @ to jest nadzieja! co do m to też mam nadzieje że nic poważniejszego z tym kolanem nie będzie

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jakies zakwasy w cyckach...jakbym 1000 pompek zrobila ...5 mam planowo dostac @...hm , chyba jutro "rozwiaze test"

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

Szczęście w nieszczęściu, że to nic poważniejszego :) zdrowia dla męża

mama78 lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mam jakies zakwasy w cyckach...jakbym 1000 pompek zrobila ...5 mam planowo dostac @...hm , chyba jutro "rozwiaze test"

Iwcia - jak robisz pompki cyckami, hę? :) Jeśli masz potrzebę testowania - to testuj :) może już coś wyjdzie :) trzymam kciuki!

iwcia77, inessa, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tak mnie rwie od pach w strone cyckow...:)
    Żanet wrote:
    Iwcia - jak robisz pompki cyckami, hę? :) Jeśli masz potrzebę testowania - to testuj :) może już coś wyjdzie :) trzymam kciuki!

samira, inessa, Żanet, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie :) Ja też mam alergię na wiele kosmetyków, ale od jakiegoś czasu używam do mycia twarzy "żywego mydła" poleconego przez Inesse :) Od tego czasu widzę dużą poprawę!! Skóra nie jest tak "wściekle" sucha i wrażliwa jak do tej pory ;)

Olena, iwcia77, samira, Żanet, inessa, Sabina, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Co to jest to "żywe mydło". Napiszcie proszę bo nie jestem w temacie a lubię nowinki kosmetyczne.

Kate 75, iwcia77, samira, Żanet, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

A ja mam dzisiaj mega wkurw,drugie podejście do zrobienia chormonówna nfz ,znównieudane,miesiąc temu,brakło punktów[10 dnia miesiąca],adzisiaj uparli się,że mam leżeć tam cały dzień ,a nie mam zastępstwa do pracy,i znów idę w poniedziałek.Zobaczymy ,czy sie uda.

Pozdrawiam wszystkie!

Nadrabiam zaległości,juz jestem w połowie stycznia.
    Bozia super wyszłaCi ta niespodzianka z testem.

Bozia3, iwcia77, mysza1975, polarmiś, megan8, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witam. Co to jest to "żywe mydło". Napiszcie proszę bo nie jestem w temacie a lubię nowinki kosmetyczne.
    http://allegro.pl/mydlo-mikroorganiczne-emy-500ml-zywe-mydlo-natural-i4106395942.html
    Ja używam tego ;) Może nie wygląda pięknie, ale to nie o to chodzi ;) Masz w opisie aukcji jego zalety :)

iwcia77, Żanet, inessa, Olena lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    My! Bromergon tylko brałam na obniżenie prolaktyny, ale cała reszta czyli hsg, badanie nasienia i inseminacja nas ominęła.
    To dokladnie tak jak ja! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ogole! Ja dzis ide do pracy i wcale mi sie nie chce... Na szczescie tylko na 2 godziny, moze dam rade ;)

Milego dnia! :)

Żanet, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:

Oby nic z kolanem sie zlego nie dzialo.

Co do zmywania twarzy z makijazu to uzywam wody miceralnej a potem jak wiekszosc zejdzie jakiegos zelu do mycia.
    Ostatnio mam taki z Coopa. Podobno o dobrym skladzie.
    A jako peeling dziala u mnie bawelniana sciereczka z Body Shop.

Odkad mieszkam we Wloszech zaczelam ogladac jedna Wloszke na youtubie oceniajaca kosmetyki.
    Sama tez je robi - ale z tym za duzo zachodu.
    Staram sie wiec nie kupowac silikonowych zapychaczy.

Dzisiaj rano temperatura wzrosla do 36,80!
    Maz juz sie cieszy.
    Ale ja jeszcze - poczekam pare dni i jak sie nic nie zmieni to zrobie test. Mam ostatni z Polski. ;)

iwcia77, Żanet, inessa, Sabina, mama78, Monia37, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boooosz.... Przyjęli mnie do szpitala. Będzie hsg... O boooosz... Mama tata...kuuupe

P.s. Dzień dobry

Mango, Pusurek, iwcia77, Simba, Żanet, EwaT, Mega, inessa, Bozia3, Sabina, mysza1975, mama78, polarmiś, anna maria, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - zrob tez siusiu przed zabiegiem! ;)

I milego odetkania! :)

Reni, Bliska 77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka -"Odkad mieszkam we Wloszech zaczelam ogladac jedna Wloszke na youtubie oceniajaca kosmetyki."
    ..tylko nie CLIO! :) wez zobacz lise : http://www.lisaeldridge.com/about/ - ta jest stokroc lepsza :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Mary Kay też mi pasuje, mam koleżankę która czasem załatwi coś taniej. Najbardziej pasuje mi ich podkład, nie robi maski na twarzy i dobrze kamufluje różne niedoskonałości.
    Ciekawe jak tam Reni.

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2865 2866 2867 2868 2869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ