35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam cały dzień,
Mysza super wieści.
Reni powodzonka na hsg .
Bursztynek ty nie dobrusia tak długo nas trzymać w niepewności.
W końcu ciepło, a ja mam jakiegoś doła, pół dnia nie ma ludzi a na sam koniec zwalą się i muszę siedzieć do 19 albo jeszcze później.Bursztyn, inessa, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:nie znam, nic z tych rzeczy nie uzywalam :)ja jak mnie wysypie to mam podklad vichy dermablend- nude , na to mineralny w proszku - bare minerals a zanim walne podklad to korektory albo benefit cosmetics albo make-up for ever ( waterproof)
inessa, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Ja za to sporadycznie używam Fluidów ani pudrów może jak jest jakaś impreza. Mam suchą cerę więc mi ściąga twarz.
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
A ja ostatnio odkryłam kosmetyki mary kay.. Zakochałam się w płynie do demakijażu oczu, który cudownie nawilża skórę oraz w kremie matujacym, który można położyć na makijaż
Uwielbiam też balsam do ciała pod prysznic chyba nivea, bo nie cierpię się smarować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:18
inessa, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi kiedyś jedna osoba ( znajoma pani doktor) poradziła wiele lat temu jak miałam problemy z tradzikiem ( prze gluten) abym myła twarz w samej czystej letniej wodzie i od tamtej pory mam o wiele zdrowszą cere a wypryski pojawiają sie jak oczywiscie najem sie glutenu i laktozy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:21
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Ja uzywam Estee Lauder Double Wear i dla mnie swietny, jak sie rozprowadza odpowiednio zero maski, na to puder mineralny do wykonczenia i jest super. Cera ok, zakryte co trzeba i efekt naturalny.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:A mi kiedyś jedna osoba ( znajoma pani doktor) poradziła wiele lat temu jak miałam problemy z tradzikiem ( prze gluten) abym myła twarz w samej czystej letniej wodzie i od tamtej pory mam o wiele zdrowszą cere a wypryski pojawiają sie jak oczywiscie najem sie glutenu i laktozy.
u mnie po laktozie, cukrze i weglach tez sie cera pogarszainessa, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no makijaż własnie z tym mam problem chociaz ja jak już to maluje tylko oczy czyli rzesy i brwi
juz musi być wielka impreza aby coś wiecej.
I wtedy mam kupione chusteczki do demakijazu dla alergików ale nie pamietam firmy. A co do cen to masakra z tym jest jak wszedzieiwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
mary kay.. nie znam....a gdzie mozna je kupic?Reni wrote:A ja ostatnio odkryłam kosmetyki mary kay.. Zakochałam się w płynie do demakijażu oczu, który cudownie nawilża skórę oraz w kremie matujacym, który można położyć na makijaż
Uwielbiam też balsam do ciała pod prysznic chyba nivea, bo nie cierpię się smarować