X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam to można apap

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam cały dzień, :-)
    Mysza super wieści. :-)
    Reni powodzonka na hsg . <3
    Bursztynek ty nie dobrusia tak długo nas trzymać w niepewności. ;-)
    W końcu ciepło, a ja mam jakiegoś doła, pół dnia nie ma ludzi a na sam koniec zwalą się i muszę siedzieć do 19 albo jeszcze później.

Bursztyn, inessa, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie znam, nic z tych rzeczy nie uzywalam :)ja jak mnie wysypie to mam podklad vichy dermablend- nude , na to mineralny w proszku - bare minerals a zanim walne podklad to korektory albo benefit cosmetics albo make-up for ever ( waterproof)
    dermablend dobry tylko maske robi, bare minerals fajny ale sie nie trzyma- przynajmniej jak dla mnie, ale wiadomo- kazda skora jest inna i lubi co innego. Lancome Teint Idole Ultra kryje w miare dobrze, trzyma sie na paszczy dlugo i nie robi przy tym maski, narazie chyba przy nim zostane. Uzywalam kiedys Estee Lauder Double Wear Maximum Cover, ukryje kazdy mankament, ale robi straszna maske, bo jest gesty i ma duzo pigmentu.

inessa, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Z tego co pamiętam to można apap

podobno wszystko co zawiera paracetamol powoduje hiperstymulacje jajników

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to sporadycznie używam Fluidów ani pudrów może jak jest jakaś impreza. Mam suchą cerę więc mi ściąga twarz. :-)

inessa lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam Estee Lauder Double Wear i dla mnie swietny, jak sie rozprowadza odpowiednio zero maski, na to puder mineralny do wykonczenia i jest super. Cera ok, zakryte co trzeba i efekt naturalny.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio odkryłam kosmetyki mary kay.. Zakochałam się w płynie do demakijażu oczu, który cudownie nawilża skórę oraz w kremie matujacym, który można położyć na makijaż
    Uwielbiam też balsam do ciała pod prysznic chyba nivea, bo nie cierpię się smarować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:18

inessa, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi kiedyś jedna osoba ( znajoma pani doktor) poradziła wiele lat temu jak miałam problemy z tradzikiem ( prze gluten) abym myła twarz w samej czystej letniej wodzie i od tamtej pory mam o wiele zdrowszą cere a wypryski pojawiają sie jak oczywiscie najem sie glutenu i laktozy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:21

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Ja uzywam Estee Lauder Double Wear i dla mnie swietny, jak sie rozprowadza odpowiednio zero maski, na to puder mineralny do wykonczenia i jest super. Cera ok, zakryte co trzeba i efekt naturalny.
    dobrze krayje, ale ma za duzo silikonow i w moim przypadku bardzo zapychal mi pory, musialam z zalem zrezygnowac :/

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja ostatnio odkryłam kosmetyki mary kay.. Zakochałam się w płynie do demakijażu oczu, który cudownie nawilża skórę oraz w kremie matujacym, który można położyć na makijaż
    tez mi sie podobaly

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A mi kiedyś jedna osoba ( znajoma pani doktor) poradziła wiele lat temu jak miałam problemy z tradzikiem ( prze gluten) abym myła twarz w samej czystej letniej wodzie i od tamtej pory mam o wiele zdrowszą cere a wypryski pojawiają sie jak oczywiscie najem sie glutenu i laktozy.
    ale pewnie nie mials makijazu? bo tego sama woda sie nie zmyje
    u mnie po laktozie, cukrze i weglach tez sie cera pogarsza

inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko z cenami szaleją

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn bo to zalezy od wielu czynników, samej skory. Mnie to z kolei zapycha dermablend Vichy, a kobiety chwala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tylko z cenami szaleją
    jak wszyscy :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Bursztyn bo to zalezy od wielu czynników, samej skory. Mnie to z kolei zapycha dermablend Vichy, a kobiety chwala.
    oczywiscie, tak jak pislam wczesniej- kazda skora jest inna i co innego lubi

aszka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no makijaż własnie z tym mam problem chociaz ja jak już to maluje tylko oczy czyli rzesy i brwi :P juz musi być wielka impreza aby coś wiecej.
    I wtedy mam kupione chusteczki do demakijazu dla alergików ale nie pamietam firmy. A co do cen to masakra z tym jest jak wszedzie :D

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tylko z cenami szaleją
    niestety...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mary kay.. nie znam....a gdzie mozna je kupic?
    Reni wrote:
    Uwielbiam też balsam do ciała pod prysznic chyba nivea, bo nie cierpię się smarować

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mary kay.. nie znam....a gdzie mozna je kupic?
    w Uk dystrybutorzy jak np.Avon

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w italii ? nie mam tu avona :)

‹‹ 2864 2865 2866 2867 2868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ