X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam to można apap

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam cały dzień, :-)
    Mysza super wieści. :-)
    Reni powodzonka na hsg . <3
    Bursztynek ty nie dobrusia tak długo nas trzymać w niepewności. ;-)
    W końcu ciepło, a ja mam jakiegoś doła, pół dnia nie ma ludzi a na sam koniec zwalą się i muszę siedzieć do 19 albo jeszcze później.

Bursztyn, inessa, Żanet, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie znam, nic z tych rzeczy nie uzywalam :)ja jak mnie wysypie to mam podklad vichy dermablend- nude , na to mineralny w proszku - bare minerals a zanim walne podklad to korektory albo benefit cosmetics albo make-up for ever ( waterproof)
    dermablend dobry tylko maske robi, bare minerals fajny ale sie nie trzyma- przynajmniej jak dla mnie, ale wiadomo- kazda skora jest inna i lubi co innego. Lancome Teint Idole Ultra kryje w miare dobrze, trzyma sie na paszczy dlugo i nie robi przy tym maski, narazie chyba przy nim zostane. Uzywalam kiedys Estee Lauder Double Wear Maximum Cover, ukryje kazdy mankament, ale robi straszna maske, bo jest gesty i ma duzo pigmentu.

inessa, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Z tego co pamiętam to można apap

podobno wszystko co zawiera paracetamol powoduje hiperstymulacje jajników

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to sporadycznie używam Fluidów ani pudrów może jak jest jakaś impreza. Mam suchą cerę więc mi ściąga twarz. :-)

inessa lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam Estee Lauder Double Wear i dla mnie swietny, jak sie rozprowadza odpowiednio zero maski, na to puder mineralny do wykonczenia i jest super. Cera ok, zakryte co trzeba i efekt naturalny.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio odkryłam kosmetyki mary kay.. Zakochałam się w płynie do demakijażu oczu, który cudownie nawilża skórę oraz w kremie matujacym, który można położyć na makijaż
    Uwielbiam też balsam do ciała pod prysznic chyba nivea, bo nie cierpię się smarować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:18

inessa, iwcia77, megan8, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi kiedyś jedna osoba ( znajoma pani doktor) poradziła wiele lat temu jak miałam problemy z tradzikiem ( prze gluten) abym myła twarz w samej czystej letniej wodzie i od tamtej pory mam o wiele zdrowszą cere a wypryski pojawiają sie jak oczywiscie najem sie glutenu i laktozy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:21

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Ja uzywam Estee Lauder Double Wear i dla mnie swietny, jak sie rozprowadza odpowiednio zero maski, na to puder mineralny do wykonczenia i jest super. Cera ok, zakryte co trzeba i efekt naturalny.
    dobrze krayje, ale ma za duzo silikonow i w moim przypadku bardzo zapychal mi pory, musialam z zalem zrezygnowac :/

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A ja ostatnio odkryłam kosmetyki mary kay.. Zakochałam się w płynie do demakijażu oczu, który cudownie nawilża skórę oraz w kremie matujacym, który można położyć na makijaż
    tez mi sie podobaly

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A mi kiedyś jedna osoba ( znajoma pani doktor) poradziła wiele lat temu jak miałam problemy z tradzikiem ( prze gluten) abym myła twarz w samej czystej letniej wodzie i od tamtej pory mam o wiele zdrowszą cere a wypryski pojawiają sie jak oczywiscie najem sie glutenu i laktozy.
    ale pewnie nie mials makijazu? bo tego sama woda sie nie zmyje
    u mnie po laktozie, cukrze i weglach tez sie cera pogarsza

inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko z cenami szaleją

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn bo to zalezy od wielu czynników, samej skory. Mnie to z kolei zapycha dermablend Vichy, a kobiety chwala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tylko z cenami szaleją
    jak wszyscy :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Bursztyn bo to zalezy od wielu czynników, samej skory. Mnie to z kolei zapycha dermablend Vichy, a kobiety chwala.
    oczywiscie, tak jak pislam wczesniej- kazda skora jest inna i co innego lubi

aszka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no makijaż własnie z tym mam problem chociaz ja jak już to maluje tylko oczy czyli rzesy i brwi :P juz musi być wielka impreza aby coś wiecej.
    I wtedy mam kupione chusteczki do demakijazu dla alergików ale nie pamietam firmy. A co do cen to masakra z tym jest jak wszedzie :D

iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tylko z cenami szaleją
    niestety...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mary kay.. nie znam....a gdzie mozna je kupic?
    Reni wrote:
    Uwielbiam też balsam do ciała pod prysznic chyba nivea, bo nie cierpię się smarować

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mary kay.. nie znam....a gdzie mozna je kupic?
    w Uk dystrybutorzy jak np.Avon

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w italii ? nie mam tu avona :)

‹‹ 2864 2865 2866 2867 2868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ